TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Digital Analog veya Digital Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Digital Analog veya Digital Saat Önerisi

Mesaj sosyalcan » 23 Oca 2013, 23:51

500 tl civarı Digital-Analog veya Digital Saat almak istiyorum . Kordonu turuncu olması tercihimdir. Suunto core beğeniyorum ama Türkiyede satış fiyatı 895 tl ve Turuncu kayılı ekstradan 180 tl saat aslını çok geçiyor. Bu yurt dışında 450 - 500 tl civarı olduğu düşünülürse gümrük vs uğraşmak istemiyorm Çünkü Tsf saatimi alırken ben paşa paşa gümrük bedeli ödedim yanımda bir adam sıfır oto teybine sırf ambalajı olmadığı için beş kuruş para ödemedi. Bu ülkenin bu tutarsızlığıyla uğraşmak istemiyorum. Sizlerden önerilerinizi bekliyorum
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Re: Digital Analog veya Digital Saat Önerisi

Mesaj Thevenin » 24 Oca 2013, 00:06

Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj sosyalcan » 24 Oca 2013, 23:47

Teşekkürler Thevenin
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj seca » 26 Oca 2013, 17:24

sayın sosyalcan, size casıo g-shock modellerinden analog-dijital veya sadece dijital modellerini öneriyorum. Saatçı sitelerin internetteki sayfalarından seçiminizi yapabilirsiniz. Size özellikle şu modeli alın demiyorum çünkü, araştırmaya başladığınızda yüzlerce modeli göreceksiniz. Ve hiç de pişman olmayacağınızı bir Casıo fanatiği olarak size garanti ederim. Sadece, hoşunuza giden modeli alın. Eğer ki, gece kullanımlarında özellikle parlak ışıklı bir saat edinmek istiyorsanız, yakınlarda aldığım GDF-100 ve G-8900 modeline özellikle bir göz atın. Tough Solar modellerin ışığının çok parlak olmadığını da belirteyim. Işık konusunda hassasiyetiniz varsa, numarasını verdiğim modellere ve mutlaka solar olmayan modellere yönelmelisiniz. Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
seca

Mesaj sosyalcan » 26 Oca 2013, 23:50

Bilginize teşekkürler orjinalinden turuncu kordon arıyorum veya ona uyacakturuncu :champ: kordon
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj seca » 28 Oca 2013, 11:33

turuncu, sarı, mavi, yeşil... hepsi var. Konyalı saat, saatcell gibi yerli sitelerden araştırabileceğiniz gibi son çıkartılan renkli casıo saatleri de MY G-SHOCK sitesinden küçük bir araştırma ile haberdar olabilirsiniz. Seçim yaptığınızda bizi de bilgilendiriniz lütfen.
Kullanıcı avatarı
seca

Mesaj sosyalcan » 29 Oca 2013, 10:05

Bilgi için teşekkür ederim Seca ben sadece kordonu turuncu arıyorum saatin kasası siyah olması tercihimdir
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj seca » 30 Oca 2013, 11:06

sadece kordonu turuncu ve kasası siyah olan bir model.. ne yazık ki o kombinasyonda bir casıo yu bulmanız zor, şimdiye kadar rastlamadım ancak şu yöntemi uygulayabilirsiniz : öncelikle yerli ve yabancı sitelerden turuncu renkli casıo kordonu bulduktan sonra, ( diğer markalardan da olabilir ama şahsen benim içime sinmezdi. ) hoşunuza giden ve kordona uyumlu olan bir kasayı tercih edebilirsiniz. Bunun için geniş zamana ihtiyacınızın olduğunu unutmayın. Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
seca

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 150 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners