TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

600 TL Bütçeli Klasik Saat Önerileri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

600 TL Bütçeli Klasik Saat Önerileri

Mesaj buak » 19 Oca 2013, 19:32

Arkadaşlar foruma yeni katılmış bulunuyorum ve bir erkeğin en önemli aksesuarı olan saat konusunda sizlerden yardım almak istiyorum. Saatler hakkında çok fazla bir bilgiye sahip değilim ama almışken uzun süre kullanabileceğim bir şey istiyorum ve markalar konusunda yardımcı olursanız sevinirim (mesela guess marka saatler klasik modelleri oldukça hoşuma gidiyor ama mekanizma olarak o saatlere o kadar para verilirmi bilmiyorum)

Aradığım saate gelince;
-Maksimum 42mm çapında,
-Klasik biraz sporada kaçabilir,
-Deri kayış öncelikli
-Kronograf olup olmaması çokta önemli değil tipi hoşuma gitmeli,
-Fiyat olarak 600tl üstüne çıkmam çok zor daha aşağıda olabilir,

Şimdiden yardımlarınız için teşekkur ederim...
Kullanıcı avatarı
buak

Re: 600 TL Bütçeli Klasik Saat Önerileri

Mesaj Erdem35 » 19 Oca 2013, 20:32

Otomatik mi yoksa pilli mi tercihiniz bunu da belirtin ki nokta atışlar gelebilsin.... dediğiniz fiyat aralığında japon saatleri ön plana çıkıyor... Seiko,Orient ya da bir Citizen olabilir.... birde quartz bir Tissot ta bulunabilir o fiyata....
En son Erdem35 tarafından 19 Oca 2013, 20:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj Ahbob » 19 Oca 2013, 20:36

Orient Bambino'lara bir göz atın derim.
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Mesaj buak » 19 Oca 2013, 21:02

erdemguner35 yazdı:Otomatik mi yoksa pilli mi tercihiniz bunu da belirtin ki nokta atışlar gelebilsin.... dediğiniz fiyat aralığında japon saatleri ön plana çıkıyor... Seiko,Orient ya da bir Citizen olabilir.... birde quartz bir Tissot ta bulunabilir o fiyata....

Konuyu acarkende dedigim gibi saatler konusunda cok fazla bilgi sahibi olmadigim icin pilli modellermi yoksa otomatik modellermi daha iyi olur bilmiyorum
Kullanıcı avatarı
buak

Mesaj asymptote » 19 Oca 2013, 21:05

buak yazdı:Konuyu acarkende dedigim gibi saatler konusunda cok fazla bilgi sahibi olmadigim icin pilli modellermi yoksa otomatik modellermi daha iyi olur bilmiyorum

Bunu bilecek kadar bilgi sahibi olduktan sonra saat danışırsanız daha isabetli olur.. :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Erdem35 » 19 Oca 2013, 21:33

o fiyata o markaların ister quartz(pilli) ister mekanik olsun bütün modelleri iyi dir ve sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.... artık iş zevk meselesi... "asymptote" arkadaşın dediği gibi ilk önce bilgi sahibi olalım daha sonra da fikir sahibi.... :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj buak » 19 Oca 2013, 22:30

asymptote yazdı:
buak yazdı:Konuyu acarkende dedigim gibi saatler konusunda cok fazla bilgi sahibi olmadigim icin pilli modellermi yoksa otomatik modellermi daha iyi olur bilmiyorum

Bunu bilecek kadar bilgi sahibi olduktan sonra saat danışırsanız daha isabetli olur.. :thumbup:

Nerden baslayacagim konusunda forumda bi yardimci olsaniz peki???
Kullanıcı avatarı
buak

Mesaj Erdem35 » 19 Oca 2013, 22:43

Buak kardeş ilk önce yaş meslek ilgi alanı, giyim tarzı gibi bilgilerinizi "tanışma" bölümünde paylaşınız ki biz forum üyeleri size hoşgeldiniz diyelim ve ve her türlü konuda elimizden geldiğince bilgilerimizi deneyimlerimizi paylaşalım... bakın sakın küstahlık olarak algılamayın cümlelerimi ama bugün en basit bir ortama girerken bile selam veririz değil mi ;) :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 150 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners