TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Audemars Piguet Rose Gold Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Audemars Piguet Rose Gold Tavsiye

Mesaj SalihY » 11 Haz 2013, 02:24

Arkadaşlar selam,

Elimdeki Michael Schumacher Rose Gold'u Platin versiyonuyla değiştirmek gibi bir plan var kafamda (kesin bir şey yok henüz), böyle bir durum olursa bir adet rose gold AP saat edinmek istiyorum, 44mm ROO serisinden olursa özellikle daha iyi. Kolda çok gösterişli duran bir seri, üstelik RG'de olunca. Şu an en popüler ve değerli olanı sanırım Schumacher, ancak ondan sonrakini bilemiyorum. Standart 44mm ROO'da çok güzel gözüküyor gözüme esasında, ancak ne kadar özel bir model olduğu tartışılır. Fiyatı çıktığı zamana göre %30'lara varan oranda düşmüş vaziyette, tabii ki alım açısından avantajlı bir durum ancak özelliği konusunda kafamda soru işareti bırakıyor.

Ne diyorsunuz?

AP Rose Gold Royal Oak Offshore 44MM

Resim
Kullanıcı avatarı
SalihY

Re: Audemars Piguet Rose Gold tavsiye

Mesaj SalihY » 11 Haz 2013, 02:30

Benim beğendiğim bir model daha ;

Team Alinghi Chronograph

Resim
Kullanıcı avatarı
SalihY

Re: Audemars Piguet Rose Gold tTavsiye

Mesaj Emre » 11 Haz 2013, 02:46

Platin Schumacher + Rose Gold Richard Mille kombinasyonu derim ben. ROO'un Rose Gold'larında hep bir şeyler eksik gibi geliyor.

Sendeki saati tenzih ederim :lol:
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj SalihY » 11 Haz 2013, 03:02

Valla esasen iyi fikir gibi :) :champ:
Kullanıcı avatarı
SalihY

Mesaj nickynick » 11 Haz 2013, 08:00

Rose gold Offshore 44mm yi, Alinghi ye tercih ederim kesinlikle.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Re: Audemars Piguet Rose Gold Tavsiye

Mesaj drk » 11 Haz 2013, 23:31

Platin, daha pahalı, daha ağır ancak aynı oranda gösterişli mi? Schumacher rose gold elde varken bence diğer seçeneklere bakmaya hiç gerek yok, olmasaydı yeni 44lük rose gold oldukça çekici bir alternatif olabilirdi. Saatin özel olması bir yana sizin beğenileriniz de önemli. Bence schumacher kalsın, başka sulara yelken açalım.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj SalihY » 12 Haz 2013, 00:47

Aynı oranda gösterişli mi sorusunun cevabı bence hayır. Ancak olay gösteriş değil zaten, uniqueness. 100 adetle limitli platin versiyonu.

RG Schumacher'i çok beğeniyorum, severek takıyorum ayrı bir mevzu ama platin'in daha collector's item olduğu da bir gerçek. Kolumda henüz deneyemedim ama, belki RG Schumacher'in verdiği havayı standart bir ROO Rose Gold'da gösterebilir. Schumi'nin en büyük farkı, gri renkteki kadran ve kayışları, diğer rose gold AP'lerde hep siyah bu.

Deneyip, görmek lazım.

Drk yazdı:Platin, daha pahalı, daha ağır ancak aynı oranda gösterişli mi? Schumacher rose gold elde varken bence diğer seçeneklere bakmaya hiç gerek yok, olmasaydı yeni 44lük rose gold oldukça çekici bir alternatif olabilirdi. Saatin özel olması bir yana sizin beğenileriniz de önemli. Bence schumacher kalsın, başka sulara yelken açalım.
Kullanıcı avatarı
SalihY

Mesaj drk » 12 Haz 2013, 01:13

Zamanında AP komik denilebilecek sınırlı üretim ROOlar çıkarmıştı. Çok az sayıda ancak olmaması gereken kişilere-olaylara limitli saatler. İşte bu az üretimler marka değerini yükselteceği yerde düşürdü. Şimdi hatasından döndü ve bence güzel bir yola girdi.

Platin versiyon 100 limitli ise talep eden 200 kişi, altın 500 ise talep eden 2000 kişi, titanyum 1000 limitli ise talep eden 10000kişi. Rakamları uydurdum ancak bu sebeple alt versiyonlar değerini daha iyi koruyor çünkü talep fazla. Limitli saatten bahsediyorsak, bu işin en güzel örneklerinden birine zaten sahipsiniz; 5550P.

Madem az ulaşılabilirlikten bahsediyoruz ;)

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
drk

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners