Mavi kadranlı bir saat bakmaktayım, bazılarınız daha önceki konularımdan biliyorlardır belki.
Şu an 2 adet alternatif var kafamda, birisi IWC Portugese Perpetual Calendar IW503203, diğeri ise Audemars Piguet 15202 Jumbo.

Fiyat olarak birbirinden oldukça alakasız tabii (IWC neredeyse x2), ancak yine de fikirlerinizi sormak istiyorum.
IWC'yi alırsam belki takasa IWC Regulateur'u verebilirim, pek kullanmıyorum ve fiyat olarakta hafifletir böyle bir takas.
İçime daha çok IWC siniyor esasen, 40mm'lik çelik Daytona alışverişinden sonra benzer boyutta 2. bir saat yerine günlükte takılabilecek perpetual bir saat daha cazip geliyor. Tabii henüz 15202'yi kolumda da denemediğim için bilemiyorum, çoğunlukla Serdar Bey'in fotoğraflarından duyduğum bir beğeni var

Tabii ki benim için mavi kadran'ın ''Holy Grail'' i Patek 5960p idir ancak bir daha ki Patek seçimimi daha farklı bir saatten yana yapmak istediğim için bütçe açısından bu seçimi şu an gündem de tutmuyorum. Zaten saati günlükte kullanabilmek istediğim için Patek'i kullanırken tedirgin olurum

Başka önerileriniz de varsa beklerim.
Teşekkürler şimdiden.
Salih