TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rado Oris Longines TAG Heuer Diver Model Seçim Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Sizin Tercihiniz?

Rado Original Automatic
0
Oy yok
Oris Divers Titan Date
28
41%
Longines HydroConquest
12
18%
Tag Heuer Aquaracer 500M
28
41%

Toplam oy : 68

Re: Rado Oris Longines TAG Heuer Diver Model Seçim Tavsiyesi

Mesaj Magneto » 25 Ara 2011, 00:02

Yeni bir marka daha öğrenmiş olduk ,teşekkür ederiz. İncelemenizi bekliyoruz .Ama şahsi görüşümü söylemek isterim :D keşke Oris Titanı alsaydınız . Ama hayırlı olsun güzel günlerde kullanınız
Saat = BlancPain
Kullanıcı avatarı
Magneto

Mesaj Drago » 30 Ara 2011, 18:14

[quote="cagatay10"]Konuyu bağlamak adına belirteyim, seçimimi yaptım ve siparişi verdim Amazon.com' dan./quote]

Selamlar, güle güle kullanın satinizi...yanlız sormak istediğim bir şey var...Bu şekilde gelen saatler gümrüğe takılma ve vergilenme riski taşımıyormu acaba ? Daha önce denedinizmi bu yolu ?
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj cagatay10 » 30 Ara 2011, 18:32

Hemen aciklayayim. Amazon soyle bir uygulama baslatmis ki bence gayet de super olmus. Zannediyorum adamlar Turkiye' deki gumruk mevzuatini ogrenmisler bir sekilde veya DHL bilgi vermis. Siparisinizi onaylamadan onceki son ekranda saatin degerinin ustune vergi ve gumruk harcamalarini otomatik ekliyor. Mesela benim durumumda saat 1500$ civariydi, ustune otomatik 250$ daha ekledi. Dolayisiyla siz gumrukle vs ile ugrasmiyorsunuz, Amazon o parayi DHL'e aktariyor, adamlar da direk islemleri halledip saati adresinize yolluyorlar. Ayrica sunu da soyluyor Amazon, eger diyor verdigin para masraflardan fazla gelirse, o tutari da iade edecegim sana. Bence gayet mantikli olmus. Ki 2 gun once aradilar DHL' den vekaletname icin, onlara vergi vs bir odemem yapmam gerekiyor mu diye sordum, herhangi bir ucret odemeyeceksiniz, ilgili ucretlerin tamami odenmis gorunuyor dediler. Durum budur...
Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır...
Kullanıcı avatarı
cagatay10

Mesaj Tolgi06 » 30 Ara 2011, 19:53

Bu uygulama gerçekten süpermiş.Keşke çok önceden yapsalardı böyle bir şey.Saat gelince detaylı inceleme ve bol bol foto bekliyoruz artık :D
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj SeRxx » 30 Ara 2011, 20:04

Uygula çok iyiymiş ya en azından gümrüğe takılacak mı ne kadar masraf çıkacak gibi soru işaretleri kalmaz kafamızda..
Saatde gerçekten çok hoşmuş :thumbup:
ResimResim
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj mlm » 30 Ara 2011, 21:37

Tekrar hayırlı olsun, yukarıdaki fotoğraf saatin kalitesini pek göstermiyor, orijinal fotoğraflardan saat çok güzel görünüyor.. :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Drago » 31 Ara 2011, 18:04

cagatay10 yazdı:Hemen aciklayayim. Amazon soyle bir uygulama baslatmis ki bence gayet de super olmus. Zannediyorum adamlar Turkiye' deki gumruk mevzuatini ogrenmisler bir sekilde veya DHL bilgi vermis. Siparisinizi onaylamadan onceki son ekranda saatin degerinin ustune vergi ve gumruk harcamalarini otomatik ekliyor. Mesela benim durumumda saat 1500$ civariydi, ustune otomatik 250$ daha ekledi. Dolayisiyla siz gumrukle vs ile ugrasmiyorsunuz, Amazon o parayi DHL'e aktariyor, adamlar da direk islemleri halledip saati adresinize yolluyorlar. Ayrica sunu da soyluyor Amazon, eger diyor verdigin para masraflardan fazla gelirse, o tutari da iade edecegim sana. Bence gayet mantikli olmus. Ki 2 gun once aradilar DHL' den vekaletname icin, onlara vergi vs bir odemem yapmam gerekiyor mu diye sordum, herhangi bir ucret odemeyeceksiniz, ilgili ucretlerin tamami odenmis gorunuyor dediler. Durum budur...

Çok güzel bir uygulama, acaba bir saatte ben mi ısmarlasam?
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj aokyy » 31 Ara 2011, 18:46

Aquaracer modelinde sol üst tarafta görünen fonksiyonu olan bir düğme mi? Eğer öyle ise ne işe yarıyor?
Kullanıcı avatarı
aokyy

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 184 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners