ismim Aydın, İstanulda yaşıyorum
Ben aranıza aslında çook önceleri katılmama gerekirken .. ancak 33 yaşıma dayandığım şu zamanlardakatılmış, ailesinde eski, daha çokcep saatisanatkarları bulunan biriyim. Küçüklük yaşlarımdan beriher zaman aklımda "iyi bir saatim olmalı" ama nedense maddiyatta öte gerçekleştirememiş biriyim. Artık sırası geldi.. erkeğin 1 tane aksesuarı var o da saat neticesinde .. gençlik hayalim Omega Seamaster (Bond etkisi) .. şimdiki halaim ise IWC Porteguese (Anthony Zimmer etkisi) ... ama hayal işte

Biraz araştırma yaptım.. gerek netten gördügüm foto,video lar gerekse dünki pazar araştırmam neticesindeTag Heuer in WV211M.BA0787 modeli (Calibre 5) ini begendim

Fiyat olarak bütçeme uyuyor...aslında bir bütçemde yok .. ama bu aralıklar makul, kabul gördürülebilir (eş faktörü) ....
sizin fikrinizide almak istedim ... makine kısmı ETA... bildiğim, dayımın yıllar öncesinde söylediği kadarıyla "şaşmamam" gerken bir üretici diye biliyorum ...
Çelik kordon tercih edicem lakin zaman içinde derikordonlar ile çok kötü anım oldu .. saat pahallı olsabile birkaçsene sonra derinin dağılacağı bir gerçek ...
Uzun boylu,hafif kalıplı biriyim.. küçük bir saat bileğimde kayboluyor... Genellikle iş hayatımda takım elbise giydigim için çok kalın veya çok büyük olmayan, 39-41mm lik ölçüleri düşünüyorum...
Geleneksel tasarımlar tercihim olur...
Sizinde, benim verdiğim modele alternatif önerebileceğiniz marka/modeller var mı ?
Teşekkürler şimdiden