TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

800 TL Bütçeli Çelik Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

800 TL Bütçeli Çelik Saat Önerisi

Mesaj revenant » 23 Kas 2012, 17:32

Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir saat almak istiyorum. Bütçe olarak 800 lira ayırmayı düşünüyorum. Çelik kasa bir saat düşünüyorum. Bileğim ince ama çok küçük saatlerden de hoşlanmıyorum. Şu aşamada otomatik ya da pilli olması çok önemli değil, daha iyi bir bütçe ayarlayabildiğimde otomatik bir saat için çabalayacağım. Tarz olarak hoşuma giden saatler: Oris Diver, Omega Planet Ocean vs...
Kafamda Seiko Spotura SNAE69P1 var. Ama ne olduğunu anlamadığım bir şey beni rahatsız ediyor. Kadranın içinin düz oluşunu mu sevmedim, Tag Carrera'ya fazla benzemesini mi sevmedim, bilemiyorum. Yine de düşündüğüm bir saat.

Sportura Kinetic'i çok beğenmiştim. Ama deneyince bezeli çok kaba geldi. Bir de ne kadar spor olursa olsun, gömlekle ceketle de kullanabilmek istediğimi farkettim. Sportura'nın bu modeli biraz fazla spor geldi bana.

Belki diver tarzı birşey olabilir. Seiko SKA371P1 mesela. Belki Seiko Black Monster. Ama bunları da hiçbir yerde bulamadım. Kolumda görmediğim için birşey diyemiyorum. Bir de monster'ın lume'u çok iyi ama gün ışığında krem-yeşil gibi görünmesi hoşuma gitmiyor.

Birer linkle bu modelleri bu başlığa ekleyeyim:

Sportura Snae69:
Resim

Sportura Kinetic:
Resim

SKA371:
Resim

Black Monster:
Resim

Sonuç: kararsızım :D Halledelim şu işi... :thumbup:
Kullanıcı avatarı
revenant

Re: Çelik Saat Önerisi

Mesaj mlm » 23 Kas 2012, 17:38

Revenant Arctura'n var zaten, Seiko alma derim. Oris diver ve PO'dan hareketle Steinhart Ocean 1 Vintage yahut Ocean 1 Black/bir ihtimal Green güzel alternatifler..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Re: Çelik Saat Önerisi

Mesaj herofb » 23 Kas 2012, 17:41

ben olsam 2. el bölümünde bolca gezinir farklı bir şeyler denk getirirdim bende mlm gibi yine bir seiko önermiyorum
Kullanıcı avatarı
herofb

Re: 800 TL Bütçeli Çelik Saat Önerisi

Mesaj drk » 23 Kas 2012, 18:50

Fatih bence en iyisi pilli, kronograflı bir tissot alman olacaktır, dalgıç tarzı değil ama her ortama ayak uydurabilecek, kullanışlı saatler :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj revenant » 24 Kas 2012, 14:58

Tissotlardan courtier serisi hoşuma gidiyor ama onun da bileziği bana kaba ve kullanışsız geliyor... Önereceğin model var mı Doruk?
Kullanıcı avatarı
revenant

Mesaj mucadeleci » 24 Kas 2012, 15:03

En üstteki "Seiko Sportura"yı beğeniyor ve tavsiye ediyorum :thumbup: Black Monster ve skx007j de bu fiyat katagorisinde beğenip tavsiye ettiğim saatler :thumbup:
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj cavro » 24 Kas 2012, 18:48

Steinhart Ocean 1 Black düşünülebilir bence diver tipi seviliyorsa
Resim
Kullanıcı avatarı
cavro

Mesaj Mehmet45 » 24 Kas 2012, 19:03

Steinhart 800 lirayı geçer ama ikinci el temiz o fiyata bulunur, tabi satan bulunursa :)
Kullanıcı avatarı
Mehmet45

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 62 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners