TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Nab覺z Kontrol Saatleri Hakk覺nda neriniz Nedir ?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Nab覺z Kontrol Saatleri Hakk覺nda neriniz Nedir ?

Mesaj fremen1453 » 16 Eki 2013, 17:07

Merhaba 繹ncelikli olarak herkesin bayram覺 m羹barek olsun

Kardiyo ve ya yak覺m覺 i癟in her t羹r hava art覺nda kullanabileceim bir nab覺z kontrol saati almak istedim ama etrafta 癟ok fazla bilgi kirlilii var ve fiyatlar her sitede 癟ok farkl覺 kullanan arkadalar覺n 繹nerilerini bekliyorum.B羹t癟em 400- 450 lira aras覺.

Beurer PM90 ve Polar RS 300X aras覺nda e癟im yapmaya 癟al覺t覺m kafama tak覺lanlar覺da s繹yleyeyim ;

Beurer'in Polara g繹re art覺s覺; ekstradan bilgisayar balant覺 aparat覺 alm覺yorsun, multi fonksiyonlu ve eim 繹l癟ebiliyor (spor yapaca覺m arazide engebeli) fakat beurer markas覺n覺 tan覺m覺yorum.

Bu saatler hak覺nda yada yeni saatler hakk覺nda bilgi verebilecek olan var m覺 ?
Kullan覺c覺 avatar覺
fremen1453

Kay覺t: 16 Eki 2013, 16:29

Re: Nab覺z Kontrol Saatleri hakk覺nda neriniz nedir ?

Mesaj raven » 16 Eki 2013, 22:00

hay覺rl覺 bayramlar. beurer dijital 繹l癟羹mlerde g羹venilirdir ve b羹y羹k bir markad覺r. polar da profesyonellerin kulland覺覺 T羹rkiye temsilcisi finspor olan fonksiyonel bir saattir. hangisi size pratik gelir ve ihtiyac覺n覺z覺 kar覺larsa onu al覺n. imdiden hay覺rl覺 olsun.
D羹羹n羹yorum 繹yleyse var覺m, d羹羹nemiyorum 繹yleyse mal覺m!
Kullan覺c覺 avatar覺
raven

Ya: 54
Kay覺t: 26 Nis 2013, 19:31

Mesaj fremen1453 » 16 Eki 2013, 22:06

Peki raven kulland覺覺n bir 羹r羹n var m覺 ?
Kullan覺c覺 avatar覺
fremen1453

Mesaj raven » 16 Eki 2013, 22:17

var polar rs800. rs400 de olabilir u an yan覺mda deil bakam覺yorum.
D羹羹n羹yorum 繹yleyse var覺m, d羹羹nemiyorum 繹yleyse mal覺m!
Kullan覺c覺 avatar覺
raven

Ya: 54
Kay覺t: 26 Nis 2013, 19:31

Re: Nab覺z Kontrol Saatleri Hakk覺nda neriniz Nedir ?

Mesaj cance » 17 Eki 2013, 04:42

Ben de 2 adet polar saat var bir tanesi RS300. Bilgisayar baglantisini ben almadim, saatin ustundeki ekrandan yeterince takip ettigimi dusunuyorum, zaten benim icin en onemli ozelligi spor yaparken nabzimi gorup ona gore bir sonraki sete ona gore girmek ve cardiyo yaparken hizimi nabzima gore ayarlamak.

Diger markayi bilmemekle beraber polar secmemde 3 neden vardi.
1.Bir cok kardiyo aleti 'polar ready' oluyor, yani sizin gogus bandinizdan direk olarak nabzini alip aletin ustundeki ekranda gosteriyor. Saate bakmaktan cok daha pratik oluyor aletin ustundeki buyuk ekranlarda gormek.
2.Su gecirmez oldugu icin yuzerken de kullaniyorum ben, simdiye kadar bir problem olmadi.
3. Gogus bandi olan bir model secilmeli kesinlikle, cok daha duzgun sonuc veriyor. Polar gogus bandlari ayrica da satildigi icin gogus bandi yipranirsa degistirmesi kolay olur. Ben polar saatin birini yaklasik 3 senedir min haftada 4 gun kullaniyorum, yipranma adina hicbirsey yok.
Kullan覺c覺 avatar覺
cance

Ya: 36
Kay覺t: 09 Ara 2010, 03:22

Mesaj fremen1453 » 17 Eki 2013, 05:08

ok teekk羹r ederim a癟覺klaman i癟in emek vermisin rica etsem linkteki 羹r羹ne bak覺p fikrini s繹yler misin ? http://www.alisverisduskunu.com/asp/sho ... duct=PM-90
Kullan覺c覺 avatar覺
fremen1453

Mesaj cance » 17 Eki 2013, 07:25

Ozellikleri birbirine cok benziyor, ikisi kalp olcumunu gogusden aliyor ve su gecirmez ozelligi var. Beurer'in pc baglama kablosu olmasi guzelmis. Ben daha once bu markayi duymadim, ama olcum aletleri sektorunde cok fazla bilgim ondan dolayi duymamis olabilirim. Yorumlarda beurer'in arayuzunun kullanici dostu olmadigini okudum, ona bakmak lazim. Polar'in arayuzu cok kolayca anlasilabiliyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
cance

Ya: 36
Kay覺t: 09 Ara 2010, 03:22

Mesaj fremen1453 » 17 Eki 2013, 17:17

Teekk羹r ederim polar markas覺nda karar k覺ld覺m fakat iki model aras覺nda karars覺z覺m aa覺daki linklere bak覺m 繹nerini s繹yler misin?

http://www.polar.com/tr/urunler/hareket ... por/rs300x

http://www.polar.com/tr/urunler/kondisy ... ining/ft60
Kullan覺c覺 avatar覺
fremen1453

Sonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 118 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners