TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Bir AP Saat İstiyorum / Schumacher Bumble Bee Legacy

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Yeni Bir AP Saat İstiyorum / Schumacher Bumble Bee Legacy

Mesaj EgemenC » 17 May 2013, 05:31

Merhabalar,

Öncelikle forum a yeni üye oldum ve bu ilk postum , yıllarca araba forumlarinda gezmekden saatlere fazla zamanım olmadi :), burdada herkesin içtenlikle ve yardımcı olacağından şüphem yok, öncelikle elimde 4 adet saatim var bunlar AP ROO Titanium (2004 model), Rolex yacht-master II gold, dewwit gold, ve graham swordwish booster ben rolex hariç hepsini elimden cikarip iyi bir AP almak istiyorum peki düşündüğüm secenekler şunlar , AP ROO micheal Schumacher RG ( yuksek maliyet düşündürücü ) AP bumble bee ( bazi arkadaşlarım swatch gibi durduğunu söylüyo ) AP ROO Panda 2013 yada AP arnold legacy de ola bilir tabikide ilk tercihim micheal Schumacher den yana, fikir ve görüşlerinizi bekliyorum yada diğer alternatifleri şimdiden teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
EgemenC

Re: Yeni Bir AP Saat İstiyorum / Schumacher Bumble Bee Legac

Mesaj necati » 17 May 2013, 09:44

Teknik konularda bilgi verecektir arkadaşlar. Ama AP bumble bee için arkadaşlarınız az bile söylemiş, çocuk saati gibi birşey.
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj Ozgur » 17 May 2013, 10:16

Michael Schumacher RG fiyat ve gorsel olarak hosuma giden bir model degil.

AP bumblebee guzel bir saat fakat kullanimi giyim, is ve yasam tarziniza bagli (kullanimi benim icin biraz zor, ben bu sebeple tercih etmezdim.)

Kasa capi bileginizde buyuk durmayacaksa ben gorsel olarak Arnold Schwarzenegger The Legacy yi secerdim yazdiginiz secenekler arasindan.
Festina lente
Kullanıcı avatarı
Ozgur

Re: Ynt: Yeni Bir AP Saat İstiyorum / Schumacher Bumble Bee

Mesaj Pachenkov » 17 May 2013, 10:34

Mekanizma ve fiyat farkı hakkında bilgim yok ama görüntü açısından kişisel görüşüm SerdarFB üstadın ap panda, legacy modelinden çok daha güzel görünüyor. Birde o modelin deri kordonlu olanı var, içersinde kırmızı hatlar bulunmayan, o da cok hoş bir saat bence.
Kullanıcı avatarı
Pachenkov

Mesaj drk » 17 May 2013, 11:22

Hoş geldiniz :champ:

Schumacher'e ulaşmak hem zor hem de çok pahalı bir saat, Bumblebee'nin bilekteki hissini beğenmiyorum, fazla hafif ve aynen denildiği gibi verilen paranın karşılığında hissettirdiği kalite oldukça düşük, Panda güzel bir alternatif dursun bir kenarda, Legacy de normal bir insanın el değil ayak bileği için üretilmiş, arnold schwarzenegger gibi bilekleriniz yoksa komik duruyor bence, üstelik schumacher için geçerli durum bu saat için de geçerli, geçen senenin limitli modeli, ulaşmak pek kolay olmayacaktır. Ben olsam bunlar yerine direk yeni çıkan 44mmlik çelik veya rose gold seramik bezel roo'lara bakardım. Bana kalırsa şu an piyasadaki en güzel roo'lar. Hem limitli modellere özgü fiyat şişirmelerinden etkilenmemiş, güzel indirimler yakalanabilen, hem de renk-kasa kombinasyonu olarak bence çok güzel görünen saatler :thumbup: Ayrıca koleksiyonunuzdaki saatleri de bizlerle paylaşırsanız seviniriz ;)

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj nickynick » 17 May 2013, 11:32

Doruk aklımdan geçen öneriyi sundun gerçekten. Ama bilekler yeterliyse Legacy de düşünülebilir :champ: :thumbup:
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj EgemenC » 17 May 2013, 11:49

necati yazdı:Teknik konularda bilgi verecektir arkadaşlar. Ama AP bumble bee için arkadaşlarınız az bile söylemiş, çocuk saati gibi birşey.

görsellik ön planda benim için :)
Kullanıcı avatarı
EgemenC

Mesaj necati » 17 May 2013, 11:56

EgemenC yazdı:
necati yazdı:Teknik konularda bilgi verecektir arkadaşlar. Ama AP bumble bee için arkadaşlarınız az bile söylemiş, çocuk saati gibi birşey.

görsellik ön planda benim için :)

O halde görsel zevkinizle Drk un önerilerinin kesiştiği saati bulursanız tamamdır.
Kullanıcı avatarı
necati

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 42 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners