TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio Sport Gear Serisi Danışma

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Casio Sport Gear Serisi Danışma

Mesaj HecToR_54 » 17 Şub 2013, 15:34

Merhaba arkadaşlar. Casio'nun ''Sport Gear'' serisi hakkında yorum ve önerilerinize ihtiyacım var.

Sport Gear 100 serisinde Sıcaklık ve yön tayini yapabiliyoruz.

Sport Gear 300 serisinde basınç , sıcaklık ve rakım tayini yapabiliyoruz.(Dijital)

Sport Gear 400 serisinde basınç , sıcaklık ve rakım tayini yapabiliyoruz.(Analog-Dijital)

Sport Gear 500 serisinde sıcaklık ve yön tayini yapabiliyoruz.

Ben sıcaklık , basınç , rakım ve pusula özelliği olan bir saat arıyorum fakat bu 4 özelliğin bir arada olduğu bir saat yok.Sadece ''Pro Trek'' serisi var o da pahalı.Sizce bu sport gear serisi yakında yeni model çıkarıp bu 4 özelliği bize bir arada sunar mı ? Yorumlarınız için teşekkür ederim.Keyifli forumlar.
Casio Fishing gear AQW 101 Paramparçaaaaaa
Kullanıcı avatarı
HecToR_54

Re: Casio Sport Gear Serisi Danışma

Mesaj mlm » 17 Şub 2013, 15:54

SG serisinin tümü Twin(çift) sensörlü, bu sebeple saydığınız özelliklere aynı anda sahip bir modeli mevcut değil, çıkaracağına da ihtimal vermiyorum, Protrek serisi zaten halihazırda var :)

Hoşgeldiniz :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj HecToR_54 » 17 Şub 2013, 16:49

mlm yazdı:SG serisinin tümü Twin(çift) sensörlü, bu sebeple saydığınız özelliklere aynı anda sahip bir modeli mevcut değil, çıkaracağına da ihtimal vermiyorum, Protrek serisi zaten halihazırda var :)

Hoşgeldiniz :champ:

Hoşbulduk , Yorumunuz için teşekkür ederim.Peki siz ne önerirsiniz ? 120-150 TL gibi bir fiyata 3 özelliğin bir arada olduğu Sport Gear 400 serisini almak mı yoksa direk paraya kıyıp 400-600 TL arasında değişen pro trek serisi mi ?
Casio Fishing gear AQW 101 Paramparçaaaaaa
Kullanıcı avatarı
HecToR_54

Mesaj mlm » 17 Şub 2013, 17:03

Önceliğiniz teknik özellikler ise ve bunları kullanacaksanız sadece pusula özelliği için o kadar fark vermeye değmez, ama görsel/malzeme kalitesi anlamında Protrek serisi ile SG serisini kıyaslamak da pek doğru olmaz, görsellik ön plandaysa eğer(ki birçoğumuz için bu böyle), SG serisinden Protrekin verdiği tatmini alamazsınız, bileğinizde denediyseniz zaten ne demek istediğimi anlıyorsunuzdur :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj zfr » 17 Şub 2013, 17:19

Casio g-shock modellerinde de basınç,yükseklik,ısı ölçümü yapan modeller var. Onlara da bakmanızı tavsiye ederim, tahminimce fiyatları protreklerden daha uygundur. Bu özelliklerin sizin için ne kadar önemli olduğu vereceğiniz kararda etkili olmalı. Profesyonel anlamda bu verilere ihtiyacınız yoksa bileğinize ve bütçenize en uygun olanını tercih edin bence, profesyonel olarak bu veriler sizin için gerekliyse o zaman bu ölçümleri daha hassas ve güvenilir yapan cihazlara yönelmenizi tavsiye ederim. Ben sgw-100 kullanıyorum yıllardır, çok memnunum...
"Saatin kendisi mekan, yürüyüşü zaman, ayarı insandır... Bu da gösterir ki zaman ve mekan, insanla mevcuttur!"
Kullanıcı avatarı
zfr

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 141 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners