TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Chronograph SNDB73P1

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Chronograph SNDB73P1

Mesaj cnsn » 31 Oca 2013, 23:24

Öncelikle merhaba, bir süredir internetten saatler hakkında araştırma yapıyorum ve burada bir çok soruma cevap bulup, saatler hakkında bilmediğim bir çok şeyi öğrendim. Açıkçası otomatik, quartz, kurmalı saat nedir daha önce bilmiyordum ve otomatik saatin en çok sevilen saat türü olduğunu öğrenip nasıl çalıştığıyla ilgili genel bir bilgiye sahip olduktan sonra otomatik saatlere karşı ilgi duymaya başladım. İlerde daha yüksek bir bütçe ayırarak otomatik bir saat almayı düşünüyorum fakat geçen hafta bir saatçide resimde gördüğünüz Seiko sndb73p1'i gördüm. Saatin tasarımı gerçekten çok hoşuma gitti ve boyutlarıda koluma çok iyi uyum sağladı fiyatıda uygun olunca otomatik olmasa bile almayı düşünüyorum ve bu saat hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum, sizce uzun yıllar(5-10 yıl arası yeterli benim için) kullanılabilecek kaliteli bir saatmidir ?

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
cnsn

Re: Seiko Chronograph SNDB73P1

Mesaj XemreG » 01 Şub 2013, 07:00

İlgimi çeken bir model değil bana cok karışık gelmişti ama seiko nun bir çok ürününü 10 yıldan fazla kullanırsınız :) ürünün orjinalliğini kontrol edin yeterli kafanızda seiko ile ilgili şüpe kalmasın pilli pilsiz uzun yıllar dayanır sizi yarı yolda bırakmaz..
Kullanıcı avatarı
XemreG

Mesaj mlm » 01 Şub 2013, 17:09

Hosgeldiniz :champ:

Resmini paylaşmış olduğunuz saati çok büyük bir aksilik olmadığı sürece uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız, içinize sindiyse biraz daha fiyat araştırması yapıp gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Şimdiden hayırlı olsun :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj cnsn » 02 Şub 2013, 04:38

Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Bir sorum daha olacak aşağıdaki sitede bu saati uygun fiyata buldum, sizce bu siteye güvenebilir miyim gerçekten orjinal ve garantili saatmi satıyorlar çünkü fiyatları genel olarak diğer güvenilir sitelere göre düşük.
http://www.hediyesaati.com/urun/seiko-sndb73p
Kullanıcı avatarı
cnsn

Mesaj ramcho000 » 04 Şub 2013, 19:13

bu site orjinal saat satıyor bir sıkıntı yok tek sıkıntı oda kişisel bir sorun distiribitör ürüne değil tedarikçi ürünü yani saatlerin garantilerini kendileri veriyor bunlardan aldığın saatler diğer servislerde garantili görünmüyyor tek sorun bu diyebiliriz ama tabi sorunun büyüklüğü kişiye göre değişir çokda kötü bir firma değildir
Kullanıcı avatarı
ramcho000

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], recklesstr ve 147 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners