TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Fossil ME1114 Yorum ve Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Fossil ME1114 Yorum ve Tavsiye

Mesaj maestro86 » 24 Oca 2013, 01:56

Arkadaşlar yaklaşık bir yıldır kahverengi deri kayış ve rose gold kasa saat arıyorum ve yaklaşık iki gün önce Fossil in ME 1114 modelini gördüm tasarımı çok hoşuma gitti ve ayrıca otomatik olması da ayrı bir cezbedici unsur oldu; fakat çok anlamamama rağmen bu fiyatlara otomatik saat bulunmuyor olması beni düşünmeye sevketti. Bu saat hakkında özellikle mekanizma konusunda yorum alabilirsem ve ayrıca benzer fiyat aralıklarında (450-600) daha kaliteli bir saat öneriniz varsa bekliyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
maestro86

Re: Fossil ME1114 Yorum ve Tavsiye

Mesaj SeRxx » 24 Oca 2013, 23:35

Foruma hoş geldiniz,

Beğendiğiniz model uzun vadede sorun çıkarmaya müsait bir model. Çevremde moda markalarının otomatik modellerini kullanan arkadaşlar çeşitli sorunlarla karşılaştılar, bunların sebebi de kullanılan mekanizmanın ucuz işçilikli, kalitesiz malzemeli Çin üretimi olmasıydı.
Ben belli bir bütçeye kadar kesinlikle pilli saat tercih edilmesinden yanayım; aynı markanın pilli modelleri sizi daha çok tatmin edecektir, '' ben alırım, birkaç yıl sorun çıkarsa sorun olmaz '' gibi bir düşünceniz varsa rahatlıkla alabilirsiniz :thumbup:

Bu bütçe aralığında en iyi Fiyat/Performans dengesine sahip otomatik modeller için Seiko ve Orient'lere bir göz atın :thumbup:

Keyifli forumlar :champ:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Erdem35 » 24 Oca 2013, 23:46

Ben bir 5 yıllık Armani sahibi olarak yaşadığım tek sıkıntı bu rose gold kaplama kasalarda ki renk solması... ben bir moda markasının sorunsuz olduğunu kastetmiyorum... sadece yaşadığım tecrübeyi aktarıyorum.... yanlış anlaşılmasın..
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj abdulcanbaz » 24 Oca 2013, 23:47

SEIKO 5
Tek geçerim.
:champ:
Kadında Macar Saatte NACAR
Kullanıcı avatarı
abdulcanbaz

Mesaj maestro86 » 25 Oca 2013, 15:40

Çok teşekkür ederim yorumlar doğrultusunda araştırmaya devam edicem :geek:
Kullanıcı avatarı
maestro86

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 140 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners