TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

1500 TL Bütçeli Metal Bilezikli Diver Tipi Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

1500 TL Bütçeli Metal Bilezikli Diver Tipi Saat Önerisi

Mesaj Meert72 » 08 Haz 2013, 20:52

Merhabalar TSF! Ben mert 17 yaşındayım. Yaşıma uygun, maks 1500tl diver tipi saat bakıyorum. Bileklerim kalındır. Metal kordon olursa sevinirim.
Kullanıcı avatarı
Meert72

Re: 1500 TL Bütçeli Metal Bilezikli Diver Tipi Saat Önerisi

Mesaj basto » 08 Haz 2013, 21:12

Merhaba Mert Hoşgeldin.

Öncelik sırası ile şu seçeneklere bakabilirsin. Fiyatları da aşağı indikçe azalmaktadır.

Longines Conquest, quartz olanın fiyatı belirttiğin aralığa denk gelir. Mekaniğidaha pahalıdır.

Resim

Certina DS Action Diver

Resim

Steinhart Ocean Serisi

Resim

Tissot Seastar Automatic Diver

Resim

Seiko SKX007

Resim

Orient Mako XL ( Bu arada benim kolum kendisi)

Resim
Murat
Kullanıcı avatarı
basto

Mesaj Wwtr » 08 Haz 2013, 21:17

Silikon kayış ve biraz da pazarlık ile bütçenize yakın bir fiyata otomatik alternatif derseniz:
http://www.oris.ch/tr/watches/oris-divers-date/01-733-7533-8555-07-4-24-34eb
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Mesaj Meert72 » 08 Haz 2013, 21:20

basto yazdı:Merhaba Mert Hoşgeldin.

Öncelik sırası ile şu seçeneklere bakabilirsin. Fiyatları da aşağı indikçe azalmaktadır.

Longines Conquest, quartz olanın fiyatı belirttiğin aralığa denk gelir. Mekaniğidaha pahalıdır.

Teşekkürler yardımınız için.
Saat piyasasını hiç bilmediğim için nerelerden uyguna alınır bilmiyorum.
İlk önerdiğiniz Longines'i çok beğendim ama o çerçeve* kısmı çok boş kalmıştı bir şekilde dolu olsun istedim.
http://www.konyalisaat.com.tr/urun/long ... 58-4-76-6/

Birde mavisi var tabi bu da çok hoş, ama mavi nasıl durur kıyafetlerde orası hakkında bir fikrim yok tabii.
http://www.konyalisaat.com.tr/urun/long ... 40-4-96-6/

Sonra da çerçeve* kısmı hoş ve dolu olduğu için bu modeli beğendim.
http://www.konyalisaat.com.tr/urun/long ... 40-4-56-6/

Bu arada bu fiyatlardan daha uyguna nerelerde bulabilirim?

*=Çerçeve terimi doğru mu bilmiyorum ama bahsettiğim kısmı anladınız sanırım. Etraftaki dakikaların işaretlendigi bölümden bahsediyorum.
Kullanıcı avatarı
Meert72

Mesaj zandar » 08 Haz 2013, 21:43

saati saatçiden alın, internet mağazalarından saat almanızı tavsiye etmem. Deneyerek alın mutlaka. %30 civarında indirim yaptırmazsanız büyük olasılıkla kazıklanıyosundur diye motive et kendini :) http://www.hediyesaati.com/ sitesinden aradığın saatin fiyatını öğrenip, lokal mağazandan o fiyata çekinceye kadar pazarlık yap :D
zandar

Mesaj Erdem35 » 08 Haz 2013, 22:16

bugüne kadar forumdan takip ettiğim kadarı ile İstanbul piyasasında saatçilerlerden almak daha karlı gibi... ama yurdun diğer taraflarında saatçiler o kadar insaflı değiller gibi geliyor bana...İzmir,Aydın,Manisa da tecrübe ettim... utanmasalar,2 katı fiyatına satacaklar neredeyse... bir tissot prs516 için nakit keş para dedim çıkarcam sayacağım önünde dedim(yanlış anlaşılmasın görgüsüzlük yapmak değil amacım,diyalog öyle gelişti) 1,140 liradan aşağı inmedi ki o zaman internette taksitle 980 tl ye alıyordun o saati ben de saf gibi 900 liraya alırım heralde diye girdiydim dükkandan içeri :D .... İstanbul dışında bilmiyorum ne kadar ucuza alınır... benim tavsiyem saatçide deneyin takın kolunuza sonra oturun bilgisayar başına güvenilir bir siteden yapın alışverişinizi... sorun çıkarsa da seve seve iade alıyorlar....
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj Erdem35 » 08 Haz 2013, 22:25

bu arada Basto nun önerdiklerin den 1500 lira için Certina en kolay ulaşılabilen, orient ile seiko daha ucuz,ama güzel alternatifler :thumbup: steinhart güzel ama biraz kovalaman gerekir...tissot tasarım açısından bence biraz en son düşünülesi... eğer otomatik ısrarınız yok ise longines ın forumda meşhur olan modelinin quartzı var;

Resim
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj basto » 09 Haz 2013, 01:24

Erdem, hydro quartz'larda 41mm var mı? Yoksa hepsi 39mm mi?
Murat
Kullanıcı avatarı
basto

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 41 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners