asymptote yazdı:Tissot LPI'de iken servisi zaten sorunluydu, el değiştirmesi servisi daha kötü yapmaz bence, en çok Saat&Saat bünyesinde eski sorunlu servisine devam eder. Ancak saat alma tercihinizi etkilemesin bu durum, Tissot gibi güzelim bir markayı şimdilik kötü olan servis ağı yüzünden elemeyin, ileriki günler ne getirir bilinmez. Bu arada forumun satılık ilanları bölümüne göz atmayı unutmayın, çok iyi durumdaki saatleri çok uygun fiyata alma şansınız olabilir..
teşekkür ederim görüşünüz için, Tissot visodate üzerinde %80 karara varmıştım ki bu servis sorununu öğrendim. Sonuçta 3-5 yılda bir bakıma muhtaç bi alet alıyorum, teknik servisle yüz göz olmak istemem açıkçası. Değilse Tissot ürünlerinden şüphem yok tabi ki.
Ancak saatler konusunda fazla bilgim olmadığı için, ikinci el saat alacak cesareti kendimde bulamıyorum. Yanlış anlaşılmaz umarım sözlerim.
Yakında bir karar alırım herhalde, Tissot visodate, Tissot le Lockle, ve kafamı kurcalayan birkaç kinetik Seiko modeli üzerinde düşünüyorum.
Yeni önerilere açığım.
Teşekkürler.