Arkadaslar gecen gun magazada Seiko Srx003 u gordum ve denedim saati , 812 usd fiyat verdi satici , amazonda da bu rakamlara yakin gorunuyor..Bu modelin birde yeni versiyonu cikti yakin zamanda Srx007 , gorsel olarak birbirlerine yakinlar , gorsellik disinda fark varmi emin degilim..Bu saat kinetic degil otomatik saat olsaydi eger hic dusunmeden alirdim , dolayisiyla goruntu olarak buna benzer cok yakin , deri kayis , otomatik , bu fiyat araliginda bir saat ariyorum..tavsiyeleri bekliyorum varsa eger ...aslinda bi ara Longines master collection moon phase veya retrograde den birisini almaya niyetliydim , lakin 3.000 dolar civari bi rakami verebilecek gibi gorunmuyorum , sempati duydugum Seiko nun bir modelide isimi cok rahat gorebilir
Bu forum sayesinde Oris saatler gozume cok hos gorunmeye basladi uzun zaman once , Longines e verecegim meblag ile yukardaki Seiko Moon phase + uygun yollu guzel bi Oris alsammi diyede dusunmedim degil bi ara ..Ne dersiniz boyle biseye ? Bileklerim ince sayilir , Oris ler nasil durur bende bilmiyorum , deneme sansim olmadi hic..