TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

5000 TL Bütçeli Deri Kayışlı Beyaz Kadran Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 5000 TL Bütçe, Deri Kayış, Beyaz Kadran Saat Önerisi

Mesaj SeRxx » 25 Tem 2012, 09:55

Maurice Lacroix, Tag Heuer; tasarım ve kalite olarak son yıllarda gerçekten çok iyi işler başardılar, tabi bunlar fiyatlarına da yansıdı. Temelde ikisi de aynı mekanizmaları kullanır hatta Maurice Lacroix'nın bazı tasarımlarını daha çok beğenirim ama Tag Heuer marka prestiji ve kalitesi olarak bir adım öndedir.

Oris markası ise fiyatına göre çok iyi saatler üretmekte ama daha çok diver'ları ile ön plana çıkan ve diver'ın hakkını veren bir marka :thumbup:

Frederique Constant in-house mekanizma çalışmalarına ağırlık veren bir marka. Hatta size şu saati önereyim; Türkiye'de var mı bilmiyorum. Bu tasarım ve in-house mekanizma bu fiyata süper :arrow: viewtopic.php?f=75&t=9343&p=141786#axzz21c8jvqxS
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj aylakgunler » 25 Tem 2012, 10:00

serxx yazdı:Maurice Lacroix, Tag Heuer; tasarım ve kalite olarak son yıllarda gerçekten çok iyi işler başardılar, tabi bunlar fiyatlarına da yansıdı. Temelde ikisi de aynı mekanizmaları kullanır hatta Maurice Lacroix'nın bazı tasarımlarını daha çok beğenirim ama Tag Heuer marka prestiji ve kalitesi olarak bir adım öndedir.

Oris markası ise fiyatına göre çok iyi saatler üretmekte ama daha çok diver'ları ile ön plana çıkan ve diver'ın hakkını veren bir marka :thumbup:

Frederique Constant in-house mekanizma çalışmalarına ağırlık veren bir marka. Hatta size şu saati önereyim; Türkiye'de var mı bilmiyorum. Bu tasarım ve in-house mekanizma bu fiyata süper :arrow: viewtopic.php?f=75&t=9343&p=141786#axzz21c8jvqxS

Son attığınız linkteki saati ben de uzun süre inceledim. Ama Türkiyedeki saatçilerin sitelerinde ne yazık ki rastlayamadım. Hakikaten iyi bir saat. Sanırım benim araştırmalarım bu deryada devam edecek. Ama iş eninde sonunda Carrera, Frederique Constant ve Ball etrafında dönecek gibi görünüyor. :)
Kullanıcı avatarı
aylakgunler

Mesaj zafeer » 08 Oca 2015, 16:34

Longines master chrono moonphase
Kullanıcı avatarı
zafeer

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: hellamer ve 51 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners