TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton Khaki King Diver Seçim Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Hamilton Khaki King Diver Seçim Önerisi

Mesaj glazer » 14 Nis 2013, 11:32

Merhabalar; size danışmak istediğim saat Hamilton' un Khaki serisinden King Diver(H64515333) olacak. Öncelikle saati Amazondan 388$ gibi bir fiyata satın alabileceğimi söylemek istiyorum. Bir eta 2834-2 kullanan bu saat tasarım olarak hem spor hem klasik giyimime gidecek bir saat malum kendisi bir diver ve diver saatlerin bu özelliğine sahip. Bu saate bakmadan önce aklımda siyah bir Tissot Visodate vardı, fakat bu ürünü bu fiyatta görünce aklıma oldukça yattı. Anlayacağınız gibi istediğim saat modeli hem spor hem de klasik denebilecek bir model olmalı
Resim

Aranızda bu saat hakkında bilgisi olan arkadaşlar var ise bana biraz fikir verirse çok sevinirim; başka seçeneklere de açık olduğumu söylemek isterim. Saygılar..
Kullanıcı avatarı
glazer

Re: Hamilton Khaki King Diver Seçim Önerisi

Mesaj Tolgi06 » 14 Nis 2013, 11:54

Öncelikle bu saatin hangi kategoriye dahil olduğu belli değil kanımca. Hamilton'un ürettiği en karaktersiz saatlerden biri bence.Diver ama military kadran(neden bu ikisini bir araya getirmişler anlamadım). Day ve Date ayrı konuşlandırılmış ki genelde diver saatlerinde pek rastlamadığımız bir durum. O tepe bir dalgıç saatine yakışmayacak şekilde bence. Yani miltary mi diver mı belli değil.
Size önereceğim Hamiltonlar:

Hamilton Khaki Field H70455533
Hamilton Khaki Field Automatic H70515137
Hamilton Khaki Field Automatic H70555533
Hamilton Khaki Officer Series H70615733

Belirttiğiniz bütçe dahilinde bu Hamilton'lar daha mantıklı.
Başka marka isterseniz de Steinhart ve Tissot benzer ya da biraz fazla bütçe ile çok güzel saatler sunuyor.

Not:Forumda arama yaparsanız da daha farklı butik markalar da benzer bütçelere güzel işler çıkarıyor.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj espinosa » 14 Nis 2013, 11:56

Ben beğendim
Kullanıcı avatarı
espinosa

Mesaj glazer » 14 Nis 2013, 12:03

@Tolgi06

Cevabınız ve yorumun için teşekkür ederim; bende çok arada kaldığım için sizlere bir danışmak istemiştim. Benimde aklımda saatin tepesi vardı sanki biraz gözüme batıyor. Tavsiye ettiğiniz saatler arasından Hamilton Khaki Field Automatic H70555533'i beğeniyorum zaten belkide bir Tissot Visodate' e dönebilirim.
Kullanıcı avatarı
glazer

Mesaj Tolgi06 » 14 Nis 2013, 12:10

Biraz diğer yorumları beklemekte fayda var glazer.Ben kişisel beğenilerim doğrultusunda yazdım, daha bilgili üyelerimiz var yorumlar gelsin bence kararını öyle ver :D
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj hydrocon » 14 Nis 2013, 12:20

Hamilton da bu modeli ilk kez gördüm çok şık gelmedi..
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Mesaj glazer » 14 Nis 2013, 12:27

hydrocon yazdı:Hamilton da bu modeli ilk kez gördüm çok şık gelmedi..

Açıkçası bende dün gece Amazon'da gezerken karşılaştım; bende daha önce hiç görmemiştim ama birkaç senelik modelmiş pek yenide değil..Bir Saat&Saat mağazasında bulursam bugün bir deneyeceğim kolumda
Kullanıcı avatarı
glazer

Mesaj hydrocon » 14 Nis 2013, 12:37

Her halükarda kolda denemek lazım..
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 67 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners