TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Frederique Constant Index Automatic FC-303C6B4

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Frederique Constant Index Automatic FC-303C6B4

Mesaj Tgm » 19 Mar 2014, 11:59

Arkadaşlar merhaba. Bir önceki başlığımda Victorinox'un Maverick GS modeli hakkında tavsiyelerinizi almak istemiştim. Saat şu an kolumda. En kısa zamanda fotoğraf paylaşımını ve incelemesini yapacağım. Bunun yanı sıra uzun zamandır Frederique Constant Index Automatic FC-303C6B4 modelini inceliyorum. İlk gördüğümden bu yana saat beni çok etkiledi. Saate kısaca değinirsek;

http://frederique-constant.hizlisaat.com/fc303c6b4

http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Frede ... 0991823493

Calibre: FC-303 Automatic Movement
Kasa: Rose Gold Çelik
Kasa Çapı: 43mm
Güç Rezervi : 38 saat
Cam: Convex Safir
Water Resist: 100 mt
Calender: Date

Saatin genel özellikleri bunlar. Frederique Constant markasını elit İsviçre markaları arasında başlangıç-orta seviye arasına konumlandırıyorum ben. Swatch Group markalarıyla karşılaştırırsak da luxury grubunda diye düşünüyorum. Tam da bu mevzuda yani Frederique Constant markası ve automatic mekanizmalarının kalitesi hakkında siz değerli forum üyelerinin bilgi birikimine ihtiyacım var. Eğer almaya karar verirsem otomatik saatlerim arasında en özeli olacak. (Hamilton Jazzmaster Automatic Chronograph ve Tissot Couturier Automatic Chronograph'dan kalite olarak daha üstte sanırım :D) Etiket fiyatı 1700 chf. Fakat pazarlıkla iyi bir indirim yaptırabileceğimi sanıyorum. Aynı zamanda fiyat/kalite karşılaştırması için de forumdaki arkadaşlarımın değerlendirmelerini bekliyorum.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Re: Frederique Constant Index Automatic FC-303C6B4

Mesaj Modern60 » 19 Mar 2014, 23:37

Alınabilecek gerçekten değerini hak eden bir saat. Hem marka değeri olarak hem de geleneksel çizgileri çok modern nüanslarla işlemesinden dolayı. Muvmanlar da kendileri tarafından toplanmakta hatta dekorlanmaktadır.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Re: Frederique Constant Index Automatic FC-303C6B4

Mesaj Tgm » 19 Mar 2014, 23:51

İlgin ve yorumun için teşekkür ederim Modern60 :) Saati onaylaman ayrıca memnun etti beni
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 160 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners