Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
cagatay10 » 15 May 2014, 17:37
Bir suredir Roger Dubuis Easy Diver Black Swan'a kafayi takmis durumdayim. Ancak saatin Turkiye'de distributoru yok maalesef(Forumdaki listede DDLuxury'de gorunuyor ama 2 yil once birakmislar). Pesinde oldugum model RDDBSE0269 kodlu model. Bu saati Turkiye'den edinmenin veya bir sekilde yurtdisindan getirtmenin yolunu bilen birileri varsa cok memnun olurum. Tesekkurler simdiden.

Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır...
-

cagatay10
-
Modern60 » 15 May 2014, 22:20
Ben olsam ROGER DUBOIS ile görüşür memlekette mümessili yok ben şu modeli sizden gelip almak isterim der MEYRIN Geneve(GARE ZYMISA) de gider hem fabrikayı ziyaret eder hem saati alır gelirdim...
-

Modern60
- Contributor
-
Bg17 » 17 May 2014, 06:00
Modern ustadin onerisi yerinde, hemde denemeden almamis olursunuz....
Saatlerde hakkatrn foto guzeli diye bir sey var...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
-

Bg17
-
Modern60 » 17 May 2014, 10:01
RICHEMOND GROUP un yeni kampüsü muhteşemdir. Görmek bile büyük haz. ROGER DUBOIS bu kampüsün tam zirvesinde çok modern ve etkileyici bir fabrikadır. Ben her gün sabah ve akşam oradan geçip PETER TANISMAN'a giderken hep aklımdan"bir gün PETER TANISMAN da böyle bir fabrika olmalı" diye düşünmeden edemiyordum. O bölgeye gidilince şöyle kabaca bir yürüme turuyla Chopard, DEWITT gibi fabrikaları da görebilirsiniz.
-

Modern60
- Contributor
-
serdarfb » 17 May 2014, 10:50
Roger Dubois fabrikaya gidip saat almak mümkün mü ? Yani böyle bir uygulama mevcut mu ?
-

serdarfb
-
ernest0 » 17 May 2014, 10:55
SerdarFB yazdı:Roger Dubois fabrikaya gidip saat almak mümkün mü ? Yani böyle bir uygulama mevcut mu ?
Serdar abi sen direk distributorlugu al bence

İmzanız
Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
-

ernest0
-
-

serdarfb
-
Bond » 17 May 2014, 11:03
Çağatay bu modelin Black Swan olmayan versiyonu benim bir arkadaşımda var daha önce denedim kolda biraz rahatsız diyebilirim ve baya bir büyük durmuştu bende ama senin bileklerin kalın. Daha önce TSF'de kullananlar olmuştu bu modeli belki onlar daha net bilgi verebilir. DD Luxury RD distribütörlüğünü dünya genelinde en son bırakan firmalardan. O dönemde satışları iyi idi ülkemizde. Bildiğim kadarı ile RD bir çok ülkede artık kendisi faaliyet gösteriyor. Türkiye'de gene bu şekilde ama yapılanması bir türlü tam olarak oturmadı sanırım. Bu model biraz eski seri Monegasque koleksiyonu bence RD için daha mantıklı bir seçim olabilir. Sen zaten yurt dışındasın belirli zamanlarda ama oldukça pahalı bir model olduğundan denemeden almanı pek tavsiye etmem açıkçası.
-

Bond
- Administrator
-
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: SchumiD ve 16 misafir