Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Bugün oceanictime sitesini keşfederken karsıma sürekli cıktı ve bir sure sonra hosuma bile gitmeye basladı bu saat,ilk basta cok itici gelmesine rağmen. Bu california dial saati hoş geldi,pek çok modeli var bi kaçı hoşuma gitti sadece ,forumda da bulamadım konusunu,duyan ya da dah aonce kullanan varsa yorumlarınızı merak ediyorum
Bu modeli bulursanız 1 saniye bile düşünmeyin, hemen alın. Saatten bağımsız konuşursak içinde oldukça değerli bir mekanizma var. Bunun dışında butik bir marka, kalite seviyesinin fiyat seviyesiyle paralel olduğunu düşünüyorum, canlı canlı hiç görmediğim için yorum yapamayacağım.