TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

900 TL Bütçe 40-42 mm Deri Kordon Saat Modeli Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 900 TL Bütçe 40-42 mm Deri Kordon Saat Modeli Önerisi

Mesaj zandar » 03 Eyl 2012, 18:41

asymptote yazdı:Tissot LPI'de iken servisi zaten sorunluydu, el değiştirmesi servisi daha kötü yapmaz bence, en çok Saat&Saat bünyesinde eski sorunlu servisine devam eder. Ancak saat alma tercihinizi etkilemesin bu durum, Tissot gibi güzelim bir markayı şimdilik kötü olan servis ağı yüzünden elemeyin, ileriki günler ne getirir bilinmez. Bu arada forumun satılık ilanları bölümüne göz atmayı unutmayın, çok iyi durumdaki saatleri çok uygun fiyata alma şansınız olabilir..

teşekkür ederim görüşünüz için, Tissot visodate üzerinde %80 karara varmıştım ki bu servis sorununu öğrendim. Sonuçta 3-5 yılda bir bakıma muhtaç bi alet alıyorum, teknik servisle yüz göz olmak istemem açıkçası. Değilse Tissot ürünlerinden şüphem yok tabi ki.

Ancak saatler konusunda fazla bilgim olmadığı için, ikinci el saat alacak cesareti kendimde bulamıyorum. Yanlış anlaşılmaz umarım sözlerim.

Yakında bir karar alırım herhalde, Tissot visodate, Tissot le Lockle, ve kafamı kurcalayan birkaç kinetik Seiko modeli üzerinde düşünüyorum.
Yeni önerilere açığım.

Teşekkürler.
zandar

Mesaj onuratamer » 03 Eyl 2012, 18:43

Le Locle ve Visodate ayni mekanizmalara sahip birbirine cok benzeyen saatler. El degistirme konusu bence musteriyi cok etkilemez. Tissot ulkemizde cok taninan, ve cok satan bir marka. Markayi yeni deviralan kurulus hakkini verecektir. Kaldi ki bahsi gecen modellerde bir fabrikasyon hatasi olma olasiligi cok dusuk.
Kullanıcı avatarı
onuratamer

Mesaj asymptote » 03 Eyl 2012, 18:46

Şunu unutmayın: bu ülkede servisi ideal olan bir marka aslında yok, Omega da alsanız ileride sıkıntı yaşama ihtimaliniz var. 30 yaş ve üzeri için Visodate ve Le Locle benim de kesinlikle önerdiğim Tissot modelleridir bu arada. Umarım sizi mutlu edecek bir tercihle sonlanır saat arayışınız..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj zandar » 03 Eyl 2012, 19:07

asymptote yazdı:Şunu unutmayın: bu ülkede servisi ideal olan bir marka aslında yok, Omega da alsanız ileride sıkıntı yaşama ihtimaliniz var. 30 yaş ve üzeri için Visodate ve Le Locle benim de kesinlikle önerdiğim Tissot modelleridir bu arada. Umarım sizi mutlu edecek bir tercihle sonlanır saat arayışınız..

27 yaşındayım, ama 25 gibi gösteriyorum :D
ama visdoteyi sevdim.
zandar

Mesaj zandar » 03 Eyl 2012, 19:08

onuratamer yazdı:Le Locle ve Visodate ayni mekanizmalara sahip birbirine cok benzeyen saatler. El degistirme konusu bence musteriyi cok etkilemez. Tissot ulkemizde cok taninan, ve cok satan bir marka. Markayi yeni deviralan kurulus hakkini verecektir. Kaldi ki bahsi gecen modellerde bir fabrikasyon hatasi olma olasiligi cok dusuk.

evet 2836-2 mekanizmalı saatler, ilgili başlıkları okudum forumda, fiyatının hakkını verebilen oldukça stabil makineler olduğunda yorumlar ağırlıkta.
zandar

Mesaj ErsinGS » 03 Eyl 2012, 20:54

Forumdaki satılık visodate lere bakarsanız çok daha hesaplı ve iyi kondisyonda olduğunu görürsünüz.
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj SeRxx » 03 Eyl 2012, 20:56

25 yaşında gösteriyorsanız size 2836-2 mekanizmalı PRS516 Automatic öneririm :D
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj zandar » 03 Eyl 2012, 21:15

seRxx yazdı:25 yaşında gösteriyorsanız size 2836-2 mekanizmalı PRS516 Automatic öneririm :D

tavsiyen için teşekkür ederim, ama spor bir model istemiyorum :)
zandar

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kutukutu ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners