Bütçe 1000 lira civarı genede 50 - 100 ne kurtarırsam kar gözüyle bakmıyor da değilim

Şu ana kadar bulduklarım şunlar:
Arctura serisi çok beğendiğim bir seri ilk çıktığında gözlerimi açıp nasıl yani bu saat mi gözüyle baktığım saatler bide kasasını seviyorum bileklik gibi oturuyor..
SNL047P - SNL051P Bu iki model biri çelik biri slikon kordonlu asıl istediğim silikon daha spor duruyor ama bulduklarım hep çelik kordonludan daha pahalı. Artık eski bir model olmasından kaynaklanıyor sanırım..
Perpetual sizin sayenizde öğrendiğim bir teknoloji ve baya övülerek anlatılmış sırf bu nedenle arctura serisinden vazgeçebilirim bulduğum saat modeli premier serisi SNP005 kordon yapısını sevmedim saat iyi güzel hoş ama ben geniş kordon seviyorum galiba..
Diğer baktığım model ise seiko dışında turkiyede değişik avrupada değişik model numarası var ben bulduğum seri kodunu yazayım CITIZEN ECO DRIVE AV0031-59A
Bana nedenleriyle öneride bulunursanız sevinirim saat önerisinede açığım hala arctura da gözüm olmasına rağmen perpetual özelikli bir saat mi almalı yoksa hiçe sayıp arctura mı almalı. Yada yeni bir saat mi bakmalı başka markalardan yada modellerden..
Şimdiden teşekkürederim..