TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

300 TL Bütçe İle Mekanik Saatimi Arıyorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 300 TL Bütçe İle Mekanik Saatimi Arıyorum

Mesaj altanos » 27 May 2013, 08:38

Symurg1907 yazdı:
altanos yazdı:geliyor sanırım bu sefer :champ:
Anladığım kadarı ile iskeletten ümidi kesseniz de, mekanizma biraz olsun görünsün istiyorsunuz, o zaman yeni bir orient önerisiyle kafanızı karıştırmayacağım :D

Bu arada sayenizde ilk otomatik saatimin modelini buldum :)
Resim

2000 TL param olmadığı için iskeletten umudu kestimde hani çıplak olmasada mini olsun diye yarı iskelet buldum yinede :lol: :lol: :lol:

Beğendiğiniz saati bende beğenmiştim ama çelik kordon istemediğim için eledim.. Sizede banada hayırlı olsun diyelim o zaman 8-) 8-)

15 yıl evvel kahverengi örgü bir deri kordonla beraber severek almıştım. Açıkcası bana hayırlı olmuştu ama çevremde kimse beğenmemişti, dede saati bu demişlerdi. Halbuki benim amacım da dedeminkilere benzeyen bir saat almaktı :)
"A theory is something nobody believes, except the person who made it. An experiment is something everybody believes, except the person who made it."
Kullanıcı avatarı
altanos

Mesaj Tolgi06 » 27 May 2013, 12:04

Symurg1907 eğer saati beğendiyseniz almanız tabii ki mantıklı.Sonuçta güvenilirliği tescil edimiş bir markanın klasik ve otomatik bir modeli.Belirttiğiniz bütçe dahilinde aradığınız kriterleri de sağlıyorsa almanızda sakınca yok.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj Symurg1907 » 27 May 2013, 17:06

Tolgi06 yazdı:Symurg1907 eğer saati beğendiyseniz almanız tabii ki mantıklı.Sonuçta güvenilirliği tescil edimiş bir markanın klasik ve otomatik bir modeli.Belirttiğiniz bütçe dahilinde aradığınız kriterleri de sağlıyorsa almanızda sakınca yok.

Siparişinide verdik hadi hayırlı olsun :) Eğer koluma takarda beğenmezsem babalar günü hediyem olur.. Affet baba :D :D :champ:
Kullanıcı avatarı
Symurg1907

Mesaj Symurg1907 » 27 May 2013, 17:10

15 yıl evvel kahverengi örgü bir deri kordonla beraber severek almıştım. Açıkcası bana hayırlı olmuştu ama çevremde kimse beğenmemişti, dede saati bu demişlerdi. Halbuki benim amacım da dedeminkilere benzeyen bir saat almaktı :)

Keşke dedemden bana kalan hatıra bi saat olsaydı. :( Belliki dedeyi sizde en az benim kadar seviyorsunuz. Her baktığımda dedemi hatırlatır umarım. :(
Kullanıcı avatarı
Symurg1907

ORİENT FDB08004B0 Hakkında

Mesaj Symurg1907 » 28 May 2013, 15:45

Arkadaşlar saatcell sitesinden sipariş verdiğim ORİENT FDB08004B0 saatim bugün elime geçti. Saati saatcell'den aldım ama gelen kargo poşetinin içindeki çanta ve kullanma klavuzu aslan saate ait. Aslan saat orient'in türkiye distirübütör'ü olduğu için buraya kadar herşey anlaşılabilir ancak, Aslan saat'in kendi sitesinde bile saatin su geçirmezliği için 30m yazarken, gelen saatin arkasında 50m yazıyor.

Tabi bunu görünce internetten diğer siteleride araştırdım su geçirmezlik konusunda aslansaat mi yanlıyor diye. İnsanlık hali sonuçta siteye yazılırken yanlış yazılmış olabilir diye. 10-15 tane site buldum bir kısmında 30 yazıyor, bir kısmında ise 50m.. Şimdi olay nedir onu çözmedim ben. Replikaya kurban gitmiş olabilir miyim?
Kullanıcı avatarı
Symurg1907

Re: ORİENT FDB08004B0 Hakkında

Mesaj SeRxx » 28 May 2013, 16:04

Ülkemizdeki satış sitelerinin çoğu saatlerin özelliklerini yazarken cok dikkatsizler -distribütör bile olsa-

Sahte olduğunu sanmıyorum ama Aslan Saat'le iletişime geçip sorunuzu oraya aktarmanız daha mantıklı :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Erdem35 » 28 May 2013, 16:24

Herhangi bir sorun yok gönül rahatlığı ile takın saatinizi hatta bir kutu açılışı yapın ;) kasada ne yazıyorsa o dur su geçirmezlik...
bakın bu orientin bizzat kendi global sitesi hiç sağa sola bakmayın ;)

http://www.orient-watch.com/products/category/item/?category_id=102
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Re: ORİENT FDB08004B0 Hakkında

Mesaj Symurg1907 » 28 May 2013, 16:25

SeRxx yazdı:Ülkemizdeki satış sitelerinin çoğu saatlerin özelliklerini yazarken cok dikkatsizler -distribütör bile olsa-

Sahte olduğunu sanmıyorum ama Aslan Saat'le iletişime geçip sorunuzu oraya aktarmanız daha mantıklı :thumbup:

Dediğiniz gibi yapıp aslan saatten bilgi aldım. Öncelikle saatcell saatleri aslansaatten temin ediyormuş, ikincisi de sitemize yanlış yazmışız orientin zaten 30m saati yok, şimdi düzeltiyoruz dediler.

Yardımınız için teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Symurg1907

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners