TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

1500 TL Bütçeli Otomatik Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

1500 TL Bütçeli Otomatik Saat Önerisi

Mesaj ramcho000 » 30 Oca 2013, 12:33

Merhabalar öncelikle herkese yeni üye oldum siteye ama saat konusunda çok da acemi değilim die düşünüyorum ama otomatik bir saat bulamadım kendime gönül ister Concord c1 quantum gravity alabilmek ama bütçe çok değil şuan casio protrek prg-550 welder wr3204 (çok iyi bir seçim olmadığını biliyorum marka olarak) casio ef-517 kullanıyorum ama artık otomatik bir saat istiyorum welderimi satıp alıcam sanırım o yüzden bütçe 1500 tl ye kadar çıkar ve şimdiden çok teşekkür ederim ve son olarak casio nun yeni EQS-A500B-1A modelinide alıcam otomatik dışında bu saat hakkın da bilgisi olan varmı? yada miyato calibre hakkında fiyatına göre yaptığı işler çok iyi gibi görünüyor bu model. herkese iyi günler çalışmalar tekrar önerileriniz için teşekkür ederim (Tam türk işi oldu ama iyi olsun hızlı olsun ama ucuz olsun gibi) ((: :roll:
Kullanıcı avatarı
ramcho000

Re: 1500 TL Bütçeli Otomatik Saat Önerisi

Mesaj XemreG » 31 Oca 2013, 18:26

Bende 1000TL civarıyla başladım en son 1200 e bi saat buldum :) saatler biraz tutkuyla alakalı suda olsun buda olsun derkenbi ara 1500TL ye kadar cıkmıştım benim aldığım saat

Resim

1200 liraya aldım perpetual li şöyle bir düşüncem var teknolojik aletlerle çevrili her yerim ve bana cronograf yada diğer özelikler gerekmiyor neden bunlara boşuna para vericem diyerek yola cıktım arctura eski bir model olmasına karşın spor klasik duruşu beni cezbetmişti..

Listemdeki saatleri fiyatlarıyla sizinle paylaşaım şu modellere bakmıştım..

Gene perpetual li bir saat 2. seçenek olarak tuttum ama bana cok klasik gelmişti bu nedenle tercih etmemiştim

Saat modeli ve Kodu SEIKO SNP021P1

Resim

Ürünü 1100 e kadar buldum markafoni indirim yapmıştı 1 gün önce bitti sanırım..

Bu markada otomatik saatlerde baya hoş gorunen solar teknolojiyi kullanıyor

Marka Model CITIZEN ECO DRIVE AV0031-59A

Resim

Yurt dışından getirilirse 1000 tl den daha az bir fiyata getiriliyor kodları değişebilir

Önerim 500 liradan fazla verilecek bir saat bence pilli olmamalı, hakkını vermeli, takıntılı bir insanım ve uzun yıllar kasasını açtırmak istemem, bu kadar para verdiğim bir saatin. Pilli saatlerin pil kullanımına göre bir kaç sene sonra pili bitince bir damla suyun verdiğim parayı eritmesini istemem açıkcası..
Kullanıcı avatarı
XemreG

Mesaj herofb » 31 Oca 2013, 23:17

İlla sıfır olsun demiyorsanız şu an forumun satılık bölümünde klasikten spora ciddi uygun alternatifler var
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Tolgi06 » 31 Oca 2013, 23:30

herojd11 yazdı:İlla sıfır olsun demiyorsanız şu an forumun satılık bölümünde klasikten spora ciddi uygun alternatifler var

Bence de forum içi alışveriş tercih edilebilir
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj ramcho000 » 01 Şub 2013, 14:54

Hocam görüşleriniz ve zaman harcadığınız için teşekkür ederim Kodu SEIKO SNP021P1 bu benimde hoşuma gidiyor sanırım bu tarz bir saat alıp kaldıgım yerden araştıreıp yenilerini almaya devam edicem herojd11 hocam site içi alışweriş kısmına göz atıyorum atmıyorum değil ama genelde hani yine ucuz olsun ama ii olsuna cıkıyor ama omega ve seiko 5 lerle dolu ben çok hoşlanmıyorum açıkcası tiplerinden makanizmalarına ve fiyat oranlı performanslarına lafım yok ama bu iş büyük ölçüdede zevk işi olduğundan öncelikle Welderimden kurtulmam lazım hevesle almıştım ama cok fazla kalıbrasyon yapmama rağmen sapmalar yaşıo makanizması hiç iyi değil sanırım bi ara rc araba almıştım carismayla başlamıştım meğer sektörün en kötülerindenmiş sadece dışı süslüymüş welderdede böyle bi hataya düştüm ama en kısa zaman da casiolarımın arasına bi seiko katmam lazım ((: tekrar ilginize Teşekkür ederim :super: :super:
Kullanıcı avatarı
ramcho000

Mesaj Shinigami » 01 Şub 2013, 23:42

Snp021p1 i kesinlikle tavsiye ederim, kolda inanılmaz rahat, dizaynı muhtesem.
Kullanıcı avatarı
Shinigami

Mesaj abdulcanbaz » 02 Şub 2013, 01:13

Benzer başlıklar altında aynı konu birçok kez forumda tartışıldı.
Geçmiş yazıları okumanızı tavsiye ederim.
İlk otomatik ve uygun fiyatlı saat tavsiyesi : Seiko 5
Kadında Macar Saatte NACAR
Kullanıcı avatarı
abdulcanbaz

Mesaj XemreG » 02 Şub 2013, 07:24

Güzel seçim :) umarım alır ve uzun yıllar boyu kullanırsın..
Kullanıcı avatarı
XemreG

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 150 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners