TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Invicta Modelleri Arasında Seçim Önerisi ve Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Invicta Modelleri Arasında Seçim Önerisi ve Bilgi

Mesaj alkan » 08 Oca 2013, 13:47

selam yurt dışından saat getirticem 2 ayrı seçeneğim var iki modelde hoşuma gitti ancak merak etdiğim konu birisi mekanik diğeri ise pilli. Bu ürünler Türkiye de garanti kapsamında kabul edilmiyor. benim asıl merak etdiğim konu mekanik saatte sorun yaşar mıyım daha önce hiç mekanik saat kullanmadım. aslında pilli olan saatin tasarımı daha çok hoşuma gitti ancak daha önce hiç mekanik saat kullanmamam ve iskelet tasarımın farklı bir hava katması nedeniyle aklım mekanik olan dada kalacak. Onun için sizden yardım almak istedim. Mekanik saatlerde bir problem çıkarsa herhangi bir saatçi cözebilir mi işi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

http://www.amazon.com/Invicta-6981-Collection-Chronograph-Polyurethane/dp/B003MYYJD0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1357641136&sr=8-1&keywords=invicta+6981
http://www.amazon.com/Stainless-Russian-Skeleton-Mechanical-Rubber/dp/B005SHKWEO/ref=sr_1_2?s=watches&ie=UTF8&qid=1357641234&sr=1-2&keywords=invicta+1243
alkan

Re: Invicta Modelleri Arasında Seçim Önerisi ve Bilgi

Mesaj razz » 08 Oca 2013, 14:00

" Men's Gold Tone Stainless Steel Case Russian DIver Gold Skeleton Dial Mechanical Black Rubber Strap " ( diver Amazon.com'da da yanlış yazılmış.. ) olan saatin indirim oranı dikkat çekici.. :!:
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj alkan » 08 Oca 2013, 14:07

eğer bakımında problem olmazsa bende o saati getirtmeyi düşünüyorum
alkan

Mesaj Rupert » 23 Oca 2013, 15:37

Yeni komu açmak istemedim burdan sorayım dedim, bilen vardır invicta modelleri amazonda 100-200 dolar civarı ve 700 dolardan düştüğünü gösteriyor site. Bu doğru mu? Neden bu kadar utgun fiyat?

Saatler modelleri ise harika. 45mm daha güzel modele sahip çok az marka var. Nedir bu markanın özelliği çok merak ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Rupert

Mesaj drk » 23 Oca 2013, 18:35

Saçma bir pazarlama stratejisinden ibaret olay. Yüksek fiyatlardan imkansız indirimlerle tüketiciyi 1000 dolar seviyesindeki bir saati 10 da biri fiyata bulduğuna inandırıyor, durumdan habersiz kişi de kelepir yakaladım zannederek fırsatı kaçırmamak istiyor. Halbuki saatin zaten ederi 100 dolar, hatta benim gözümde o bile değil, kısaca beğendiyseniz alın(hatta almayın) ancak yüksek rakamlar aldatmacadan ibaret.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj zyk1on » 23 Oca 2013, 18:59

Aman hocam Invicta'ya vereceginiz paraya yazik. Drk'nin dedigi gibi, ruya satip, kabus veriyorlar. Invictalar 70-80% indirimli gibi gosterilip maalesef insanlarin bilgi eksikliginden faydalanarak pazarlama ve satis yapiyor. Saatin kasa ve kayis kalitesi cok dusuk.Musteri hizmetleri, servis kalitesi cok zayif. 3-4 ay sonra cekmecenizde unutacaginiz birseye para vermeyin. O fiyat seviyesinde, fiyat - deger dengesi saglam saatler var.Biraz daha bekleyip Tissot, Seiko, Hamilton giris seviyesi saatler onerilir.
Uzak durun, hizla kacin, uzaga kacin Invictadan:) Ciddiyim
glycintennial.com
Kullanıcı avatarı
zyk1on

Mesaj Rupert » 23 Oca 2013, 23:30

Teşekkürler cevaplar için :)

Seiko, Tissot, Nautica kullanıcısıyım. Hamilton pek haz etmiyorum. Invicta'nın da 3-4 modeli var, yeni keşfettim, bir kaç model aldım. 5 aylık bir saatte var hatta ama dediğin sıkıntıları yaşamadım henüz. Görüntü olarakta -resim koymaya çalışacağım- Seiko ve Nautica'lardan çok çok daha şık duruyor bence. Fiyat konusunda meraklarım vardı neden böyle diye o yüzden sormuştum. Ama dediğiniz kadar zaafı olan saatler değil bence :)

Bilmiyorum yakından gördünüz mü, ya da kullandımız mı acaba.

Peki çelik kordon ve 43-47mm aralığı fetişisti birisine başka hangi modelleri önerirsiniz? Arkadaşın başlığıda karıştırdık kusura bakmasın :o
Kullanıcı avatarı
Rupert

Mesaj brckk » 26 Oca 2013, 01:14

Invicta alma da ne alırsan al
Kullanıcı avatarı
brckk

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], recklesstr ve 146 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners