TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İlk Otomatik Saatinizi Alıyor Olsanız ? / 5000 TL Bütçeli

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İlk Otomatik Saatinizi Alıyor Olsanız ? / 5000 TL Bütçel

Mesaj hozburun » 09 Eki 2015, 19:50

Harika, güle güle kullanın :champ:
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj izmeil » 09 Eki 2015, 20:00

Çok teşekkürler @afl @hozburun çok daha güzelleri sizlerin olsun :champ:
Kullanıcı avatarı
izmeil

Mesaj mlm » 09 Eki 2015, 20:05

Tebrikler, güle güle kullanın :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj izmeil » 09 Eki 2015, 21:42

mlm yazdı:Tebrikler, güle güle kullanın :champ:

Çok teşekkürler :thumbup:
Kullanıcı avatarı
izmeil

Mesaj izmeil » 11 Eki 2015, 02:38

Hydrom ile ilgili ilk izlenimlerim;
1.Öncelikle iyi ki lacivertle değiştirmişim diyorum. Çok güzel bir renk saati bence kesinlikle daha kaliteli gösteriyor. Işığa göre renk değiştirdiği için kapalı alanlarda siyah aydınlık ortamda lacivert çok parkak ışıkta da mavi geçişleri ile üç ayrı rengi de tek saatte görmek çok keyifli.
2.Saati world clock a göre sıfırladım ve sekiz saatte yaklaşık 1 sn gibi bir sapma var sanırım 24 saatte 3-4 saniye farkedecek yarın akşam görücez. İşin uzmanı değilim ama iyi bir değer olduğunu düşünüyorum okuduklarıma göre
3.dün gece 12 de tarih değişmeyince önce kısa bir panik yaşadım ama yine okduklarım aklıma geldi "mekanik saat ilgi isterdi" Normal şartlarda 12 saat ileri alınca problem çözülmeli diye düşündüm ama o anda ileri alamazdım ertesi günü bekledim saat 6 gibi 12 saat ileri aldım ve işlem tamam. Yanlız tarih tam 12 de atmıyor bir 5-10 dk erken gibi. Bu akşam kaçırdım yarın tekrar bakıcam.
4.bu arada saati ileri alırken önce belli belirsiz bi tıklama hissettim (dişli yerine oturuyor?) ardından çevirmeye başlayınca da quartz saatlerde hissetmediğim bir dalgalanma hissettim dönüşlerde, önce yine hafif bir endişe ardından dişlilerin dönüşünü hissetmenin keyfini yaşadım.
5.devamlı bi silme isteğim var, bi gözlük silme bezim var arabada yoğun trafikte silivereyim derken öndeki arabaya tıklıyordum nerdeyse, neyse ucuz atlattık bi daha araba kullanırken saate dalmak yok
6.bilezikte orta bölüm parlak kenarlar mat ve gerçekten çok hoş bir görüntü veriyor ışık vurdukça etrafa yaydığı yansımaları izlemek keyif verici. Bilezik koluma ince ayarla tam oturdu ne sıkı ne gevşek, ayrıca gerekirse conquest modelinin yarım baklalarının uygulanabildiğini öğrendim ilgilenen arkadaş olabilir. Hareket ettiğinizde bazen gıcırtıya benzer bir ses çıkarıyor
7.saniye ibresinin ucundaki oku kırmızı yapmaları bence çok güzel bir hava vermiş lacivertle de çok güzel görünüyor. Sesini yakından dinlediğinizde devamlı "aralıksız" bir tıklama var dinlendirici bir ses..
8.karanlıkta fosforlu(supernova?) göstergeler sayesinde çok rahat okunabiliyor ve görüntü de harika
9.bezelin üst ve alt tarafı tırtıksız geri kalanı tırtıklı, güzel olmuş
Kullanıcı avatarı
izmeil

Mesaj afl » 11 Eki 2015, 12:51

İşlem tamam, horoloji virüsünü kaptınız ve siz de zehirlendiniz artık :lol: Kulübe hoş geldiniz. Güzel saatinizle mutlu zamanlar :thumbup:

izmeil yazdı:Hydrom ile ilgili ilk izlenimlerim;
1.Öncelikle iyi ki lacivertle değiştirmişim diyorum. Çok güzel bir renk saati bence kesinlikle daha kaliteli gösteriyor. Işığa göre renk değiştirdiği için kapalı alanlarda siyah aydınlık ortamda lacivert çok parkak ışıkta da mavi geçişleri ile üç ayrı rengi de tek saatte görmek çok keyifli.
2.Saati world clock a göre sıfırladım ve sekiz saatte yaklaşık 1 sn gibi bir sapma var sanırım 24 saatte 3-4 saniye farkedecek yarın akşam görücez. İşin uzmanı değilim ama iyi bir değer olduğunu düşünüyorum okuduklarıma göre
3.dün gece 12 de tarih değişmeyince önce kısa bir panik yaşadım ama yine okduklarım aklıma geldi "mekanik saat ilgi isterdi" Normal şartlarda 12 saat ileri alınca problem çözülmeli diye düşündüm ama o anda ileri alamazdım ertesi günü bekledim saat 6 gibi 12 saat ileri aldım ve işlem tamam. Yanlız tarih tam 12 de atmıyor bir 5-10 dk erken gibi. Bu akşam kaçırdım yarın tekrar bakıcam.
4.bu arada saati ileri alırken önce belli belirsiz bi tıklama hissettim (dişli yerine oturuyor?) ardından çevirmeye başlayınca da quartz saatlerde hissetmediğim bir dalgalanma hissettim dönüşlerde, önce yine hafif bir endişe ardından dişlilerin dönüşünü hissetmenin keyfini yaşadım.
5.devamlı bi silme isteğim var, bi gözlük silme bezim var arabada yoğun trafikte silivereyim derken öndeki arabaya tıklıyordum nerdeyse, neyse ucuz atlattık bi daha araba kullanırken saate dalmak yok
6.bilezikte orta bölüm parlak kenarlar mat ve gerçekten çok hoş bir görüntü veriyor ışık vurdukça etrafa yaydığı yansımaları izlemek keyif verici. Bilezik koluma ince ayarla tam oturdu ne sıkı ne gevşek, ayrıca gerekirse conquest modelinin yarım baklalarının uygulanabildiğini öğrendim ilgilenen arkadaş olabilir. Hareket ettiğinizde bazen gıcırtıya benzer bir ses çıkarıyor
7.saniye ibresinin ucundaki oku kırmızı yapmaları bence çok güzel bir hava vermiş lacivertle de çok güzel görünüyor. Sesini yakından dinlediğinizde devamlı "aralıksız" bir tıklama var dinlendirici bir ses..
8.karanlıkta fosforlu(supernova?) göstergeler sayesinde çok rahat okunabiliyor ve görüntü de harika
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj eyimen » 11 Eki 2015, 15:24

izmeil yazdı:Hydrom ile ilgili ilk izlenimlerim;

1.Mavi kadran bence de daha guzel.
2.Sapma degerlerini takip edin ama gayet iyi baslamis.
3.Normalde 12'de atar tarih ama cok dert edilecek bir durum degil. Ertesi gunu beklemenize gerek yoktu saati ileri alarak istediginiz zaman tarih degistirebilirsiniz. Sadece tarih ayarini 21-03 arasi yapmamak gerekiyor.
4.Ne kadar hafif hissettiniz bilemiyorum :)
5.Ne kadar silseniz bos, surekli kirleniyor. Arabalara dikkat aman :D
6.Arada gicirdar, normaldir.
7.Kirmizi/lacivert uyumlu gercekten.
8.Luminova :)
9.Cevirirken sıkıntı yaratmıyorsa sorun olmaz ama ben Hydro'nun bezeli sertti diye hatirliyorum.

Tekrar gule gule kullanın, kazasiz belasiz :champ:
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj izmeil » 11 Eki 2015, 20:46

afl yazdı:İşlem tamam, horoloji virüsünü kaptınız ve siz de zehirlendiniz artık :lol: Kulübe hoş geldiniz. Güzel saatinizle mutlu zamanlar :thumbup:

Aynen öyle oldu galiba her boş vakitte ya forumu karıştırıyorum ya da saat incelemesi teknik bilgiler vs okuyorum :) çok teşekkürler :thumbup:
Kullanıcı avatarı
izmeil

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners