TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Diesel DZ4280 Hakkında Bilgi ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Diesel DZ4280 Hakkında Bilgi ve Öneri

Mesaj bilal239 » 18 Haz 2014, 15:29

Öncelikle herkese iyi günler dilerim.Trendyol adlı siteden 3 gün önce diesel dz4280 modelli saati satın aldım,Saati satın aldıktan sonra yaptığım araştırmalarda diesel saatlerin fazla iyi olmadığı kanısına vardım.Saatin sitedeki fiyatı 490 liraydı,özel indirim ve hediye çekimi kullanarak saati 375 tl ye aldım.Saatin fiyatını saatçilerde araştırdığımda saati baya ucuza aldığımı anladım.Sizce saati kullanayım mı yoksa iade edip başka markalara mı bakayım??[/b]

[b]Bileğim büyük olduğundan genellikle büyük saatlere ilgi duyuyorum,başka markalar hakkında tavsiyede bulunacak arkadaşlara teşekkür ederim :) :) ...
Kullanıcı avatarı
bilal239

Re: Diesel DZ4280 Hakkında Bilgi ve Öneri

Mesaj herofb » 18 Haz 2014, 20:39

Bu rakamlara Orient ve Seiko'da ya da bir kaç Japon markasında çok kaliteli ve bir o kadar da şık saatler bulabilirsiniz ama bunların hiç biri Diesel kadar büyük ya da gösterişli olmaz bu yüzden yalnızca optik görünüm mü arıyorsunuz yoksa kaliteli bir saat mi siz karar verebilirsiniz ayrıca yine amazon'dan falan alışveriş yapıyorsanız bu civarlara invicta bulabilirsiniz böylece ortada buluşmuş kalite-görünüş olarak ortada buluşmuş olursunuz
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj bilal239 » 18 Haz 2014, 21:15

Yapmış olduğunuz tavsiye için teşekkür ederim.Saatin görünümü benim açımdan önemli ancak insan ister istemez 300-400 tl gibi bir para verince ne kadarda olsa kalite biraz daha ön plana çıkıyor..Bileğim büyük derken invicta takacak kadar büyük değil bi arkadaşımda görmüştüm invicta saatler kasa olarak biraz büyük kaçıyor bana :) :)

Pulsar marka saatler nasıl acaba kalite olarak internette araştırma yaparken gördümde göze hoş gelen saatleri vardı.Pulsar ve diesel arasında kıyaslama yapacak olursak kalite olarak hangisi daha çok ön plana çıkıyor??
Kullanıcı avatarı
bilal239

Mesaj Erdem35 » 18 Haz 2014, 22:34

Bugün iş arkadaşımın kolunda ki diesel saati en sonunda dayanamadım istedim ver bakayım şunu bir dedim inceliyeceğim :D şaşırdı filan sonra verdi saati evirdim çevirdim kaç para verdin buna dedim 450 dedi...inanın 450 tl lik bir saate değil sanki 50-100 tl lik bir saate bakıyordum sanki...saat tamamen şekil olsun diye yapılmış...Pahalıymış dedim ; -dieseller öyle abi- dedi ben de hımm dedim...
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj bilal239 » 18 Haz 2014, 22:42

Erdem35 yazdı:Bugün iş arkadaşımın kolunda ki diesel saati en sonunda dayanamadım istedim ver bakayım şunu bir dedim inceliyeceğim :D şaşırdı filan sonra verdi saati evirdim çevirdim kaç para verdin buna dedim 450 dedi...inanın 450 tl lik bir saate değil sanki 50-100 tl lik bir saate bakıyordum sanki...saat tamamen şekil olsun diye yapılmış...Pahalıymış dedim ; -dieseller öyle abi- dedi ben de hımm dedim...

Tam soğudum diesel saatlerden :D :D Pulsar veya Fossil nasıl bir markadır acaba bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim...
Kullanıcı avatarı
bilal239

Mesaj Erdem35 » 18 Haz 2014, 22:49

Pulsar,Seiko çatısı altında bir marka.... Fossil mi,Pulsar mı derseniz Pulsar derim :thumbup:
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj Hsnmrycl » 22 Haz 2014, 13:35

Erdem35 yazdı:...ben de hımm dedim...

gün içinde en çok verdiğim tepki bu :D

pulsar da iyi, fossil de...
ama fossil modelleri daha yakışıklı geliyor bana.
tercih önceliğimi ona verirdim sanırım.
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj bilal239 » 23 Haz 2014, 13:13

Hsnmrycl yazdı:
Erdem35 yazdı:...ben de hımm dedim...

gün içinde en çok verdiğim tepki bu :D

pulsar da iyi, fossil de...
ama fossil modelleri daha yakışıklı geliyor bana.
tercih önceliğimi ona verirdim sanırım.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için büyük ihtimal fossil alacağım :D :D
Kullanıcı avatarı
bilal239

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kutukutu ve 34 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners