Herkese iyi günler...Aranıza yeni katıldım öncelikle herkese keyifli forumlar dilerim. Saat konusunda özellikle otomatik mekanizmalar konusunda alanına hakim arkadaşların bilgi ve tecrübelerini benim gibi bu işe yeni merak salan arkadaşlarla paylaşmaları büyük incelik.
Benim saatler konusundaki geçmişime gelince şimdiye kadar chronometreli swatch ve frederique constant'ın slim modelini kullandım(halen kullanıyorum).Hayalimdeki saat ise tag heuer monaco steve mcquenn edition. Malumunuz yüksek fiyatı dolayısıyla henüz yanına yaklaşamıyorum. Ama şimdi bir otomatik mekanizmalı saat almak istiyorum. maurice lacroix pontos automatic choronograph hakkında fiyat araştırması yaptım. amazon .com da yaklaşık 2.800TL'ye buldum fakat gerek kargo gerekse herhangi bir sıkıntı çıkardığında garanti kapsamı dolayısıyla güvenemedim. Sirkeci de yaklaşık 4.000TL civarında bir fiyata buldum.
Size olan sorularım ise genel olarak maurice lacroix tag heuer'le kıyaslandığında nasıl bir markadır. uzun süreli kullanımda sıkıntı çıkarır mı? fiyat olarak uygun mu daha uygun bulabilir miyim? son olarak da barındırdığı valjoux 7750 mekanizma bu fiyat için iyi bir mekanizma mıdır? Acele ederek yanlış bir karar vermek istemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar dilerim.