TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bayanlar İçin İnce Saat Modeli Tavsiyeleriniz?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bayanlar İçin İnce Saat Modeli Tavsiyeleriniz?

Mesaj Sinanist » 09 Şub 2014, 23:55

Sevgili dostlar bu forumda melek gibi insanlar var. Sizlerin yazdıklarını okuya okuya kendime bir saat aldım. Yanlış bir tercih tabiki değil ama keşke üye olsaydımda sizlerle irtibata geçseydim. Yine aynı modeli alacak olsam da daha bilgili olabilirdim.

Sayın Hozburun'a öylesine bir pm gönderdim. Bana öyle saat modelleri çıkardı ki... Konu açmamı sizlerinde yardımcı olacağını söyledi. Konuyu yarın açarım dedim fakat dayanamadım.

Eşime evlenmeden önce Swatch'ın çok hoş ince bir modelini almıştım. Saat sahiden çok güzel fakat 7 yıl sonra haftada yaklaşık 10 dakika ileri gitmeye başladı. Malum swatch olayı. Bağlantı yerleri kopmasa dakikliğinden fire veriyor.

Eşim için öyle bir saat istiyorum ki ince olsun. Evladiyelik olsun. Ben olmasam da eşim almıştı veya babanızdan yadigar desin.

Bütçe bir hayli kısıtlı... 500 Tl. Diyebilirim.

Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Sinanist

Re: İnce Saat Modeli Tavsiyeleriniz? (Bayanlar İçin)

Mesaj drk » 09 Şub 2014, 23:57

Evladiyelik kısmı zor ancak swatch'dan daha ömürlü olacağına eminim, skagen'in saatlerine bakabilirsiniz :thumbup: Yalnız 7 yıl da bir swatch için fena zaman sayılmaz.
Kullanıcı avatarı
drk

Re: Bayanlar İçin İnce Saat Modeli Tavsiyeleriniz?

Mesaj ErsinGS » 10 Şub 2014, 00:19

orient inde güzel bayan modelleri var eBay de..
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj Sinanist » 11 Şub 2014, 20:42

Skagen'i inceliyorum... Gerçekten hoş saatler... Oriente baktık. Var var... Aslında ilk aklımızda otomatik modelleri vardı. Eşim surat büktü kalınlar diye...Buradaki saatçilere de güven yok. Acaba orjinal, hesaplı, tam japon orient'i nereden bulur ve nasıl alırız....?

Orient evladiyelik olabilir... Otomatikleri...
Kullanıcı avatarı
Sinanist

Mesaj Anesthesia » 11 Şub 2014, 22:13

skagen modelleri konusunda oldukça tecrübeliyim diyebilirim, tüm aile bireylerimin bileklerine birer tane aldık son üç yıl içinde, oldukça kibar saatler

ancak camlarının darbelere karşı fazlaca hassas olduğunu ve modellerinin suya karşı (dalmak gereksiz, su sıçramasından da nem kapıyor maalesef) hassas olabileceklerini dikkate almanızı öneririm. kendim için aldığım, ki sanırım en çok satan modellerinden birisi olan modelin mekanizmasında bozukluk olduğu için aldığımın 48 saat sonrasında bayine götürmüş, mekanizmanın yenilenmesi için 2 hafta kadar beklemiş, yeni mekanizması takılı çalışır halde aldığım saatin bu sefer de 11 kolunun kaymış olduğunu farketmiştim. bayi "bu kadar ufak bir kusur için 2-3 hafta daha beklemeniz gerekecek yazık" diye yanıtlayınca çok beğendiğim titanyum örgü bileziklere veda etmiştim :))

anı uzun oldu ancak uzun sözün kısası: skagen alacaksanız çok dikkat etmeniz, ve güvendiğiniz bayiden almanız gerek, nitekim yurdumda servisi pek yavaş
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj cagatay10 » 12 Şub 2014, 16:55

http://www.konyalisaat.com.tr/urun/calvin-klein-k3t23421/

Yaniliyor da olabilirim ama kadinlarin saate bakisi bence bizimkinden biraz daha farkli. Forum ahalisinin tamaminin moda markalarinin saatlerine bakisi son derece olumsuzken, kadinlar bence marka bilinirligi kaynakli olarak moda markalarina daha gonulluler gibi geliyor bana (tabi sozu edilen butce civarlarinda). Kisacasi, Armani'yi Orient'e veya Calvin Klein'i Skagen'e tercih ediyorlar (en azindan benim cevremdekiler). Fiyati butcenin ustunde biraz ama Konyali Saat zaten baya pahali bir yer. Baska magazalarda istenilen butce icinde bir fiyata bulunabilir diye dusunuyorum. Ustelik "Swiss Made" olmasi da bence onemli bir ayrinti.
Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır...
Kullanıcı avatarı
cagatay10

Mesaj Sinanist » 12 Şub 2014, 20:31

Sn. Anesthesia, Sn.cagatay10 cevaplarınız için çok teşekkürler... Eşim saati kolundan asla çıkarmaz. Banyo yaparken veya denizde vs.. Çıkarır... Haliyle mutfak işleri bazen olabiliyor... Suya da dayanıklı olması çok ama çok önemliydi.....

Yazdığınız anı ciddi ciddi gözümü korkuttu. Ben saatleri en azından geceleri çıkarıyorum. Eşim çıkarmaz.

Sn. cagatay10 sizde asla yanılmıyorsunuz... Ben neyi beğenirsem eşim başka modeli beğeniyor... Bayanlar için görünüm, sağlamlıktan daha fazla ön planda... Mekanizmanın pek önemi yok....

Bu aralar sn.hozburun ile şu saate bakıyoruz...

http://global.rakuten.com/en/store/seiko3s/item/ssvm004/

Made in japan, safir, arka cam hardlex, swarosky süslemeler. İşin kötü yanı Türkiyede yok :(

Resim
Kullanıcı avatarı
Sinanist

Mesaj Rhodora » 02 Mar 2014, 19:13

Sn @Sinanist neye karar verdiniz acaba? Ben de eşime ince bir model arıyorum. Yukarda bahsedildiği gibi, onlara kalsa estetik olarak güzel dursun, yeter. Kalite onlar için ön planda olmuyor galiba.

Ancak yukarda seiko hiç de öyle ince bir model değil. 42 olması lazım. Bana 30mm'ye kadar, zarif ince fakat kaliteli bir mode lazım. Bütçe kısıtlı elbette. 400'e çıkmayı düşünmüyorum. Fikri olan var mı?
Kullanıcı avatarı
Rhodora

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 134 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners