TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Maurice Lacroix ve TAG Heuer Seçim Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Maurice Lacroix ve TAG Heuer Seçim Tavsiyesi

Mesaj volkan01 » 20 Haz 2013, 23:18

merhaba arkadaşlar;
saatten hıc anlamıyorum, bugune kadar gosterıslı olması benım ıcın yeterlı ıken suan detaylarla hem merakım artıyor hemde daha ıyısını bulabılırmıyım dıye kararsızlıgım, aslında almak ıstedıgım otomatık bir saat ve
oglumun ılerıde kullanbılmesı ıcın kalıtelı..

Begendıgım ıkı model var bana kıyaslama ve farklı onerılerde destegınızı rıca edıyorum tesekkurler..Forum ve bılgılendırme surecı ıcınde TSF'na ayrıca tesekkur ederım..

- MAURICE LACROIX MI1098-SS041-330 ( 1.650 TL )
- TAG HEUER CV7A12.FT6012 (3.870 TL)

bu arada sılıkon kayıslar uzun omurlu olmuyor dıyorlar ama sankı daha sıkmıs gıbı :) yanlıs da dusunuyor olabıırım..yonlendırmelerınız ıcın tekrar tesekkurler
Kullanıcı avatarı
volkan01

Re: Maurice Lacroix ve TAG Heuer Seçim Tavsiyesi

Mesaj Çingene » 21 Haz 2013, 08:39

Maurice yi bilmiyorum ama tag otomatik değil zaten. Madem 4000 liraya kadar çıkabilirsiniz, ya yine tag'ın aquaracer calibre 5 modellerinden birini mesela 500m ceramic bezelini alabilirsiniz. Yada biraz daha ekleyip omega speedmaster'ın date modellerinden birini. Zevke kalmış bişey bu tabi ama miras kalacak saat arıyorsanız bunlara bakın derim. Gerçi miras isine olumlu bakmasamda :) . Lakin daha çok yorum gelecektir. Hepsini dikkate alıp güzel bir karar vermeniz dileğiyle.
Çingene'ye beylik vermişler...
Kullanıcı avatarı
Çingene

Mesaj fbolukbas » 21 Haz 2013, 09:42

volkan01 yazdı:merhaba arkadaşlar;
saatten hıc anlamıyorum, bugune kadar gosterıslı olması benım ıcın yeterlı ıken suan detaylarla hem merakım artıyor

Bu durumda bence forumda biraz daha vakit geçirin, saat zevkinizin biraz daha olgunlaşması için vakite ihtiyaç var..
Şimdi beğendiklerinizi bir süre sonra beğenmeyeceksiniz büyük ihtimalle.
Kullanıcı avatarı
fbolukbas

Mesaj nickynick » 21 Haz 2013, 09:45

İkisi de pilli saat.Eğer bütçe 4000 tl ise, otomatik modellere yönenilmeli. İkinci el düşünmüyor musunuz?
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Re: Ynt: Maurice Lacroix ve TAG Heuer Seçim Tavsiyesi

Mesaj Erdem35 » 21 Haz 2013, 09:48

fbolukbas hakli :thumbup:
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj volkan01 » 21 Haz 2013, 09:57

yönlendirmeleriniz için teşekkür ederim ,
forumda biraz daha vakit geçirme tarafında çok haklısınız detaylara ve yorumlara girince bu iş daha zevkli oluyor ve bir çok detaya ulaşabılyorsunuz,
ikinci el tarafını hiç dusunmedım , sıfır olması sankı daha ıyımı , bılemıyorum...

bana bu arada onerebılecegınız otomatık modeller olursa paylasırsanız sevınırım .. kafama takılan bır husus daha var kayısın sılıkon
olmasının +/- lerı nelerdır ?

cok tesekkurler
Kullanıcı avatarı
volkan01

Mesaj Wwtr » 21 Haz 2013, 10:07

Kafanızda bir bütçe aralığı var ise daha kolay yorum yapılabilir. Başlangıç otomatik için Oris derim. Sonraki yıllar için forumu biraz daha incelemeniz gerekecektir, malum renkler ve zevkler.
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Mesaj SeRxx » 21 Haz 2013, 10:21

Foruma hoş geldiniz. Silikon kayış deri kayışa göre daha uzun ömürlü olup deforme ve yırtılma gibi durumlarda maliyeti daha fazladır. Tag Heuer, ML seviyesindeki markaların silikon kayışlarının fiyatı, klips hariç, ortalama 300 CHF'dir. Metal bileziğe soğuk bakmıyorsanız, düşünebilirsiniz :thumbup:

İkinci el saat konusuna sıcak bakmanızı tavsiye ederim; ileride satma gibi durum olursa kaybınız cok düşük olacaktır. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 41 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners