Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Bugün Ankara, Panora alış-veriş merkezinde gezerken Pırlant'ın vitrinine bir göz attım. Saatler herzamanki gibiydi fakat gözüme iki ürün çarptı. Bir tanesi 6 saat kapasiteli winder, diğeride 5'li saat kutusuydu. Kutuyu pek incelemedim fakat winder'a bir göz attım. Kaliteli olduğu belliydi fakatyanlış hatırlamıyorsam fiyatı 1750€ idi. Saat kutusunun ise fiyatını görmedim içeriye de sormadım. Ayrıca şimdi e-pırlant'a baktım fakat bu dediğim ürünleri bulamadım. Yinede ilgilenenler olursa tahminimce fiyatı yüzde 20-25 aşağı çekerler.
Sedir Hocam, aynı kutudan ben de almıştım, asla tavsiye etmem zira saatler yerine tam oturmadığı için ( yastık ve bölme arasında ciddi boşluk var ) en ufak sarsıntıda saatlerin ters dönmesi işten bile değil..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Çok güzel, anında düzeltme/uyarı sağlandı. Ben de kullandığımdan değil, e postama gelen reklam mesajından hareketle iletmiştim. Arkadaşlar önce Razz'ı sonra benim mesajımı dikkate alın lütfen