TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Patek Phillippe World Time 5131J / YG Yorum ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Patek Phillippe World Time 5131J / YG Yorum ve Öneri

Mesaj aokyy » 16 Tem 2012, 23:59

Piaget Altiplano Skeleton;

Sadelikte uç nokta. Muazzam bir iskelet.

viewtopic.php?f=162&t=6803#axzz20oyriIt9
Kullanıcı avatarı
aokyy

Patek Phillippe World Time 5131J / YG Yorum ve Öneri

Mesaj herofb » 17 Tem 2012, 00:00

Gözünüzü seveyim şu saati hatırlatmayın yaa . O konuda yalvardım fayda etmedi simdi buradan bir kez daha sesleniyorum bu konuyu silelim ya da en azindan kilitleyelim her gördüğümde cok fena oluyorum
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Bond » 17 Tem 2012, 00:04

herojd11 yazdı:Gözünüzü seveyim şu saati hatırlatmayın yaa . O konuda yalvardım fayda etmedi simdi buradan bir kez daha sesleniyorum bu konuyu silelim ya da en azindan kilitleyelim her gördüğümde cok fena oluyorum

:lol: :D :lol:

Herojd Başkan çok pahalı çıkmış o Piaget, unutalım zaten hatırlama :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj aokyy » 17 Tem 2012, 00:07

herojd11 yazdı:Gözünüzü seveyim şu saati hatırlatmayın yaa . O konuda yalvardım fayda etmedi simdi buradan bir kez daha sesleniyorum bu konuyu silelim ya da en azindan kilitleyelim her gördüğümde cok fena oluyorum

Pardon. Unutmuşum. :D
Kullanıcı avatarı
aokyy

Mesaj davinci » 17 Tem 2012, 00:30

flagg yazdı:....patek philippe herkeste var.....

aşşağı yukarı her saati gördüm ama hiç Patek birinin kolunda hiç görmedim :D
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj conbay » 17 Tem 2012, 01:16

Küçük Bir Bilgi

Satıcı Erdoğan’ın saati için ’43 bin dolar’ dedi

LYDION mağazalarından birini arayıp, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Franck Muller, Cintree Curvex Chronograph saatinin aynısını satın almak istediğimizi söylediğimizde, mağazadaki satış görevlisi yaptığı bir araştırmanın ardından saatin fiyatının 43 bin dolar olduğunu belirtti.

Berlusconi en pahalı, Bush en ucuz saati takıyordu

SAATLER, özellikle erkeklerin gelir durumu ve karakterini yansıtan önemli bir aksesuvar olarak kabul ediliyor. Devlet başkanlarından sinema, müzik ve sporun önemli simaları saat tercihleriyle sık sık gündeme geliyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 60 bin dolarlık Patek Philippe marka Perpetual Calendar modeli saati dünya basınının da ilgisini çekmişti. Putin’in Rusya’da en pahalı saatleri kullanan kişi olduğu iddia edilmişti. İtalya’nın eski Başbakanı Berlusconi de 414 bin Euro değerindeki Constantin Vacheron saatiyle dikkat çekmişti. ABD Başkanı George W. Bush ise 50 dolarlık Timex marka Indiglo modeli saatiyle en ucuz saat takan lider olmuştu.
"Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder...
Gölgende bana da, bana da yer ver !
Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar.
Yurda ay yıldızın ışığı yeter."
Arif Nihat Asya
Kullanıcı avatarı
conbay

Mesaj Cemmd » 17 Tem 2012, 03:37

davinci yazdı:
flagg yazdı:....patek philippe herkeste var.....

aşşağı yukarı her saati gördüm ama hiç Patek birinin kolunda hiç görmedim :D

Davinci, gormemiz dogal ama zaten teslatin is yapacagi adamda bizim kolunda patek goremedigimiz durumdaki adam degil :D
adamlar anlattigi kadariyla uber zengin araplar ki teslat onlardan is alabilmek icin 160k $ lik saat almak istiyor, yani arabin kolundaki ve Dottling kasasindakileri sen dusun ;)
Ben flagg a katiliyorum ki daha once de dedigim gibi (o durumdaki herkeste ben diyim 2 siz deyin 3 patek illa vardir ) alacaginiz patek limited edition olmadiktan sonra onlar icin gayet siradan olur... E o kadar butce yok, araplarida etkilemek istiyorsa bence pp disi, ama ap vc jlc veya ayari fantastik birseyler denenmeli...buda 160k butcesiyle gayet kolay olsa gerek

Ayrica biraz pahali diye onerdigin gercekten cok guzel olan patekin fiyati 900k :D adam c serisi alayim mi diyor, bizde biraz pahali ama bizce sen su slr mclaren i al diyoruz ;)
Kullanıcı avatarı
Cemmd

Mesaj herofb » 17 Tem 2012, 08:27

Bond yazdı: Herojd Başkan çok pahalı çıkmış o Piaget, unutalım zaten hatırlama :champ:

nasıl yani bond başkan 60.000 usd'den de mi pahalı? nasılsa limited değil 8-10 sene sonra 20.000 'e 2.el bir tane kapatırız diye düşünüyordum hatta kenarda 2-3 bini hazırlamıştım bilr
Kullanıcı avatarı
herofb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium, almanbirasi, AlpKI, Dorukeski, tt59 ve 147 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners