TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot Le Locle İnternet Alım Bilgisi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tissot Le Locle İnternet Alım Bilgisi ve Yorum

Mesaj sercankaf » 20 Tem 2012, 19:35

Harika o zaman ;)

~Tapatalk~
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullanıcı avatarı
sercankaf

Mesaj ahmetakin » 23 Tem 2012, 21:55

Madem Tissot garantili, yetkili vs diyorlar o zaman hangi şehirdeki hangi bayiden aldıklarınıda yazsınlar, biz de güvenle alışveriş yapalım. Detektif gibi internetin canını çıkardım kaç gündür :geek:
Kullanıcı avatarı
ahmetakin

Mesaj SeRxx » 23 Tem 2012, 22:02

Ahmetakin, distribütör garantili ürünler satan internet siteleri, bayi olarak geçiyor ve ürünleri direkt distribütörden temin ediyorlar o yüzden bayi ismi yazmaz.
Eğer saati uzun yıllar kullanacaksanız ufak bir fiyat farkını göz ardı edip güvenilir bir bayiden almanız cok daha sağlıklı olacaktır ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj ahmetakin » 24 Tem 2012, 19:53

serxx yazdı:Ahmetakin, distribütör garantili ürünler satan internet siteleri, bayi olarak geçiyor ve ürünleri direkt distribütörden temin ediyorlar o yüzden bayi ismi yazmaz.
Eğer saati uzun yıllar kullanacaksanız ufak bir fiyat farkını göz ardı edip güvenilir bir bayiden almanız cok daha sağlıklı olacaktır ;)

Gerçekten distribütör olanlar öyle. Fakat esaatci.com gibi satış siteleri saatleri distribütör garantili bir bayiden temin edip satıyorlar. Fakat sitelerinde ürünlerin LPI garantili olduğunu vs söylüyorlar. LPİ sitesinde bayiler listesinde isimleri yok. Belki gerçekten garantili saat gönderiyorlar ama alıcı bunu saat eline geçene kadar bilemiyor. En azından garantinin hangi bayi üzerinden olduğunu yazsalar biraz güven unsuru olabilir. LPİ firmasını arayıp şu siteden saat almayı düşünüyorum dediğim zaman biz size garanti veremeyiz lütfen distribütörden alın diyorlar.

Şimdiki durumda tek çözüm biraz fazla verip saati direk bayiden almak. Yorumun için teşekkür.
En son ahmetakin tarafından 25 Tem 2012, 08:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ahmetakin

Mesaj sercankaf » 24 Tem 2012, 20:58

Tissot'dan bahsediyorsunuz, LPI demek istediniz herhalde?

~Tapatalk~
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullanıcı avatarı
sercankaf

Mesaj ahmetakin » 31 Tem 2012, 00:25

esaatci.com sitesine güvendim ve siparişimi verdim. Çok ilgili davrandılar ve konuşmalarıyla beni kazandılar. Yarın saatim gelsin hem deneyimlerimi hem fotografları paylaşırım.
Kullanıcı avatarı
ahmetakin

Mesaj insatiable » 31 Tem 2012, 01:23

daha önce esaatci'den alışveriş yapmıstım. sorun yaşamazsınız
"saat, önce insanı gösterir, sonra zamanı."
Kullanıcı avatarı
insatiable

Mesaj ahmetakin » 02 Ağu 2012, 15:32

Sorun yaşamadım. Gayet yakın ve ilgili davrandılar. Saat geldi. Garantili ve herşey tamam. Fakat saat resimlerde ve internette göründüğünden çok daha güzel ve şık bir saatmiş. Saatçide denemiştim ama böyle nedense daha da güzel göründü. Düşünenlere bu saati de siteyi de tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
ahmetakin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Agk22 ve 144 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners