TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot Otomatik Mekanizmalı Saatler Arasında Seçim

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot Otomatik Mekanizmalı Saatler Arasında Seçim

Mesaj maydanox » 15 Eki 2012, 14:01

iyi günler, öncelikle foruma yeni üye olduğumu belirtmek isterim, aslında saatler hakkında az çok bilgi sahibi olmama rağmen babamı kaybettikten sonra bu ilgiyi erteledim bir süre...
şu an babadan kalma bir tane seamaster, bir tane geneve, tissot t12 1971, zenith otomatik mavi kadranlı saatim var, konuya gelirsek yeni bir saat almak istiyorum kendime ancak mekanizmaları otomatik olmalarına rağmen tam olarak geniş bilgiye sahip değilim, eklediğim saat görsellerinin mekanizmaları hakkında bilgisi olanların ve hangisini neden dolayı tercih etmem gerektiğini paylaşacak arkadaşların yorumlarını almak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

almak istediğim saat tissot otomatik mekanizmalı, sizce hangisi? seastar ın mekanizmasının basit eta olduğuna dair yorumlar okumuştum forumda...
aslında hepsi siyah kadranlı, aradığım şekilde 1500 tl ile 2000 tl arası bütçeye sahip saatler...

Resim
Resim
Resim
En son maydanox tarafından 15 Eki 2012, 19:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
maydanox

Re: Tissot Otomatik Mekanizmalı Saatler Arasında Seçim

Mesaj asymptote » 15 Eki 2012, 14:13

Öncelikle babanıza Allah'tan rahmet, size de sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum. Sorunuza gelince:
maydanox yazdı:şu an babadan kalma bir tane seamaster, bir tane geneve, zenith otomatik mavi kadranlı saatim var

Bunlar varken hiç gerek yok diyorum aşağıdakilere.. Geneve'yi ve zenith'i özellikle merak ettim, babanızdan kalan saatleri bizimle paylaşırsanız seviniriz. :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj maydanox » 15 Eki 2012, 14:32

en kısa zamanda görsellerini ekleyip uygun bölümde paylaşacağım, ancak babamdan kalma saatler klasik saatler olduğu için yukarıdaki saatlerden birini düşünüyorum, daha spor saatler istiyorum...
Kullanıcı avatarı
maydanox

Mesaj bcdemirel » 15 Eki 2012, 15:03

Hiçbirini tavsiye etmiyorum bu arada ikinci saat içi beyaz kadran ve deri kayışlı olanı bende var geçtiğimiz aylarda GC saat aldım Ataköy A Plus Saat & Saat'ten derken 3 ay sonra kasa oksitlendi götürdüm 2 ay beklettiler yok saat gelecek yok parçası gelecek diye aradan günler geçti saatinizin değişimini yapalımdediler o saatten getirdiler getirilern saat hem darbeli hem kullanılmıştı sonraki değişimden o saatten yok dediler Hamilton saat önerdiler zar zor peki tamam dedim Hamilton saatin Antalya mağazadna Ataköy Aplusa çektier saat şaka gibi kullanılmış geldi bide satıcı demezmi bu saat güzel bi saat kullanılmışta olsa bu para verilir diye midem bulandı paramı bana geri verin dedim günlerce kasada para yok dediler zar zor paramı aldım sonra Cevahirde yer alan Özgür Saatten yukarıda resimlerde gördüğünüz ikinci resimdeki modelin beyaz kadrtanlı ve kahve renkli deri kayışlı olan otomatiğini aldım ama elimde otomatiği sallanıp kurrulurkengeçtimiz günlerde bi anda otomatiği bozuldu tabi böylelikle her nekadar Cevahirden Özgür Saattende almış olsam sonuşta SAAT & SAAT tedarikçi firmaymış :evil: kendinizi otomatik diye şartlamayın ayrıca SAAT & SAAT in distrübitörü olan hiç bir markayı almamanızı tavsiye ediyorum Paranızla Rezil Oluyorsunuz 8 nci değişimim oldu orda ya kullanılmış saat geldi yada darbeli ... :!: Başka markalara bakın ama kesinlikle Tedarikçi firma SAAT & SAAT olmasın. Lütfen Dikkat Edin Benim Gibi Mağdur Olmayın.
Kullanıcı avatarı
bcdemirel

Mesaj maydanox » 15 Eki 2012, 15:13

bcdemirel yazdı:Hiçbirini tavsiye etmiyorum bu arada ikinci saat içi beyaz kadran ve deri kayışlı olanı bende var geçtiğimiz aylarda GC saat aldım Ataköy A Plus Saat & Saat'ten derken 3 ay sonra kasa oksitlendi götürdüm 2 ay beklettiler yok saat gelecek yok parçası gelecek diye aradan günler geçti saatinizin değişimini yapalımdediler o saatten getirdiler getirilern saat hem darbeli hem kullanılmıştı sonraki değişimden o saatten yok dediler Hamilton saat önerdiler zar zor peki tamam dedim Hamilton saatin Antalya mağazadna Ataköy Aplusa çektier saat şaka gibi kullanılmış geldi bide satıcı demezmi bu saat güzel bi saat kullanılmışta olsa bu para verilir diye midem bulandı paramı bana geri verin dedim günlerce kasada para yok dediler zar zor paramı aldım sonra Cevahirde yer alan Özgür Saatten yukarıda resimlerde gördüğünüz ikinci resimdeki modelin beyaz kadrtanlı ve kahve renkli deri kayışlı olan otomatiğini aldım ama elimde otomatiği sallanıp kurrulurkengeçtimiz günlerde bi anda otomatiği bozuldu tabi böylelikle her nekadar Cevahirden Özgür Saattende almış olsam sonuşta SAAT & SAAT tedarikçi firmaymış :evil: kendinizi otomatik diye şartlamayın ayrıca SAAT & SAAT in distrübitörü olan hiç bir markayı almamanızı tavsiye ediyorum Paranızla Rezil Oluyorsunuz 8 nci değişimim oldu orda ya kullanılmış saat geldi yada darbeli ... :!: Başka markalara bakın ama kesinlikle Tedarikçi firma SAAT & SAAT olmasın. Lütfen Dikkat Edin Benim Gibi Mağdur Olmayın.

başınıza gelen şeyler yüzünden gerçekten üzüldüm, dediğiniz doğru saat&saat ditrübitörlüğünde tissot, ancak bütçem de maksimum 2000 tl , bu bütçe ile otomatik isviçre yapımı hangi saatler alınabilir tissot a alternatif, aslında yorumdan önce bu 3 saatten birini almayı düşünüyordum ama yorumla birlikte içim gıcıklanmaya başladı...
Kullanıcı avatarı
maydanox

Mesaj bcdemirel » 15 Eki 2012, 15:19

İsviçre Diye aldanmayın inan doğu saatleri daha adayanıklı syabileceğim okadar çok marka totmatik kinetik okadar şık saatler var ki verdiğin o paraya yazık oluyor ama şunu söyliyebilirim Lütfen beni dikkate alıyorsanız ki bu konularada ciddiyim Saat & Saatin genel müdürlüğüne resmen kavga etmeye bile gittim müdür diye tıfıl tıfıl çocuklar çıkıyor karşınıza olaya hakim değiller çözemiyorlar ufak meblalardaki saatler alınabilir ama meblalar yükseldikçe sorunda ciddi oluyor bu yüzden dikkat edin..Saygılar..
Kullanıcı avatarı
bcdemirel

Mesaj maydanox » 15 Eki 2012, 15:31

2000 tl yi gözden çıkardım güzel ve şık bir saat almak için, öncelikli düşüncem tissot tu ancak vereceğim parayı de düşününce bu bütçeye uygun otomatik mekanizmalı hangi isviçre üretimi saatler alınabilir, saat konusunda isviçre nin tabu olduğunu düşünüyorum, bu yüzden isviçre öncelikliyim.
Kullanıcı avatarı
maydanox

Mesaj asymptote » 15 Eki 2012, 15:49

Forumu karıştırın, belirlemiş olduğunuz bütçe için daha önce tavsiye edilmiş çok sayıda saat var. Ayrıca İsviçre saati alma kararınızı destekliyorum.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: AlpKI, Dorukeski, tt59, ylmaz94 ve 166 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners