Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Herkese Merhaba. Forumda yeniyim. 23 Yıllık Seiko 5 saatimin dışında başka bir saat kullanmadım. şuan yeni bir saat almak istiyorum. Düğünümde ve devamında uzun yıllar kullanmak istiyorum. aşağıda ki premier serisi modellerinin arasında kaldım. birisi Automatic birisi pilli bildiğim kadarıyla.
hem yeni saatiniz hem de evliliğiniz şimdiden hayırlı olsun
açıkçası iki modelde benim tamamen içime sinmedi , bütçe aralığınızı belirtirseniz ve farklı markalara da açıksanız daha rahat ve sonuca yönelik önerilerde bulunabiliriz
Teşekkür ederim. Hoşbuldum. Forumu araştırıyorum sabahtan beri. Az önce ki linkinizde spor Seikolar var. Yukarıda belirttiğim iki model arasında kaldım. pilli bi saat mi alsam yoksa otomatik mi. Fiyat farkları da belirgin.