TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

15.000 TL'ye Saat Alacak Olsan覺z....?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 15.000 TL'ye Saat Alacak Olsan覺z....?

Mesaj kilimanjaro » 02 Nis 2015, 15:40

SeRxx yazd覺:ukurova mezunlar覺na bir ey yok mu? :)

imdi hat覺rlad覺m da 繹rencilik d繹nemimde Ziyapaa Times'覺n 繹n羹nden 癟ok ge癟tim ama bir kere bile i癟eri gir(e)medim :D

Rolex/AP satan Times ne kadar iyiyse, orta segment saatlerin sat覺ld覺覺 Times da o kadar k繹t羹 :thumbup:

mlm yazd覺:Ben de uzaktan Adanal覺 say覺l覺r覺m, bana da fiyat al覺r m覺s覺n覺z Kilimanjaro bey :D

Orada adamlar覺m覺z var Serxx hocam :D ... saat alaca覺n zaman sen , Diyarbak覺r - Adana bende , Ankara - Adana seferi yapar , orta yerde buluup operasyonu tamamlar覺z. :D ... Bu arada haftasonu bir cenazeden dolay覺 Times a urayamad覺m ... s繹z羹m羹 tutamad覺覺m arkadalar覺mdan 繹z羹r dilerim.
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Mesaj Bg17 » 02 Nis 2015, 19:49

OnatOzer yazd覺:
Clk yazd覺:Basar daha yeni almamismiydin bir tane? Anlat ne oldu :D

Patek tanr覺lar覺na kurban vermek i癟in aldi :lol:

IWC hakkinda dusuncelerim diye baslik acarim aslinda ama fazla agresif olur.
Kisaca, alinabilecek en makul ve ozel IWC yi aldim, o bile hic kalibinin saati degilmis onu anladim.

Turkiyede sunni olusturulmus bir IWC marka imaji var, niyeyse cok kaliteli, klas bir markaymis gibi pazarlaniyor, pazarlamacisi kimse cok iyi bir is yapmis. Yurtdisinda boyle bir imaji yok. Horoloji dunyasina ne kattigini ve tarihcesinin onemini hakkaten anlamiyorum, bilen varsa anlatsin ogreniyim. Isvicrenin yanlis yerinde olmasi ozellikse bilemem tabii....

Dress watch desen fazla kalin, kibar zarif degil, 8 days makenizma otomatik mi olur ayrica? Dalgic desen zevksizligin yani sira duvar saati modunda. Para desen bi cuval. Pilot saati, evet onu iyi yapiyorlar da, biraz daha irilestirirlerse kolda tasimak yerine ucagin kokpitine takmak gerekecek.

Satmak icin almamistim aslinda, ama acik Steinhart dan kalite olarak daha farkli hissettirmedi. Iyi fiyata takasa verince de dayanamadim. Dayanamadim da demeyim de patek icin iyi bir bahane oldu diyim.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj Caner1983 » 02 Nis 2015, 21:25

ziyapaa k繹edeki times da camekan覺n ucunda bi yerde breitling g繹rd羹m ilgin癟????????
Rolexs dont tick-tock
Kullan覺c覺 avatar覺
Caner1983

Ya: 42
Kay覺t: 05 Eyl 2014, 22:41

Mesaj Clk » 03 Nis 2015, 08:46

Bg17 yazd覺:
OnatOzer yazd覺:
Clk yazd覺:Basar daha yeni almamismiydin bir tane? Anlat ne oldu :D

Patek tanr覺lar覺na kurban vermek i癟in aldi :lol:

IWC hakkinda dusuncelerim diye baslik acarim aslinda ama fazla agresif olur.
Kisaca, alinabilecek en makul ve ozel IWC yi aldim, o bile hic kalibinin saati degilmis onu anladim.

Turkiyede sunni olusturulmus bir IWC marka imaji var, niyeyse cok kaliteli, klas bir markaymis gibi pazarlaniyor, pazarlamacisi kimse cok iyi bir is yapmis. Yurtdisinda boyle bir imaji yok. Horoloji dunyasina ne kattigini ve tarihcesinin onemini hakkaten anlamiyorum, bilen varsa anlatsin ogreniyim. Isvicrenin yanlis yerinde olmasi ozellikse bilemem tabii....

Dress watch desen fazla kalin, kibar zarif degil, 8 days makenizma otomatik mi olur ayrica? Dalgic desen zevksizligin yani sira duvar saati modunda. Para desen bi cuval. Pilot saati, evet onu iyi yapiyorlar da, biraz daha irilestirirlerse kolda tasimak yerine ucagin kokpitine takmak gerekecek.

Satmak icin almamistim aslinda, ama acik Steinhart dan kalite olarak daha farkli hissettirmedi. Iyi fiyata takasa verince de dayanamadim. Dayanamadim da demeyim de patek icin iyi bir bahane oldu diyim.

"Haddini bil! Sen kim oluyorsun da IWC'ye laf s繹yleyebiliyorsun" diye dalmasinlar birazdan :lol: :lol: :lol:

Benim IWC ile ilgili g繹r羹slerimi bir cok baslik altinda yazdim. Diger markalarin saatlerini kullanmis, IWC'yi uzun s羹re denemis saat severler IWC'de kalamaz. Ben Big Pilot almayi d羹s羹n羹yordum. Bond bana s羹rekli gaz veriyordu ama saati koluma her taktigimda "G羹zel kollari olan Steinhart" moduna girdim. O paralari da vermedim/veremedim.

Sonucta ben burada IWC'ye kurban g繹z羹yle bakamiyorum. Yazdigin gibi koleksiyonda ki en makul IWC'de olsa Patek icin gitmis olmasi g羹zel :thumbup:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj onatozer » 03 Nis 2015, 09:43

IWC'nin hakk覺n覺 yemeyelim enaz pilot saatleri kadar efsane olan Dayv覺r modelini de unutmaylal覺m :lol: :lol: :lol:
Resim
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

nceki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 47 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners