TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Armani AR4645 Bilgi ve 1000 TL Bütçeli İskelet Saat Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Armani AR4645 Bilgi ve 1000 TL Bütçeli İskelet Saat Öneri

Mesaj W4tchM4n » 27 Kas 2012, 16:03

Bu ilk konum olacak çok sayfa konu okudum ama yinede armaninin bu moedli hoşuma gitti acaba mekanizması nasıldır. Dediği. Gibi kimse bu marka saatleri sevmiyo ama diğer iskelet saatlerde biraz pahalı mesela orientin modelleri var ama onlarında tipi hoşuma gitmedi yada benim gözümden kaçan modeller var mı bin tl civarında iskelet olacak özellikle ama :) şimdiden teşekkür ediyorum abilerim :)

Resim
Kullanıcı avatarı
W4tchM4n

Re: Armani AR4645 Bilgi ve 1000 TL Bütçeli İskelet Saat Öner

Mesaj hozburun » 27 Kas 2012, 16:22

bende Bulova 98A112 var, tavsiye ederim ;

Resim

http://www.ucuzu.com/kol-saati-c65/bulo ... p85969072/
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj vincefb » 27 Kas 2012, 16:25

Yo yo yo yo diyorum... Konuyla alakalı benden daha iyi bilgisi ve zevki olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır... Bence bu tarz saatlerden vazgeçip 1.000 tl'ye gerçekten F/P'sı başarılı olan (hiç dilim varmıyor ama Seiko olabilir mesela) saatlere yönelmekte hem fayda hemde huzur vardır ;)
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj hozburun » 27 Kas 2012, 16:55

Skeleton olmasa da olur derseniz vincefb nin de yazdığı gibi Seiko dahil Orient, Citizen hatta nakitte iyi bir pazarlıkla Tissot bile rahatlıkla alınabilir. 2.el de ise seçenek daha bol bu fiyat seviyesinde , forumumuzun satış bölümüne alalım sizi ;)

viewforum.php?f=35&start=50#axzz2DQmf8BM6
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj SwissAuto » 27 Kas 2012, 17:02

Buradan moda markalarına oy çıkma ihtimali zayıf...

Saati mekanizması için seven saatseverler, elbette f/p oranı çok iyi modeller önereceklerdir bu bütçeye...
Kullanıcı avatarı
SwissAuto

Mesaj W4tchM4n » 27 Kas 2012, 18:12

Aslında kafamdaki soru sadece mekanizmasıyla ilgili yani kötü filansa almıyacağım zaten . Çok saat baktım ama tam içime sinmedi yani bir iskelet saat gördüğüm zaman bir hoş oluyorum dediğim gibi bu bütçeylede otomatik ve iskelet saat bulmak zor yani ben bulamadım orient hariç, dediğim gibi onun modelleri hoşuma gitmedi canlı gördüğüm zaman. Bulovayı görmüştüm bana biraz fazla spor geldi ben daha böyle klasik istiyorum yaşım 22 ama daha çok klasik ve spor arası giyinmekten hoşlanırım. Tissot ve seikolarda da öyle iskelet göremedim eminim vardır da. Ayrıca konuyu ben böyle açmamıştım çok güzel düzenlemişler sağolsunlar :)
Kullanıcı avatarı
W4tchM4n

Mesaj refresh » 27 Kas 2012, 22:30

Çok şık bir saat, ama150-200 dolardan fazlasını kesinlikle haketmiyor. Fossil grubunun Amerika'da inanılmaz yaygın olması ve fiyatlarının Avrupa'dan uygun olması nedeniyle Amerika'dan gelecek bir arkadaşınız varsa getirtebilirsiniz. Armani'nin Meccanico serisinde genelde çin malı automatic mekanizmalar kullanıyor. Kimse kötü olduklarını iddia edemez fakat üzerindeki Armani amblemi sebebiyle Tissot fiyatlarına satılması da anlamsız.

Bu arada ben de Fossil marka iskelet saat kullandım, sonra forumdan bir arkadaşa sattım. Hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Miyota mekanizmalı iskelet saatleri öneririm. Bulova'nın tam iskelet ve open heart modelleri var. İçindeki mekanizma ucuz olsa da kesinlikle dayanıklı.
Resim
Kullanıcı avatarı
refresh

Mesaj hjktra » 30 Ara 2012, 13:28

Arkadaslar ben de skeleton bi saat bakıyorum amerikadan arkadasımla getirtecegim de kafam cok karıstı, aynı sekilde yardımcı olabilrseniz sevinirim. STUHRLING diye bi marka var saatleri cok hos sizim yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum acilen cunku arkadasım yakın zamanda gidecek:( elimde bi kac secenek war gerci ama karar veremedim..

http://www.ebay.com/itm/Stuhrling-169-3 ... 27c803f484

http://www.ebay.com/itm/Stuhrling-Origi ... 1c2b423e3c

Bu arada butcemin max 300-400 TL oldugunu da goz onunde bulundurursanız sevinirim..
Simdiden tesekkurler..
Kullanıcı avatarı
hjktra

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: borabzdn ve 135 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners