TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko 5 Military SNK07 Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko 5 Military SNK07 Bilgi ve Yorum

Mesaj darkspell » 11 Oca 2013, 14:11

Öncelikle forumun yeni bir üyesi olarak sizlere merhaba demek istiyorum. Saatlere her zaman ilgi duymuşumdur fakat marka saat kullanmak kısmet olmadı. Şu anda sadece marka olarak sayılırmı bilmiyorum ama quest aracılığıyla satılan Bernard H. Mayer Apollo Galaxy bir saatim var Quest üyesi bir arkadaşımdan çok uygun bir fiyata almıştım. Bu saatle birlikte kaliteli saatlere karşı ilgi duymaya başladım. Şimdi kendi çapımda bütçem elverdiğince saat alarak hem koleksiyon hemde hobi olarak ilgilenmek ve bu sayede saatler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorum.

Yaptığım ufak çaplı araştırmalar ile seiko 5'lere ilgi duydum ve SNK807 modelini başlangıç olarak almayı düşünüyorum.
Gg de bulduğum ilanın linkini paylaşıyorum. Fakat satıcının güvenilir olup olmadığını bilmiyorum. Gg de bildiğiniz güvenilir satıcı varmıdır?? Linkteki fiyat ve saat hakkındaki yorumlarınızı düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Saygılar...

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/seiko-5-otomatik-erkek-kol-saati-snk807-73585868

Resim
Kullanıcı avatarı
darkspell

Re: Seiko 5 Military SNK07 Bilgi ve Yorum

Mesaj nbmc » 11 Oca 2013, 22:04

Hoşgeldiniz. :champ:

Başlangıç olarak çok güzel bir saat. Fiyat performans olarak da çok iyi. Ah bir de saatçilerde de bulabilsek, görerek alma şansımız olsa çok güzel olur. Forumda birçok üye kullanıyor yanlış hatırlamıyorsam. Kullanıcılardan daha detaylı yorumlar gelecektir.

Tekrar hoşgeldiniz.
Kullanıcı avatarı
nbmc

Mesaj cavro » 11 Oca 2013, 22:22

hoşgeldiniz :champ:

@nbmc'nin söylediği gibi başlangıç için en uygun saatlerden biri bende siyah renk olanını (SNK809) kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum :)

gittigidiyor gibi sitelerden hiç alışveriş yapmadım yani satıcı ile ilgili yorum yapamam ancak Seiko 5 modeli saatlerin sahtesi olmaz nedeni ise zaten ucuz olduğu için sahte yapmaya değmez diye yapmıyorlar :)

ancak fiyat olarak 200 lira bana fazla geldi zira yurt dışından 125 lira civarına getirtebilirsin
mesela ben şu siteden aldım saatimi almadan öncede detaylıca araştırdım olumsuz bir yoruma rastlamadım
kutu olmadan alırsan 69 dolara yaklaşık 123 liraya geliyor kutu için ekstra 5 dolar istiyorlar (ben gerek görmedim buna:))

http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-5-snk807k2-military-automatic-mens-watch-snk807.htm

ancak saat ile ilgili esas nokta boyutu kasa çapı 37 mm tam olarak bileğin kalın ise pek hoş durmayabilir
buna benzer çapta Seiko 5 ler çoğu saatçide vardır gidip bileğinde boyutunu görüp ona göre sipariş vermen daha iyi olur (ben öyle yaptım)
Kullanıcı avatarı
cavro

Mesaj Hsnmrycl » 11 Oca 2013, 22:53

cavro yazdı: ucuz olduğu için sahte yapmaya değmez diye yapmıyorlar :)

casio f91w'in bile çeşit çeşit sahtesinin olduğu bir gezegen için geçerli bir önerme değil :)
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj cavro » 11 Oca 2013, 23:38

Hsnmrycl yazdı:

casio f91w'in bile çeşit çeşit sahtesinin olduğu bir gezegen için geçerli bir önerme değil :)

o vakit ben karşılaşmadım/duymadım henüz diyeyim :)
Kullanıcı avatarı
cavro

Mesaj PhD » 12 Oca 2013, 00:06

Hsnmrycl yazdı:

Biri mekanik biri dijital. Mekaniği bu fiyatlarda kopyalamak daha zor diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
PhD

Mesaj Ahbob » 12 Oca 2013, 00:54

Hoşgeldiniz :champ:

Benim ilk mekanik saatim, bu saatin yeşil renklisiydi (SNK805). Eğer küçük çapı bir sıkıntı yaratmayacaksa bu fiyat aralığındaki en başarılı saatlerdendir. Bir yıldan fazla süredir kullanıyorum ve memnunum. Ama bu fiyat bana biraz fazla geldi. Biraz daha araştırmakta fayda var bence.
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Mesaj darkspell » 12 Oca 2013, 10:20

Çok teşekkür ederim yorumlarınız ve görüşleriniz için. Yurt dışı sitelerden hiç alışveriş yapmadım o yüzden pek bilgi sahibi değilim ve tereddütteyim. Fiyat olarak araştırdım ama yurtiçi satış yapan sitelerde bu civarlarda gördüm. Dediğiniz gibi keşke görüpte alma şansımız olsaydı İstanbulda avm lerde 7 8 tane magaza gezdım fakat yoktu. Bende dün akşam yukarıdaki linkten sipariş verdim. 1 saat içerisinde elimde ulaşıcak resimleri paylaşırım umarım sahte çıkmaz. :?
Kullanıcı avatarı
darkspell

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 153 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners