ahmett269 » 22 Eyl 2013, 16:04
Saat elime ulaştı çok şükür. Ama malesef fotoğraflarını koyamıyorum. Hong Kong tan 14 günde geldi. saati sipariş ederken en büyük çekincem olan saati 37 mm olan çapı ortalama bilek kalınlığı olan biri için son derece uygun. Bunun dışında ilk olarak saatin yeşil olması giyilen elbiselerle çok ta uyumlu bir kombinasyon oluşturmayacağı yönünde olabilir ancak bir çok farklı renkteki giyisilerle uyumlu görünüyor en azından göz tırmalamıyor. Benim gibi öyle büyük çaplı saatlerden hoşlanmayanlar için gayet kibar bir saat. Adeta biçilmiş kaftan diyebiliriz.
Saati kolumda gören kaç senedir kendine bir saat beğenemeyen bir arkadaşım bile kendisine lacivert renklisini sipariş etti.
Öyle saatlerin teknik özelliklerinden pek anlamam ancak, otomatik saat kullanmak ayrı bir zevkmiş, saati salladığınızda içinden gelen ses sanki saatin bir ruhu varmış gibi hissettiriyor.
Sonuç olarak bu saat bana taaa Honk Kongtan kargo dahil 170 tl ye maloldu, eğer burada bu saat satılmış olsaydı 350 tl den aşağı satılacağını pek sanmıyorum. İnsan düşünmeden edemiyor neden bu ülkenin insanı sanki çok zenginmiş gibi herşeyin en pahalısını kullanıyor diye ama, işte ancak düşündüğümüzle kalıyoruz. hep aynı