TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SRX003 Moonphase Benzeri Otomatik Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko SRX003 Moonphase Benzeri Otomatik Saat Önerisi

Mesaj tiktak98 » 21 Oca 2013, 02:04

Arkadaslar gecen gun magazada Seiko Srx003 u gordum ve denedim saati , 812 usd fiyat verdi satici , amazonda da bu rakamlara yakin gorunuyor..Bu modelin birde yeni versiyonu cikti yakin zamanda Srx007 , gorsel olarak birbirlerine yakinlar , gorsellik disinda fark varmi emin degilim..Bu saat kinetic degil otomatik saat olsaydi eger hic dusunmeden alirdim , dolayisiyla goruntu olarak buna benzer cok yakin , deri kayis , otomatik , bu fiyat araliginda bir saat ariyorum..tavsiyeleri bekliyorum varsa eger ...aslinda bi ara Longines master collection moon phase veya retrograde den birisini almaya niyetliydim , lakin 3.000 dolar civari bi rakami verebilecek gibi gorunmuyorum , sempati duydugum Seiko nun bir modelide isimi cok rahat gorebilir ;)

Bu forum sayesinde Oris saatler gozume cok hos gorunmeye basladi uzun zaman once , Longines e verecegim meblag ile yukardaki Seiko Moon phase + uygun yollu guzel bi Oris alsammi diyede dusunmedim degil bi ara ..Ne dersiniz boyle biseye ? Bileklerim ince sayilir , Oris ler nasil durur bende bilmiyorum , deneme sansim olmadi hic..
Kullanıcı avatarı
tiktak98

Re: Seiko SRX003 Moonphase Benzeri Otomatik Saat Önerisi

Mesaj Baran » 21 Oca 2013, 07:20

Ben olsam Longines veya Oris tercih ederdim düşünmeden ;)
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Wipeoutx » 21 Oca 2013, 11:59

Ben ilk olarak belirttiğiniz modeli beğendim,daha sonra internetten longines'in otomatik moonphase modelini düşünmeye başladım,sonra modeli buldum fakat 40 mm hakikaten ufak gelince maurice lacroix'in moonphase modeli aklımı aldı (dikkat ederseniz hepsi moonphase) ona bakayım derken omega'nın speedmaster serisinde bulunan moonphaseli modeli gördüm ibre o tarafa yöneldi.Bir süre sonra da moonphaseden vazgeçip omega po 2210.51.00'a yöneldim ve şu an burada kaldım diyebilirim.(Tabii arada frederic constant'ın bir LE modeli de var).

Hergün yeni bir model veya teknoloji gördükçe açıkçası oraya yöneliyorum özellikle de forumun sayesinde diyebilirim.Ama seiko srx003 ü kolumda da denedim,hakikaten güzel,kinetic olmasa belki de almıştım.
Kullanıcı avatarı
Wipeoutx

Mesaj nbmc » 21 Oca 2013, 13:37

Oris veya Longines. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
nbmc

Mesaj tiktak98 » 21 Oca 2013, 15:28

Oncelikle amacim deri kayisli srx003 benzeri bisey almak , acikcasi goruntu olarak longines moonphase den daha guzel geliyor bana srx003 , ama tam otomatik olaydi iyiydi..o kadar cesit marka model saat var,bisekilde aradigi bulamiyorsun hernasi oluyorsa:) tuhaf bi durum degilmi gercekten :lol:

Forumda srx003 kullanan , kullanmis veya kullanan birisini taniyan varmi ? Uzun vadede herhangi bi sorun yasamismi , kayisin deri kalitesi nasil acaba , bana fena gorunmedi ama emin degilim..
Kullanıcı avatarı
tiktak98

Mesaj SeRxx » 21 Oca 2013, 18:34

Tiktak98, SRX003-SRX007 modellerinin mekanizmaları aynı(5D88) sadece tasarım farkı var :thumbup: Uzun vadede sorun yaşayacağını sanmıyorum, Premier Kinetic serilerinde şu ana kadar bir hata duymadım, bu model olmasa da farklı bir modelini kendim de kullandım. Amerika'da 500-600 dolar arası bir fiyata bulabilirsiniz, bence eBay'i takip edin :thumbup: Bu teknoloji ve kaliteyi bu fiyata sunan başka marka yok, unutmayın ;)
Tabi bütçenizi arttırabilirseniz Oris veya Longines de iyi olur :thumbup:

Wipeoutx, Longines Master Moonphase modelinin 42mm'lik versiyonu da var, bilginize...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Wipeoutx » 21 Oca 2013, 19:27

SeRxx yazdı:
Wipeoutx, Longines Master Moonphase modelinin 42mm'lik versiyonu da var, bilginize...

Evet,fakat henuz denk gelemedik bir kendileriyle :roll: ,ayrica roma rakami kullanilan modeli de aklimda sanirim o da 43 mm.
Kullanıcı avatarı
Wipeoutx

Mesaj tiktak98 » 21 Oca 2013, 20:34

SeRxx yazdı:Tiktak98, SRX003-SRX007 modellerinin mekanizmaları aynı(5D88) sadece tasarım farkı var :thumbup: Uzun vadede sorun yaşayacağını sanmıyorum, Premier Kinetic serilerinde şu ana kadar bir hata duymadım, bu model olmasa da farklı bir modelini kendim de kullandım. Amerika'da 500-600 dolar arası bir fiyata bulabilirsiniz, bence eBay'i takip edin :thumbup: Bu teknoloji ve kaliteyi bu fiyata sunan başka marka yok, unutmayın ;)
Tabi bütçenizi arttırabilirseniz Oris veya Longines de iyi olur :thumbup:

Tesekkurler bilgiler icin SeRxx , dediklerin cok dogru katiliyorum sana , o fiyata en iyisi bu..bi sorum daha olacak sana , aslinda ben kahve rengi kayis istiyorum , bu saatte de var kahve rengi kayislisi ama rengin tam tonundan ve uzerindeki desenden emin olamadim,resimlerden net anlasilmiyor , sen gordunmu acaba canlisini ?
Kullanıcı avatarı
tiktak98

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 151 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners