Bond yazd覺:Theonu okuyorum mesajlar覺n覺 ama sende abartm覺s覺n biraz baka bir mesajda 羹yenin birine k覺tm覺s覺n vs yazm覺s覺n, yetkili arkada覺m覺z kald覺rm覺. Elbette onu okuyanlarda olmutur. Bu sebeple tepki verilmesi 癟ok doal. Bir 羹r羹n羹 anlatmak, tan覺tmak, tavsiye etmek farkl覺 ey mesajlarda bu tarz yakla覺m farkl覺 ey. Casio kullanan yada ilgilenen bir 癟ok kii var forumda, incelemeler, 繹neriler, 繹zelliklerinin detayl覺 anlat覺ld覺覺 konularda var. Forumu arat覺rmadan bir heyecan dalgas覺 olumu, Alaca覺m g羹zel saat demi sana birisi s覺rf desteklemek i癟in, sen tebrikler en k繹t羹 rengi se癟misin demisin. Yeni 羹ye isen yeni 羹ye gibi yazmal覺s覺n tan覺mad覺覺n kiiye dalga ge癟er gibi tebrikler yada k覺t m覺s覺n arkada dersen insanlarda sana ayn覺 ekilde o tav覺rla yaz覺nca ikayet etmemelisin.
Casio ile ilgili payla覺m yapmanda elbette sak覺nca yok, herkes doal olarak farkl覺 markalarla ilgileniyor forumda. Kimseye Casio'nun g羹c羹n羹 de bu konuda ispat etmen gerekmiyor. Digital saatlerde 癟ok tercih edilen ve 繹nemli bir marka olduunu 癟ou kii biliyor zaten. Benimde ilkokulda hesap makineli siyah plastik bir Casiom olmutu. O zamanlar 繹zel bir saati, severek bir s羹re kulland覺m. San覺r覺m bir癟ok kiide doa sporlar覺, kiisel antreman veya tactical ops i癟in saat alacak olsa tercihleri Suunto, Casio veya baz覺 繹zel markalar olur. Forumda Casio vb saat kullanan askeri personel kiilerde mevcut. Panerai, Rolex, Omega, Breitling gibi markalarla birlikte G-Shock, Mudman, Protrek vb model Casiolar覺 olanlarda var. G羹ndelik olarak b繹yle saat takmak istemeyen, k覺yafetine / sosyal ortam覺na uygun bulmayan yada fazla ilgilenmeyen kiilerde olabilir onlara da zorla bu saati al覺n diyemeyiz herhalde.
Casio hakk覺nda payla覺m yapmak istiyorsan konu a癟覺p yapabilirsin. Kulland覺覺n Casio modellerini inceleyebilirsin ayr覺 konuda avantajlar覺n覺 ve 繹zelliklerini anlatabilirsin. Alakas覺z konuya dal覺p nas覺l forum arkada Casio ezilmi, tek kullanan benim forumda diye olaya girip sonrada uzat覺rsan ciddiye al覺nmamak 癟ok doal. Bu mesaj覺 oku sonra kald覺ral覺m u konular覺 temizleyelim. B繹yle azar yedim diyerek k羹smek olmaz, kimsenin azarlad覺覺 falan yok asl覺nda, sadece ne ekersen onu bi癟ersin durumu bu. Ya覺n覺n falan 繹nemi yok 18 de olsa 60'ta olsan tan覺mad覺覺n adama forum ortam覺nda anlam覺yormusun, k覺t m覺s覺n arkada vs diye yaz覺lmaz.
襤mzanda e-mail ve kiisel bilgi vermek uygun deil bu forumda. O k覺s覺m 癟覺kart覺ld覺 bilgin olsun.
asl覺nda bu forumu daha fazla mesaj yazmay覺 d羹羹nm羹yordum. ba覺m覺 繹ne eip sessiz, sakin tak覺lmay覺 d羹羹nyordum ancak bu kadar uzun bir mesaja cevap yazmamak ay覺p olur.
Dikkat ettiysen ben bu foruma yazd覺覺m t羹m mesajlarda ya kendimi savunyorum ya da birilerine bir ey a癟覺klamak zorunda kal覺yorum. Ne ekersen, onu bi癟ersin demisin ancak ben ekmeden bi癟meye balad覺m. Daha yazd覺覺m ilk mesajdan itibaren ne olduunu anlad覺覺m bir d羹zine insan beni eletirmeye balad覺(ki ben bu durumu sadece bu forumda yaad覺m) Sanki ben onlara ''bak覺n ben saaat profes繹r羹y羹m, yery羹z羹nde saat konusunu benden iyi bilen yok'' demiim.
Dier meseleye gelince 0-500 tl aras覺 saatleri tart覺覺rken bana 癟覺k覺p 覺srarla ''Rus 羹retimi 繹yle saatler, oran覺n buran覺n 羹retimi b繹yle saatler var'' diyorlar. Bildiim kadar覺yla 100-200 tl gibi rakamlara al覺nabilecek saatlerde bu segmentin i癟ine giriyor ve T羹rkiyede bu fiyata Japon 羹retimi olmayan kaliteli bir saat alamazs覺n覺z. T羹rkiyede 150 liraya sat覺lan bir saatin termometre, barometre gibi ekstra fonksiyonlar覺 varsa o saat %100 casiodur. Nedense bunu kabul etmek istemiyor arkadalar. Benim orda anlatmak istediim T羹rkiye piyasas覺nda al覺nabilecek en uygun fiyatl覺 saatleri casionun 羹rettiiydi ama nedense baz覺 羹yeler ben bunu belitirken kulaklar覺n覺 t覺kamay覺 ve mesaj覺m bitincede ne yazd覺覺m覺 anlamadan beni eletirmeyi tercih ettiler.
Ayr覺ca ben foruma k羹st羹羹m i癟in girmiyorum demedimki, tam aksine forumu beendim ancak her yazd覺覺m mesaj sorun oluyor. Bir g羹n girip benimle uraan 羹yelere teker teker k羹fredip forumdan at覺laca覺ma 癟evrimd覺覺 dola覺r keyfime bakar覺m.
Keke imzamdaki e-mail adresini silmeseydiniz. Ben u anki saatime karar verene kadar 癟ok urat覺m, daha sonra da al覺-veri sitesine karar verene kadar epey urat覺m. Benim gibi maddi durumu 癟ok iyi olmayan ve ''saatsiz asla'' diyen 羹yelere yard覺m覺m dokunsun isterim