TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SCDP034 Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko SCDP034 Yorum

Mesaj ulgen » 20 Şub 2013, 14:02

merhaba arkadaslar seiko SCDP034 modelini gordum...hosuma gitti .klasik tarz sevdigim icin..fiyat olarak 26250 yen (493 turk lirasi)..bu saat hakkinda ve fiyati hakkinda goruslerinizi alabilirmiyim?

Resim
Kullanıcı avatarı
ulgen

Re: Seiko SCDP034 Yorum

Mesaj Frax » 20 Şub 2013, 17:40

Saat 34 mm çapında ve 6 mm kalınlığında. Görmeden almamanız gereken bir saat, çünkü ortalama altı boy - kilo olmadığı sürece pek hoş durmayacaktır kolda. Ayrıca kasa ve boynuz bağlantıları bence pek hoş değil. Alternatif ne derseniz bence Orient Bambino :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj mucadeleci » 20 Şub 2013, 17:45

*Frax ın söylediklerine katılıyorum. Orient bambino :thumbup: Özellikle yazdığınız fiyat göz önünde bulundurulduğunda Orient bambino daha alınası çünkü aslan saatten bambinonun alınabileceği fiyat 460tl. (440 da olabilir tam hatırlamıyorum), bununla birlikte yukarıdaki Seiko nun internette daha uygun fiyatlara bulunabileneceği bir gerçek ve istenirse benzeri modellerin çapı daha geniş olanlarını da bulmak mümkün olacaktır.
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj Ahmetrefik » 20 Şub 2013, 19:27

Frax yazdı:Saat 34 mm çapında ve 6 mm kalınlığında. Görmeden almamanız gereken bir saat, çünkü ortalama altı boy - kilo olmadığı sürece pek hoş durmayacaktır kolda. Ayrıca kasa ve boynuz bağlantıları bence pek hoş değil. Alternatif ne derseniz bence Orient Bambino :thumbup:

kesinlikle orient bambino :thumbup:
zaman o kadar tuhaftır ki; gençken, çocukken hiç önemi yoktur, sonra gün gelir kaç yaz'ının kaldığını saymaya başlarsın.
Kullanıcı avatarı
Ahmetrefik

Mesaj Erdem35 » 20 Şub 2013, 22:33

katılıyorum bambinolar daha alınası :thumbup:

bknz.
Resim
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj ulgen » 21 Şub 2013, 13:57

daha iyi bir secenek olabilir..benim bileklerim zayif... o yuzden saat bakarken morelimi cok bozuyor ..ama bu saat bir bakim...
Kullanıcı avatarı
ulgen

Mesaj ulgen » 22 Şub 2013, 12:42

bu saatin japon uretimi yok sanirim..aradim ama bulamadim :(
Kullanıcı avatarı
ulgen

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 152 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners