TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

1000 TL Bütçeli Burberry Armani Guess Collection Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

1000 TL Bütçeli Burberry Armani Guess Collection Tavsiye

Mesaj exotic » 07 Mar 2014, 02:27

Merhabalar, bir hafta içinde kesin olarak bir saat alacağım fakat fazla araştırdım sanırım kafam allak bullak. Öncelikle belirtmesem olmaz öyle evladiyelik bir saat bakmıyorum, tek istediğim dandik olmaması. Genelde siyah saatlere baktım, klasiğe kaçtığından deri kayışlardan uzak durmaya çalıştım. Öyle klasik giyinen birisi değilim.
İlk olarak Armani'nin AR5889 modelini beğenmiştim fakat o zamandan beri iki tanıdığın kolunda aynı saati görünce soğumaya başladım, aslında farklı renk olan AR5890 modeli daha güzel ve güzel bir indirimdede buldum fakat ilk sorum benim şuan saatim yok yani herşeyle gidecek bir saat arıyorum bu kahverenginden uzak duruyordum fakat bu saatte çok iyi duruyor, sizce kahverengi-bronz gider mi bana?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/ar2461-emporio-armani-erkek-kol-saati-en-ucuz-fiyatlari,57204.html
http://www.istanbulbilisim.com.tr/guess-guw14052g2-erkek-kol-saati-fiyati,54880.html
http://www.istanbulbilisim.com.tr/emporio-armani-ar2411-erkek-kol-saati-fiyati,106249.html
ve bütçemi aşacak ama http://www.istanbulbilisim.com.tr/bu9362-burberry-erkek-kol-saati-en-ucuz-fiyatlari,58672.html bu Burberry saatide çok beğendim. Armaniye kıyasla kalitesi daha iyidir diye düşünüyorum fakat ne kadar fark vardır? Özellikle safir cam olmasıyla öne çıkıyor.

Yani özetle görüntü benim için önemli, herşeyle uyum sağlayabilmeli saat ve Burberry ile kıyaslamamın nedeni 600TL civarı bahsettiğim tarz bir saat alıp ileride daha lüks kaliteli bir şey mi alsam yoksa almışken Burberry tarzı bir şey mi?
Kullanıcı avatarı
exotic

Re: 1000 TL Bütçeli Burberry Armani Guess Collection Tavsiye

Mesaj argentum » 07 Mar 2014, 10:34

bence bu saatlerin arasında görüntü olarak düşünecek olursak guess, ikinci sırada emproio armani ar2411.
Kullanıcı avatarı
argentum

Mesaj ermansire » 07 Mar 2014, 11:56

Net bilgim yok ama Haute Couture markaların saatlerinin hepsi aynı fabrikada üretilip farklı marka basılıyor gibi geliyor bana, sizin kaçtığınız kategori olan dandik saatler yani.

Saat markası almanızı öneririm Seiko mesela.
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire

Mesaj exotic » 07 Mar 2014, 12:42

Hocam orası öylede epey markaya baktım ve bu modeller kadar güzel birşey bulsam tamamda güzel bir model bulamadım maalesef.
Kullanıcı avatarı
exotic

Mesaj argentum » 07 Mar 2014, 14:46

ben oradaki seçeneklere göre fikrimi söyledim.yoksa şahsen moda saat markalarını tercih etmem.
Kullanıcı avatarı
argentum

Mesaj raven » 07 Mar 2014, 21:40

hiçbirisine o para verilmez. saat markalarına yönelmeniz en doğrusu olacaktır :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj exotic » 07 Mar 2014, 22:11

raven yazdı:hiçbirisine o para verilmez. saat markalarına yönelmeniz en doğrusu olacaktır :thumbup:

1000TL altında kaliteli ve tarz olarak bahsettiğim saatlere yakın markalar önerebilir misiniz.
Kullanıcı avatarı
exotic

Mesaj Greyfurt » 07 Mar 2014, 22:45

hocam otomatik ise certina,tissot ve hamilton var 1000 tl nin altında ve kesinlikle bu markalardan seçmenizi öneririm. ama otomatik saat tercihim yok diyorsanız bütçenize en uygun ve kaliteli swiss military hanowa markası olucaktır. safir camlı seçerseniz tadından yenmez.
Kullanıcı avatarı
Greyfurt

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 125 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners