TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Fiyat Klasmanlar覺na G繹re Tavsiye Edilen Saat Markalar覺

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Fiyat Klasmanlarina G繹re Tavsiye Edilen Saatler

Mesaj Bond » 20 Tem 2011, 02:10

100 falan alamayaca覺ma emin olabilirsin :D Takdirin i癟inde 癟ok teekk羹rler. Belkide fena yazm覺yorum ama benim haberim yok :lol: Normal yaz覺lm覺 bir yaz覺 sadece. Senin yaz覺n benden daha d羹zg羹n ;) Y繹netici sadece forum ad覺na mecburiyetten olan bir durum ve kiilerden ba覺ms覺z bir olgu. Tart覺mada yok asl覺nda burada, birbirine aina olanlar覺n 癟ounlukta olduu kalabal覺k bir sosyal ortama reel hayatta girildii zaman tav覺r bu olsa orada da tepki al覺r san覺r覺m.

Herkesin farkl覺 kesimlerden geldii geni spektrumlu bir yer olunca 癟ok normal elbette. Fazla k覺rmadan ortam覺 d羹zeltmeye 癟al覺覺yorum asl覺nda s覺k覺nt覺l覺 bir olay. Genede forumda bu tarz ufak anlamazl覺klar 癟ok az oldu bug羹ne kadar, bu a癟覺dan ciddi manada ansl覺y覺z :thumbup: u konuyu temizleyelim sonra buradaki mesajlar覺 Casio b繹l羹m羹nde bir bal覺a alal覺m, buraya giren kiiler ilgisiz mesajlar覺 okumas覺n.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj nickynick » 20 Tem 2011, 06:20

Ben all-black saatleri seviyorum ;) Yine de tavsiyen i癟in teekk羹rler, dier renklerine de bakaca覺m.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullan覺c覺 avatar覺
nickynick

Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44

Mesaj TheOnu » 24 Tem 2011, 18:11

Bond yazd覺:Theonu okuyorum mesajlar覺n覺 ama sende abartm覺s覺n biraz baka bir mesajda 羹yenin birine k覺tm覺s覺n vs yazm覺s覺n, yetkili arkada覺m覺z kald覺rm覺. Elbette onu okuyanlarda olmutur. Bu sebeple tepki verilmesi 癟ok doal. Bir 羹r羹n羹 anlatmak, tan覺tmak, tavsiye etmek farkl覺 ey mesajlarda bu tarz yakla覺m farkl覺 ey. Casio kullanan yada ilgilenen bir 癟ok kii var forumda, incelemeler, 繹neriler, 繹zelliklerinin detayl覺 anlat覺ld覺覺 konularda var. Forumu arat覺rmadan bir heyecan dalgas覺 olumu, Alaca覺m g羹zel saat demi sana birisi s覺rf desteklemek i癟in, sen tebrikler en k繹t羹 rengi se癟misin demisin. Yeni 羹ye isen yeni 羹ye gibi yazmal覺s覺n tan覺mad覺覺n kiiye dalga ge癟er gibi tebrikler yada k覺t m覺s覺n arkada dersen insanlarda sana ayn覺 ekilde o tav覺rla yaz覺nca ikayet etmemelisin.

Casio ile ilgili payla覺m yapmanda elbette sak覺nca yok, herkes doal olarak farkl覺 markalarla ilgileniyor forumda. Kimseye Casio'nun g羹c羹n羹 de bu konuda ispat etmen gerekmiyor. Digital saatlerde 癟ok tercih edilen ve 繹nemli bir marka olduunu 癟ou kii biliyor zaten. Benimde ilkokulda hesap makineli siyah plastik bir Casiom olmutu. O zamanlar 繹zel bir saati, severek bir s羹re kulland覺m. San覺r覺m bir癟ok kiide doa sporlar覺, kiisel antreman veya tactical ops i癟in saat alacak olsa tercihleri Suunto, Casio veya baz覺 繹zel markalar olur. Forumda Casio vb saat kullanan askeri personel kiilerde mevcut. Panerai, Rolex, Omega, Breitling gibi markalarla birlikte G-Shock, Mudman, Protrek vb model Casiolar覺 olanlarda var. G羹ndelik olarak b繹yle saat takmak istemeyen, k覺yafetine / sosyal ortam覺na uygun bulmayan yada fazla ilgilenmeyen kiilerde olabilir onlara da zorla bu saati al覺n diyemeyiz herhalde.

Casio hakk覺nda payla覺m yapmak istiyorsan konu a癟覺p yapabilirsin. Kulland覺覺n Casio modellerini inceleyebilirsin ayr覺 konuda avantajlar覺n覺 ve 繹zelliklerini anlatabilirsin. Alakas覺z konuya dal覺p nas覺l forum arkada Casio ezilmi, tek kullanan benim forumda diye olaya girip sonrada uzat覺rsan ciddiye al覺nmamak 癟ok doal. Bu mesaj覺 oku sonra kald覺ral覺m u konular覺 temizleyelim. B繹yle azar yedim diyerek k羹smek olmaz, kimsenin azarlad覺覺 falan yok asl覺nda, sadece ne ekersen onu bi癟ersin durumu bu. Ya覺n覺n falan 繹nemi yok 18 de olsa 60'ta olsan tan覺mad覺覺n adama forum ortam覺nda anlam覺yormusun, k覺t m覺s覺n arkada vs diye yaz覺lmaz.

襤mzanda e-mail ve kiisel bilgi vermek uygun deil bu forumda. O k覺s覺m 癟覺kart覺ld覺 bilgin olsun.

asl覺nda bu forumu daha fazla mesaj yazmay覺 d羹羹nm羹yordum. ba覺m覺 繹ne eip sessiz, sakin tak覺lmay覺 d羹羹nyordum ancak bu kadar uzun bir mesaja cevap yazmamak ay覺p olur.
Dikkat ettiysen ben bu foruma yazd覺覺m t羹m mesajlarda ya kendimi savunyorum ya da birilerine bir ey a癟覺klamak zorunda kal覺yorum. Ne ekersen, onu bi癟ersin demisin ancak ben ekmeden bi癟meye balad覺m. Daha yazd覺覺m ilk mesajdan itibaren ne olduunu anlad覺覺m bir d羹zine insan beni eletirmeye balad覺(ki ben bu durumu sadece bu forumda yaad覺m) Sanki ben onlara ''bak覺n ben saaat profes繹r羹y羹m, yery羹z羹nde saat konusunu benden iyi bilen yok'' demiim.
Dier meseleye gelince 0-500 tl aras覺 saatleri tart覺覺rken bana 癟覺k覺p 覺srarla ''Rus 羹retimi 繹yle saatler, oran覺n buran覺n 羹retimi b繹yle saatler var'' diyorlar. Bildiim kadar覺yla 100-200 tl gibi rakamlara al覺nabilecek saatlerde bu segmentin i癟ine giriyor ve T羹rkiyede bu fiyata Japon 羹retimi olmayan kaliteli bir saat alamazs覺n覺z. T羹rkiyede 150 liraya sat覺lan bir saatin termometre, barometre gibi ekstra fonksiyonlar覺 varsa o saat %100 casiodur. Nedense bunu kabul etmek istemiyor arkadalar. Benim orda anlatmak istediim T羹rkiye piyasas覺nda al覺nabilecek en uygun fiyatl覺 saatleri casionun 羹rettiiydi ama nedense baz覺 羹yeler ben bunu belitirken kulaklar覺n覺 t覺kamay覺 ve mesaj覺m bitincede ne yazd覺覺m覺 anlamadan beni eletirmeyi tercih ettiler.
Ayr覺ca ben foruma k羹st羹羹m i癟in girmiyorum demedimki, tam aksine forumu beendim ancak her yazd覺覺m mesaj sorun oluyor. Bir g羹n girip benimle uraan 羹yelere teker teker k羹fredip forumdan at覺laca覺ma 癟evrimd覺覺 dola覺r keyfime bakar覺m.
Keke imzamdaki e-mail adresini silmeseydiniz. Ben u anki saatime karar verene kadar 癟ok urat覺m, daha sonra da al覺-veri sitesine karar verene kadar epey urat覺m. Benim gibi maddi durumu 癟ok iyi olmayan ve ''saatsiz asla'' diyen 羹yelere yard覺m覺m dokunsun isterim
Kullan覺c覺 avatar覺
TheOnu

Kay覺t: 13 Tem 2011, 11:39

Mesaj nickynick » 24 Tem 2011, 19:03

Dediin gibi, en iyisi sen 癟evrimd覺覺 tak覺l TheOnu.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullan覺c覺 avatar覺
nickynick

Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44

Mesaj TheOnu » 24 Tem 2011, 19:35

aa 繹yle yapaca覺mda senin mesaja cevap yazamad覺m az 繹nce. eer sen ga-100'羹 fonksiyonlar覺n覺 beendiin i癟in almay覺 d羹羹nyorsan bir kez daha d羹羹n derim. 羹nk羹 ortadaki ve sadaki g繹stergelerin h覺z繹l癟羹m羹nde kullan覺ld覺覺 s繹yleniyor ancak bu ikisinin kullan覺m覺 biraz tuhaf. sadece kronometre modunda 癟al覺yorlar ve dier durumlarda aktif deiller. ben y羹r羹rken bile 550, 600'羹 falan g繹sterdiklerine ahit oldum :D
繹yle bol fonksiyonlu uygun fiyatl覺 bir saatim olsun diyorsan gdf-100'羹 繹neririm. g繹r羹n羹m olarak biraz daha 癟irkin ancak fonksiyonlar覺 a癟覺s覺ndan deerlendirecek olursak deil saat, androidli telefonlarla bile yar覺覺r :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
TheOnu

Kay覺t: 13 Tem 2011, 11:39

Mesaj Bond » 24 Tem 2011, 19:40

TheOnu yukar覺da zaten Casio ile ilgili yakla覺m覺 ve genel d羹羹nceleri a癟覺k癟a yazd覺m. Herkes termometreli ve barometreli saatleri kullanm覺yor bildiin 羹zere, dier 羹yelerimizde bu y繹nde kendi tavsiyelerini yazm覺lar. Buras覺 TSF'nin forum olarak sunduu bir tavsiye listesi deil, herkes bireysel olarak d羹羹ncelerini yazm覺, sende ihtiya癟lar覺na g繹re farkl覺 繹zellikleri 繹ne 癟覺karak bu fiyat aral覺覺nda Casio 繹nermisin. Zaten kimse sana Casio neden 繹nerdin dememi dikkat edersen. Forumda tek Casio kullan覺c覺s覺y覺m diyerek TSF'ye giri yapt覺ktan sonra dier kiilerde burada y羹zlerce Casio kullan覺c覺 olduunu bildikleri i癟in biraz tak覺lm覺lar sana, hepsi bu.

Forumda kurallara uyduun s羹rece ister kullan覺c覺 girii ile istersen de misafir eklinde elbette buradan yararlanabilirsin, bu tamamen senin tercihin bir durumdur. 襤mzalarda ve mesaj metinlerinde 癟覺kabilecek problemlerin sorumluluunu 羹zerimize almamak ve 羹yeleri korumak ad覺na kiisel bilgilerin verilmesini uygun g繹rm羹yoruz, e-mail adresin bu sebeple kald覺r覺lm覺t覺r. Kural konumuzda not olarak zaten yazmakta, sana 繹zel bir durum deildir. Gayet olumlu ekilde 羹yelere yard覺m覺m dokunsun isterim yazm覺s覺n, bu d羹羹nceni desteklemek i癟in Casio modelleri ile ilgili bilgi soran 羹yelere cevap yolu ile yard覺mc覺 olarak veya yeni konular a癟arak forumda Casio ile ilgili tecr羹belerini paylaabilirsin.

u Casio konusuna tekrar gelirsek; Forumlarda herkesin ayn覺 d羹羹ncede olmamas覺 normal bu sebeple buraya kiiler kendi d羹羹ncelerini yaz覺yorlar, dier kiilerde kat覺l覺r veya kat覺lmaz. Kat覺lmayanlara zorla d羹羹nceni kabul ettirmeye 癟al覺arak eline bir ey ge癟meyecektir. B覺rak karar覺 senin yorumlar覺n覺 okuyanlar ve faydalanacaklar versin. slup ve k羹f羹r konusundaki d羹羹ncelerimizi ve yakla覺m覺m覺z覺 zaten anlam覺s覺nd覺r, bu konuda baka bir s覺k覺nt覺 olaca覺n覺 zannetmiyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj Offside » 24 Tem 2011, 19:56

Gerildim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Offside

Ya: 48
Kay覺t: 09 Nis 2010, 16:52

Re: Fiyat Klasmanlarina G繹re Tavsiye Edilen Saat Markalar覺

Mesaj seydabatur » 30 Tem 2011, 19:04

Merhabalar ben eime y覺ld繹n羹m羹m羹zde saat alacakt覺m ama karars覺z kald覺m.
PRG-500T-7DR Casio ve Seiko SNAE21P modelleri aras覺nda kalm覺t覺m ama san覺r覺m bunlar 癟ok sportif.
nerebileceiniz bu fiyatlarda ( 900- 1,150 ) saat modelleri nelerdir?

PRG 500 t modeli 癟ok mu sportif ka癟ar acaba, cam覺 da mineralmi 癟izilir mi hemen.
Seiko snae21p modeli de yatlar i癟inmi, yat kullananlar i癟in. Almak gereksiz heralde.

Tissotun 1,000-1,150 tl aras覺nda g羹zel klasik saat 繹nerileriniz var m覺 ? ben daha 癟ok klasik almak istiyorum ama eim sportif seviyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
seydabatur

Kay覺t: 29 Tem 2011, 21:54

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 175 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners