TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hublot Hakkında Yorum ve Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Hublot Hakkında Yorum ve Tavsiye

Mesaj Bg17 » 03 Şub 2013, 22:34

Concord projesi açıklanmadan önce istinye park arte de hublot ve ulysee nardin executive dual time bakmıştım. O an içime çok sinmemişti, o nedenle hublot modellerini not almayı da unutmuşum (yardımcı olabilecek varsa sevinirim), ama resim çekmiştim.

Açıkcası Ulysee nin bu modelini direk eledim, ama Hublot ları bir miktar daha araştırmayı düşünüyorum. Aslında kolda oldukça rahat duran saatler. Chrono olanda kadran hiç kalabalık durmuyor ve çok rahat okunuyor. Fakat iki saat de beklediğimden hafif çıktı. Seramik saat benim gibi sakar biri için korkutucu bir unsur, ama renk tonu hoşuma gidiyor.

Yukarıda saydığım olumlu olabilecek yanlarına rağmen, forumdan bir arkadaşın da dediği gibi, hafiften 'teneke' hissi veriyor. Bu nedenle hublot hiç parasını hak etmiyor gibi geliyor, yani güzel bir saat ama fiyatı ve sınıfı yanlış ayarlanmış gibi sanki. en azından benim denediğim modellerde.

Sizlerin de görüşlerini alabilir miyim?

Resim

Resim

Bu da Executive dual time

Resim
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Re: Hublot Hakkında Yorum ve Tavsiye

Mesaj Emre » 03 Şub 2013, 23:08

Şu anda Hublot belki de medyayı en iyi kullanan marka. Rolex saat severleri yönlendirir, Hublot ise medyayı. Biever Hublot'ya her şeyini verdi. Marka çağ atladı ve bunu yaparken de sürekli yeni projelerle yaptı. Antikythera projesi bunun en güzel örneği. Tek handikap ise sürekli limited edition üretmesi. Bence ürettiği hemen hemen bütün LE'lar özel değil. Bu biraz Panerai'deki limited edition'lara benziyor. Limited Edition 0001/1000 gibi.

Ben olsam Hublot'nun yukarıdaki Ice Bang'ini alacağıma biraz daha bütçeyi zorlayıp 41mm Royal Oak Chronograph alırdım heralde :)

UN için ise, bir dönem ben de almayı düşünmüştüm ama hak ettiğinden yüksek fiyatlandırıldığına kanaat getirdiğim için vazgeçmiştim. Ve geçen sene o almadığım saat hala vitrinde :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj vmetin » 03 Şub 2013, 23:11

Resmini koyduğunuz saatlerin hiç biri güzel değil. Bu tamamen subjektif yorumum.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj serdarfb » 04 Şub 2013, 00:21

Uzun süredir Protrek ten AP ye kadar geniş bir spektrum da bir çok saat alıp sattım. Hublot ve UN hiç bir zaman hedef saatlerimin içine girmediler. nedense her iki markaya da ısınamadım. :? Tüm zevklere ve tercihlere olan sonsuz saygımızı da belirterek, bu modeller hakkında ki fikrimin vmetin le aynı olduğunu söylemek isiyorum. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj Frax » 04 Şub 2013, 01:26

Seramik saat zaten riskli hiç gerek yok. 44 lük Big Bang değil mi üstteki, Ice Bang mi ben ayıramıyorum bu saatleri :D Tasarım olarak lafım yok ama mahalleden 3-5 arkadaşa bile LE üretecek hale gelmesi pek sevimsiz bir durum. Ayrıca 7753 lü bir saatin bu derece yüksek fiyatı olması da çok manasız. Yarı fiyatına satsalar o zaman belki de şu haliyle bence de değil. Alternatif var mı peki düşündüğünüz?
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Mma » 04 Şub 2013, 11:37

Açıkçası ben resimlerdeki iki saati de almam. Ancak bu yorum tamamen zevke dayalı ve göreceli.
Kullanıcı avatarı
Mma

Mesaj vincefb » 04 Şub 2013, 11:38

Hublot tek kelime ile teneke....
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj nickynick » 04 Şub 2013, 11:56

Vincefb yazdı:Hublot tek kelime ile teneke....

Başkan sen Hublot kullandın. Bu kadar kısa kestirip atma, neden teneke? İzlenimlerin neler?
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 148 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners