Beni sakın yanlış anlamayın hepinizin görüşüne saygım sonsuz bütün fikirler değerli kimseyi incitmeden bilgilenmek yoksa ne önemi var istersen 100k telefon kullan mühim olan birbirimizi kırmamak
Sent from my iPhone using Tapatalk
aqua29 yazdı:Aslında mantıklı bir yaklaşım dediğiniz ama şöyle bit durum var aslında 5 senelik bir saat olsun en azından ilerde mutlaka beklentilerimiz değişecek daha iyisini isteyeceğiz [emoji3]
Nethiustr yazdı:aqua29 yazdı:Aslında mantıklı bir yaklaşım dediğiniz ama şöyle bit durum var aslında 5 senelik bir saat olsun en azından ilerde mutlaka beklentilerimiz değişecek daha iyisini isteyeceğiz [emoji3]
Bahsettiğim 15 saat kendini kanıtlamış güzel saatleralternatif için iki kere düşünmek lazım [emoji14]
Anesthesia yazdı:Raketi big zero :-d
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aqua29 yazdı:Nethiustr yazdı:aqua29 yazdı:Aslında mantıklı bir yaklaşım dediğiniz ama şöyle bit durum var aslında 5 senelik bir saat olsun en azından ilerde mutlaka beklentilerimiz değişecek daha iyisini isteyeceğiz [emoji3]
Bahsettiğim 15 saat kendini kanıtlamış güzel saatleralternatif için iki kere düşünmek lazım [emoji14]
Sen gel bana kült bir saat önerisi yap kurtulalım ikimizde üstad [emoji23][emoji23] ben o saat ile seneler geçireyim
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 103 misafir
|