TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Patek Philippe 5146 Hakkında Düşünceleriniz

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Patek Philippe 5146 Hakkında Düşünceleriniz

Mesaj BarisFB » 26 May 2014, 11:23

Arkadaşlar,

PP 5146'yı kullanmış / denemiş / detaylı inceleme fırsatı bulmuş olanlar var mıdır? Çok klasik bir saat ama araştırdığım kadarıyla kalınlık olarak 5726 ve 5205 ile nerdeyse aynı kalınlıkta annual calendar olduğu için. Sizce sadece şık kıyafetlerle kullanılacak bir saat midir yoksa kot / tshirt gibi kombinasyonlarla da kullanılabilinir mi?

Haftasonu bir 5130 denedim ama kolda spor bir saatten ziyade Calatrava gibi duruyor. 5205 ise mesela daha spor kullanılabilicek bir saat. 5146 ama nasıl hiç deneme fırsatım olmadı :?

Çok teşekkürler

Resim
Resim
ex-nick: watch1907
Kullanıcı avatarı
BarisFB

Re: Patek Philippe 5146 Hakkında Düşünceleriniz

Mesaj herofb » 26 May 2014, 12:22

tarihin en yakışıklı dress watch'larından ama klasik patek'i havuza sokanları da gördük o yüzden spor kullanım konusunda tercih sizin
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj afl » 02 Haz 2014, 13:22

5146 Bence çok güzel bir seçim. Klasik bir saat fakat modern çizgilere da sahip, dolayısı ile vintage bir görüntüsü yok, "modern" bir klasik demek yanlış olmaz. Çok güzel bir dress watch aynı zamanda spor da kullanılabilir. Özellikle platin ve beyaz altın spor kullanıma, sarı ve rose altından daha çok uyar. Patek web sayfasındaki fotoğraflarda klasik klips görülse de 2014 modelde patek logolu klips var ve çok şık.

Kadranda gün ay tarih ve moon phase güzel yerleştirilmiş. Akrep, yelkovan ve saat noktalarının lumine olması da bir avataj ki çok az sayıda Patek complications ve grand complications türü buna sahip. Boyutlar ise bu tip bir saat için ideal. 39mm çok yakışmış. Denem şansınız varsa, bileğinizde fotoğraftakinden çok daha şık durduğunu göreceksiniz.

Açıkçası ben bir klasikçiyim ama saatimin moon phase, tarih vs. de göstermesini isterim. Ve benim için klasik saat sarı altın olmalıdır. Bu sebeple ben de bir 5146 J 001 sahibiyim. Akşam becerebilirsem bir kaç ta foto eklerim. Chronograph olmasına gerek yok diyen saat severlere hele de patek severlere çok tavsiye ederim.

Selamlar
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj BarisFB » 02 Haz 2014, 14:21

afl, bilgiler için çok teşekkürler :champ:

Heyecanla resimleri bekliyoruz..bilekte de 1-2 poz alabilirsek super olur :thumbup:

Detaylı bir inceleme olursa iyice tadından yenmez :D :D
Kullanıcı avatarı
BarisFB

Mesaj BarisFB » 02 Haz 2014, 21:17

afl'nin benimle paylaştığı muhteşem 5146J'sinin resimlerini paylaşıyorum. :champ: :champ:
Gerçekten müthiş bir saat :super: :super:
kendisine tekrar teşekkür ediyorum paylaşımı için :champ: güle güle kullanın :thumbup:

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BarisFB

Mesaj tiktak98 » 02 Haz 2014, 21:25

guzel saat ama bence spor kullanim icin uygun degil .
Kullanıcı avatarı
tiktak98

Mesaj afl » 03 Haz 2014, 10:10

Resimleri eklediği için Watch1907'ye teşekkürler. Ben beceremediğim için ondan rica etmiştim.
tiktak98; beyaz altın ve özellikle de platin olanları casual kullanıma daha uygun, ama tabii ki özünde 5146 spor bir model değil.
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj afl » 14 Haz 2014, 23:57

afl yazdı:Resimleri eklediği için Watch1907'ye teşekkürler. Ben beceremediğim için ondan rica etmiştim.
tiktak98; beyaz altın ve özellikle de platin olanları casual kullanıma daha uygun, ama tabii ki özünde 5146 spor bir model değil.

Özürler dilerim, resimler BarisFB tarafından eklenmişti. BarisFB tekrar teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
afl

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kutukutu ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners