TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SNAE91P Hakkında Yorum ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko SNAE91P Hakkında Yorum ve Öneri

Mesaj barkodd » 30 May 2013, 10:49

Şu aşağıdaki arkadaş hakkında bilgisi/yorumu olan var mıdır? (saat kolda internet sayfasında göründüğünden çok daha güzel duruyor; ama marka konusunda şüphe olmasa da saati aksesuar olarak gören/kalitesinden ziyade zevkine uygun olmasına özen gösteren, daha çok kıyafetlerle uyumuna/renk çeşitliliğine göre ürün tercihinde bulunan biri olarak bu saate bu para verilir mi; yoksa "ha daha ucuz pilli almışsın, ha daha pahalı, bu parayı pilli bir saate vermektense otomatik bir saat almak daha mantıklı" diyen birileri mi çıkar (tabi önerebileceği ürün linkiyle beraber), sormak istedim :) )

http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-sportura-chronograph-watch-snae91p1-snae91p-snae91.htm
Resim

http://www.aydinsaat.com/p-3565-sportura.aspx
Kullanıcı avatarı
barkodd

Re: Seiko SNAE91P, iyi bir seçim mi?

Mesaj basto » 30 May 2013, 11:11

Saatten ne beklediğinizle alakalı bir durum bu. Quartz alacak olsam bunu alabilirdim. Ama fiyatına göre en iyi tercih budur diyemeyeceğim. Aynı paraya eco-drive veya kinetic almanız daha iyi olabilir.
Murat
Kullanıcı avatarı
basto

Re: Seiko SNAE91P Hakkında Yorum ve Öneri

Mesaj SeRxx » 30 May 2013, 11:16

Seiko'nun pilli modelleri ucuz pilli saatlerle kesinlikle kıyaslanamaz, saat sizin zevkinize hitap etmişse rahatlıkla alabilirsiniz. SNAE87P modeli renk açısından daha kullanışlı olur diye düşünüyorum :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj barkodd » 30 May 2013, 11:42

yorumlar içimi rahatlattı, teşekkür ederim :)
SNAE87P de gerçekten çok şık ve daha fazla kombinasyona uygun olması bakımından daha kullanışlı bir saat; ancak ben ilk olarak vitrinde 91'i gördüğüm ve çok hoşlandığım için onu almazsan aklımda kalır gibi geliyor... :)
Kullanıcı avatarı
barkodd

Mesaj basto » 30 May 2013, 11:44

Bu saatin bir çok çeşidi var. Barcelona'lı olanı, sarılısı, kırmızılısı. Ben de çok beğeniyorum bu saati. Beğendiyseniz alabilirsiniz.
Murat
Kullanıcı avatarı
basto

Mesaj SeRxx » 30 May 2013, 12:05

Bunlardan hangisini alırsanız sizi pişman etmez. Bence duygusal davranmayıp uzun vadede size en iyi sekilde eşlik edecek saati alın ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj mucadeleci » 30 May 2013, 12:22

Arkadaşlara katılmakla birlikte bir detay eklemek istiyorum bu saati verdiğiniz linklerden daha ucuza almanız mümkün :thumbup:
örn: http://global.rakuten.com/en/store/star-mart/item/snae91p1/
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj basto » 30 May 2013, 12:47

mucadeleci doğru söylüyor. İstanbul'daysanız Sirkecide 600 TL'ye alabilirisiniz bu modeli.
Murat
Kullanıcı avatarı
basto

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners