Bond » 20 Tem 2011, 00:38
Theonu okuyorum mesajlar覺n覺 ama sende abartm覺s覺n biraz baka bir mesajda 羹yenin birine k覺tm覺s覺n vs yazm覺s覺n, yetkili arkada覺m覺z kald覺rm覺. Elbette onu okuyanlarda olmutur. Bu sebeple tepki verilmesi 癟ok doal. Bir 羹r羹n羹 anlatmak, tan覺tmak, tavsiye etmek farkl覺 ey mesajlarda bu tarz yakla覺m farkl覺 ey. Casio kullanan yada ilgilenen bir 癟ok kii var forumda, incelemeler, 繹neriler, 繹zelliklerinin detayl覺 anlat覺ld覺覺 konularda var. Forumu arat覺rmadan bir heyecan dalgas覺 olumu, Alaca覺m g羹zel saat demi sana birisi s覺rf desteklemek i癟in, sen tebrikler en k繹t羹 rengi se癟misin demisin. Yeni 羹ye isen yeni 羹ye gibi yazmal覺s覺n tan覺mad覺覺n kiiye dalga ge癟er gibi tebrikler yada k覺t m覺s覺n arkada dersen insanlarda sana ayn覺 ekilde o tav覺rla yaz覺nca ikayet etmemelisin.
Casio ile ilgili payla覺m yapmanda elbette sak覺nca yok, herkes doal olarak farkl覺 markalarla ilgileniyor forumda. Kimseye Casio'nun g羹c羹n羹 de bu konuda ispat etmen gerekmiyor. Digital saatlerde 癟ok tercih edilen ve 繹nemli bir marka olduunu 癟ou kii biliyor zaten. Benimde ilkokulda hesap makineli siyah plastik bir Casiom olmutu. O zamanlar 繹zel bir saati, severek bir s羹re kulland覺m. San覺r覺m bir癟ok kiide doa sporlar覺, kiisel antreman veya tactical ops i癟in saat alacak olsa tercihleri Suunto, Casio veya baz覺 繹zel markalar olur. Forumda Casio vb saat kullanan askeri personel kiilerde mevcut. Panerai, Rolex, Omega, Breitling gibi markalarla birlikte G-Shock, Mudman, Protrek vb model Casiolar覺 olanlarda var. G羹ndelik olarak b繹yle saat takmak istemeyen, k覺yafetine / sosyal ortam覺na uygun bulmayan yada fazla ilgilenmeyen kiilerde olabilir onlara da zorla bu saati al覺n diyemeyiz herhalde.
Casio hakk覺nda payla覺m yapmak istiyorsan konu a癟覺p yapabilirsin. Kulland覺覺n Casio modellerini inceleyebilirsin ayr覺 konuda avantajlar覺n覺 ve 繹zelliklerini anlatabilirsin. Alakas覺z konuya dal覺p nas覺l forum arkada Casio ezilmi, tek kullanan benim forumda diye olaya girip sonrada uzat覺rsan ciddiye al覺nmamak 癟ok doal. Bu mesaj覺 oku sonra kald覺ral覺m u konular覺 temizleyelim. B繹yle azar yedim diyerek k羹smek olmaz, kimsenin azarlad覺覺 falan yok asl覺nda, sadece ne ekersen onu bi癟ersin durumu bu. Ya覺n覺n falan 繹nemi yok 18 de olsa 60'ta olsan tan覺mad覺覺n adama forum ortam覺nda anlam覺yormusun, k覺t m覺s覺n arkada vs diye yaz覺lmaz.
襤mzanda e-mail ve kiisel bilgi vermek uygun deil bu forumda. O k覺s覺m 癟覺kart覺ld覺 bilgin olsun.