TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

600 TL Bütçeli Klasik / Spor Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

600 TL Bütçeli Klasik / Spor Saat Önerisi

Mesaj dojo84 » 05 Haz 2013, 21:36

Merhaba arkadaslar'
Forumu uzun suredir takip ediyorum. Fakat ilk defa yaziyorum. Sonunda saat alacak butceyi toparlayabildim. Haftasonuna belirttigim fiyat araliginda bir saat almak istiyorum. Forum once armani, tommy vb markalari dusunuyordum. Suan tamamiyle dusuncelerim degisti. Seiko da karar kildim diyebilirim. Hem spor hem klasik giyime uygun bir saat ariyorum. Yeni memurum:) Ilk saatim olacak.Seiko SNDE27P Seiko SPC083P SNAF03P1 modelleri ornek olusturabilir. Metal kayis uygun olur gibi geldi bana. Cok fazla cesit var aslinda fiyat araligini yazip aratildiginda cikiyor fakat fotografla bir yere kadar. Kullanan veya bir arkadasi kullanip onerdigi saat tavsiyeleri verebilirseniz memnun olurum Tesekkurler.. Bu arada bilek baya ince. Seiko 5 dusunmuyorum.
Kullanıcı avatarı
dojo84

Re: 600 TL Bütçeli Klasik / Spor Saat Önerisi

Mesaj SeRxx » 06 Haz 2013, 01:55

Verdiğiniz Seiko Chronograph modelleri gayet uygundur, kendim çok uzun yıllardır sorunsuz kullanıyorum :thumbup:
SNAF03P1 modelini alıp daha sonra deri kayışla da kullanabilirsiniz :geek:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Erdem35 » 06 Haz 2013, 11:00

Ben Orient Mako yu önerebilirim :thumbup:
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj gümüştekin » 06 Haz 2013, 11:29

erdemguner35 yazdı:Ben Orient Mako yu önerebilirim :thumbup:

:thumbup:
Kullanıcı avatarı
gümüştekin

Mesaj dojo84 » 06 Haz 2013, 13:39

Orient Mako pek benim tarzım değil. Çok sade ve kalın gözüküyor. Diver modeli sanırım. Benim ince bileğe(17cm) Diver modeller olmaz gibi geliyor. Denedimmi diye sorarsanız denemedim. Yinede daha gömlekle şık duracak ve günlük kullanım için bakıyorum. SNAF03P1 modeli deniyecem. Varmı arkadaş başka öneri saatçiye gittiğimde 4-5 model denemek istiyorum.
Kullanıcı avatarı
dojo84

Mesaj Erdem35 » 06 Haz 2013, 13:49

Mako XL dediğiniz gibi kalın ve büyük ama Mako Ray öyle değil... sade bir diver her iki ortama uyum sağlayabilir bana göre...benim bilekte 18-19 cm gibi...

Mako Ray(arşivden)

Resim

Resim

Mako XL

Resim

ama sanırım siz böyle kronolu filan istiyorsunuz ;) ben bilekte nasıl göründüğüne dair bir fikir oluştursun diye paylaştım resimleri...
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj dojo84 » 06 Haz 2013, 15:39

Güzel durmuş ama bana takımla çok spor durcakmış gibi geliyor. Aynen kronolu düşünüyorum. Aslında skeleton modeller mesela hoşuma çok gidiyor fakat fiyatlar yüksek. Otomatik saatimide ileriki yıllarda daha yüksek kalite bir modelde değerlendiririm diye düşündüm.
Kullanıcı avatarı
dojo84

Mesaj mucadeleci » 06 Haz 2013, 23:27

O zaman size Seiko snae69 modelini öneririm, geçenlerde *basto ile birlikte birine önermiştik yine ama başlığı bulamadım... Bütçenizin biraz üzerinde 650-700TL. civarına bazı mağazalardan pazarlıkla alabilir yada internette yurt dışı sitelerinden bulabilirsiniz :thumbup:
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 42 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners