TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton Jazzmaster Viewmatic Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Hamilton Jazzmaster Viewmatic Yorum

Mesaj Grkmkrmc » 02 Haz 2014, 15:00

Merhaba arkadaslar. Bi saatcide hamilton jazzmaster viewmatic saat var 2. El hic kullanilmamis diyor satan saatci ama kayisi orjinal degil. Kendi kayisinda bi sikinti varmis. 750 tl diyor edermi sizce okadar. Mekanizmasi falan nasildir. Resim saat bu.
Kullanıcı avatarı
Grkmkrmc

Re: Hamilton Jazzmaster Viewmatic Yorum

Mesaj SeRxx » 02 Haz 2014, 16:22

Merhabalar. Kullanılmış olup olmadığını kasadaki çizdiklerden kolaylıkla anlayabilirsiniz. Kutu, sertifika/garanti belgesi falan tam ise ve -gerçekten-kullanılmamışsa değer bence :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Grkmkrmc » 02 Haz 2014, 16:41

Adam kullanilmamis diyor ama orjinal kayisinda sikinti var onuda anlamadim aslibda :) orjinal kayisi olmamasina ragmen bu paraya alinirmi diyorsunuz?
Kullanıcı avatarı
Grkmkrmc

Mesaj Tolgi06 » 02 Haz 2014, 16:53

Eğer kutu sertifikası varsa alınabilir ama benim aklıma saatin kullanılmış olduğu ve polisaj görüp kayışının değiştirilip sıfır diye satılma ihtimali geliyor.

Eğer böyle bir durum yoksa , kutu sertifikası da olmak kaydıyla alınabilir. Biraz pazarlık da etmek lazım tabii.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj Grkmkrmc » 02 Haz 2014, 17:04

Sifir diye satmiyor ya kendisi diyor zaten 2. Eldir bu saat diye. Kutu ve sertifikasi yoksa hic bulasmamak lazim ama dimi
Kullanıcı avatarı
Grkmkrmc

Mesaj Tolgi06 » 02 Haz 2014, 17:36

Grkmkrmc yazdı:Sifir diye satmiyor ya kendisi diyor zaten 2. Eldir bu saat diye. Kutu ve sertifikasi yoksa hic bulasmamak lazim ama dimi

Şahsen ben olsam almam bu kadar çelişki ile . Forumda bu fiyata belki de daha altına denk gelir benzer ve kutu-sertifikalı saatler.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj Grkmkrmc » 02 Haz 2014, 17:44

Celiski yok ya adam 2. El oldugunu soyluyor yani kutu ve sertifikayi sormadim dukkanina gidince sorcam. Kutu ve sertifika varsa alinir dimi. Yoksa zaten almicam.
Kullanıcı avatarı
Grkmkrmc

Mesaj tiktak98 » 02 Haz 2014, 19:10

Saati begendiysen almayi dusunmeli , sirf fiyat uygun diye alisveris yapma fikri oldum olasi yanlis gelir bana :thumbup:
Kullanıcı avatarı
tiktak98

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kutukutu ve 34 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners