Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Son bi kac aydır sürekli steinhart ocean one gmt almak istiyorum,cok guzel gelen bir saat,forumdaki kişilerde de gördükçe daha da almak istiyorum,ancak saatten sıkılma konusunda deneyimsizim,yani sıkılmak için cok saatim olmadı,bu tamamen kişisel bir karar ama sizce ne yapmalıyım ,baska saate mi yönelmeliyim ya da baska modelleri mi ?Siz ne dersiniz
Aslında bu markanın bi kaç modeline karsı zaafım var sanırım ancak steinhartın şu politikası yüzünden saati alamayacagım mı acaba diyorum.Öğrenciyim ben günlük olarak hep spor giyinirim cok nadir klasik giyinirim.Teknik olarak da yorumunu merak ediyorum abi acıkcası