TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko 5 SNZG09K1 vs Casio Edifice EF-336L-7AVDF

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko 5 SNZG09K1 vs Casio Edifice EF-336L-7AVDF

Mesaj msaylan » 04 Eki 2012, 10:12

Arkadaşlar merhaba aşağıdaki iki saatten birini almak istiyorum siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
Seiko 5 tabiki makine olarak mekanik olduğu için daha üstün ama ben kahverengi deri kordonlu ve klipsli bir saat istiyordum ama Seiko 5'i görünce dayanamadım. limango'dan seiko 5'i sipariş verdim kargo dahil 130 TL ve 6 taksit. Tabi birkaç gün içinde iptal edebilirim yada geldiğinde iade edebilirim :)

Resim

Resim

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
Kullanıcı avatarı
msaylan

Re: Seiko 5 SNZG09K1 vs Casio Edifice EF-336L-7AVDF

Mesaj emiriko » 04 Eki 2012, 16:15

Dusunmeden seiki saati alirdim 130 lira cok guzel fiyat. Dilediginiz gibi eminonue gidip 20 liraya kayis 15 liraya klips alip dilediginiz gibi bir kayis yapabilirsiniz. 130 liraya bulsam dusunmeden alirdim saati.
Kullanıcı avatarı
emiriko

Re: Seiko 5 SNZG09K1 vs Casio Edifice EF-336L-7AVDF

Mesaj msaylan » 04 Eki 2012, 16:45

emiriko yazdı:Dusunmeden seiki saati alirdim 130 lira cok guzel fiyat. Dilediginiz gibi eminonue gidip 20 liraya kayis 15 liraya klips alip dilediginiz gibi bir kayis yapabilirsiniz. 130 liraya bulsam dusunmeden alirdim saati.

emiriko;

ankara'da yaşadığım için söylediğin fiyatlara kayışı ve klipsi burada bulabilir miyim acaba?
Kullanıcı avatarı
msaylan

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: almanbirasi, AlpKI, Dorukeski, tt59 ve 142 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners